Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leaxe

16 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Epic HQ Hungary A titánok harca 2015.10.27 13:07:56
Csatajelentés Mr. Meaneye tollából Ha két titánsereg összecsap, ott kő-kövön nem marad. De sok titán sem marad talpon. Legalábbis nálunk így történt. A képekkel illusztrált csatajelentés talán kedvet ad másoknak is ismét csatajelentést írni... Hölgyeim, uraim, 23-án,…..
Ahogy ígértem, rátettem a kezem egy második kiadású FSA szabálykönyvre. Jelen bejegyzés a kísérleti alany küllemének és tartalmának cincálása lesz. A könyvet az Element Games oldaláról rendeltem, akik egy kemény papírból készült borítékban küldték meg. Rendben és…..
Ádámé Az első pipa 2014.01.26 23:12:29
A 2014-re összeírt terveim első pipáját behúzhatom: a kocsikat még csütörtökön készre festettem. Annak ellenére, hogy csak fa és fém az egész, mégis sikerült nyolc festéket használnom hozzá. Ímhol a két járgány: A festéssel meg vagyok elégedve, a fotókkal nem teljes…..
Leaxe 2014.01.27 09:37:47
Ádámé Fa papírból 2013.12.23 01:40:04
Pár napja tereptárgykészítés közben véletlenül jöttem rá egy "technikára" amivel a kartonból modellezett fa (deszka) felületeket látványosabbá tehetem. Olyan kézenfekvő a dolog, hogy nem is hiszem, hogy eddig eszembe sem jutott. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen szerencsétlen,…..
Az alábbiakban az idei Games Day-en debütált Epic moduláris terep elkészítéséről írok pár sort. Sajnos (hanyagságom miatt) az építés menetét fényképekkel nem tudom illusztrálni, de igyekszem egyértelmű lenni. Maga az építés irtózatosan hosszú időt vett igénybe.…..
EPIC Armageddon verseny beszámoló, Winteroffensive 2013 (Graz - Grác) Az ismertetőt rendhagyