Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alapítói manifesztum

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Káder János színrelép 2012.05.02 05:38:00
Nagy nap ez a mai, kedves Feleim, hisz ma döntő többséggel választja Skiccutódnak a parlament Káder Jánost. Nem lesz átbaszós trükközés, mint Sólyom esetében, se zacsitasli, mint SkiccPali eskütételekor, szimplán és unalmasan - az elnök úr személyiségéhez méltón - lezajlik…..
Sajátos logika mentén fogtak neki a SkiccPali féle kármentésnek nagyjaink. Mintha puszta kézzel akarnák visszatömni a kiömlött szart a szürke -eminenciás- marhába. A küzdelem héroszi, a látványtól már nem csak a jobboldali értelmiségnek, hanem a parlamenti sztahanovbotoknak…..
Tegnap mozgalmas napunk volt. Reggel Orbán Viktor osztotta el a smittsemmit sokfelé a roppant tárgyilagosan távolságtartó, a Szentember szent és sérthetetlen nyökögéssel, este pedig maga a déernélküli mondta az arcunkba: alul lehet múlni Gyurcsányt.Szerintem többen óhajtottuk a…..
Új nyelvtörőt - akarom mondani családnevet - vagyunk kénytelenek megtanulni mostanában, mivel a Szalay-Bobrovniczky klán hőstetteitől hangos a sajtó. Szalay-Bobrovniczky Kristóf alig melegedett meg a Girosztalanított Századvégnél, máris Rogán Antal és Habony Árpád…..
Örömmel jelentem drága Feleim, hogy kormányunk szívós és kitartó munkával elérte a gödör alját. Innen már a bányászbéka segge alja is csak barnásan derengő apró csillag a sztatoszférában. De örvendjünk, mert tovább ásva is már fölfelé megyünk, legfeljebb kiássuk…..
Varánusz Térdre imához, Viktor! 2012.01.07 05:39:00
Remélem egyszer Kedves Vezetőnk megírja a memoárját. Őszintén kíváncsi vagyok: milyen érzés lehet egyedül a világ ellen lenni? Milyen érzés, hogy nem tudod úgy kinyitni az ablakot, hogy a csulapermet ne hulljon az arcodba? Te vagy minden címlapon, veled foglalkozik a világ,…..
Emlékezetes nap volt január ötödike! Ezen a napon bizonyosodott be végérvényesen, hogy a „magyar gyorsnaszád” hajóhídja üres, a kormány előtt nem áll senki. Habár az is lehet, túl sok hisztis hülyegyerek marakodik ott egymással, és most éppen egymás fejét verik a…..
  Hetedik éve foglalkozom privát érdeklődésből és munkaköri kötelességből Magyarország és a nagyvilág viszonyaival. Voltak idők, amikor nem kerültünk a hírekbe, még a mínuszosokba sem. Aztán jött 2006 ősze, a gyurcsányi beszéd és következményei, amikor brékin' nyúz…..
Még el sem indult az év. Jó tizen-huszon évvel ezelőtt ilyenkorra fogta fel az ember, hogy túlélte a szilveszteri alkoholbevitelre a január elsejei maradékelpusztítást. Négy napja van 2012 és már történelmi csúcsokat döntöttünk meg. Állunk itt a fülkeforradalom romjain és…..
Varánusz Fuss, Viktor, fuss! 2012.01.03 05:15:48
"Életem legkínosabb másnapja: fölébredek és nem találom a köztársaságomat."Ez a transzparens felirat fejezte ki legfrappánsabban azt, amit tegnap az Andrássyn fagyoskodva éreztünk. Mennyien voltunk? Fogalmam sincs, és őszintén szólva a pontos szám nem is…..
Tisztelt Honfitársaim!Magyarok az országhatárokon belül és szerte a nagyvilágban! Mint a Magyar Köztá, izé, álam, izé ni, szóval, mint Pali, mert ez a biztos, szólok most hozzátok. A szertartásoknak különleges, varázsos erejük van. Ami szokás, ami hagyomány, annak meg kell…..
Gréczyblog Orbán, a bukott 2011.12.31 07:20:00
A kör bezárult. Orbán Viktor megbukott. Nincs már senki, aki segíthetne rajta. Ha felteszi a kezét és azt mondja, mindent én kúrtam el, ne hari, magyarok, már akkor is vége van. Ki hinné el az újabb köpönyegforgatást? Ahova viszont elindult, ott nincs semmi, csak hullaszag.Orbán…..
Gálaestet rendeznek az új alaptörvénynek. A rendezvényre állami vezetőket, közéleti szereplőket, valamint operarajongókat hívott meg az Operaház. Mondanom sem kell, hogy imádom az operát: kölyökkorom óta a bűvöletében élek. Nálunk a faluban amúgy is nagy múltja van az…..
Az év utolsó napján vonni kéne valami mérleget a mögöttünk hagyott 2011-ről.De minek?Az év utolsó munkanapján történtek után ha szétnézünk akkor világos, a bóvligödör legalján ülve két egyszerű szóval lehet jellemezni ezt az évet: totális elkúrás. Gazdaságunknál…..
Tulajdonképpen röhöghetnénk is. Mert az mindig röhejes, ha az aktuális hatalom ostoba janicsárjai házhoz könyörgik a lófaszt, és amikor megérkezik büszkén mutogatják ország-világnak micsoda hőstettet is vittek ők végbe a beszerzéssel. Röhöghetnénk, ha nem lenne az egész…..
  Szóval az úgy volt, hogy a kormánypártok szemmel láthatólag megbolondultak, erre fel az LMP megszervezte történetének második értelmes akcióját: képviselői és aktivistái odaláncolták magukat a parlamenti parkoló egyik bejáratához, illetve egy másik helyszínen az…..
Na, mit hozott Orbán Jézuska kedves magyar választópolgár? Kordont egész Ifa platónyit, zsuppkocsiba gyűrt ellenzéki képviselőket, elvezetett Gyurcsány Ferencet, brahiból Police Tours társasutazásra benevező MSZP-s képviselőket, utcabált ahol együtt lépett fel a Bóvli, a…..
Ma az LMP parlamenti képviselői megcselekedték, amit megkövetelt a haza. Most mi jövünk délután 4-kor: ott a helyünk a Kossuth téren! Ma a Fidesz olyan törvényeket fogadott el, amik egyenként is kinyírnák a demokráciát. Ma az LMP képviselői megcselekedték amit lehetet, pár…..
Nagyon sok tanulsága van ennek a mai napnak. Nem a legfontosabb, de a legjobban zavaró: a sokszor megénekelt kettős mérce. Értem én, hogy vannak különbségek a 2007-es kordonbontás és a 2011-es blokádépítés között, de azért a lényegük közös: parlamenti képviselők a polgári…..
alapítói manifesztum 2011.12.24 05:35:20
@ubul2000: Lehet, hogy a MANYUP pénzt kérdezték, hogy hova lett? Erre valóban nehezen tudna válaszolni Gyurcsány vagy bajnai! Nyílván az "elmultnyolcév" a hibás mindenért! :-)
Varánusz Forradalom, végállomás 2011.12.23 05:17:00
Van aki semmiből nem tanul, kár, hogy Kedves Vezetőnk is pont ilyen. Ezek az emberek saját tévedhetetlenségük megszállottjai, önhittségüknél talán csak ostobaságuk mérhetetlenebb. Nekik hiába beszél bárki világosan és érthetően, hiába szólnak barátilag, hogy…..
Orbán Viktor mazochista szakköréhez beköszönt a Jézuska, és akkor tarkón rúgást hozott karajinak, hogy a szemük csillagszórózásától lángra kap a nejlonfüggöny a Nándorfehérvári teremben. Az S&P hitelminősítő jóvoltából már dupla bóvli a besorolásunk tegnaptól,…..
Ha kis késéssel is, de megjött a Mikulás. Szemügyre véve a puttonyát olyan érzése van az embernek, hogy él is meg nem is, hozott is ajándékot a kiglancolt gumicsimmába meg nem is, szóval olyan, mintha nekünk már csak erre a kismagyar zombimikulásra futná.Ettől függetlenül…..
Ennek a blognak az egyik első bejegyzésében, még a választások előtt, arról írtam, hogy a kétharmados többségre inkább lehetőségként, semmint veszélyként érdemes tekinteni. Az elmúlt másfél év világossá tette, hogy tévedtem. A kétharmad ugyanis – ha nem elég…..
Lett nekünk ez a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságunk, - rosszindulatú pletykák szerint a köznyelv csak Fákkjú ÁjszTí Emlékbizottságnak hívja őket - önmeghatározásuk szerint szigorúan nemfideszes, független tagokkal feltöltve. Jó is ez, mert legalább van aki…..
Varánusz Viktor a kokizivatarban 2011.12.17 05:41:00
Nem tudom láttunk-e valaha ekkora fejetlenséget kormánykörökben, mint tegnap. Az IMF váratlan elrohanása olyan volt, mint mikor Viktor befingik a kormányszaunába: recsegős is, büdös is, de a döbbent csend után egyszerre kezdi mindenki magyarázni, hogy miért képtelenség a Felséges…..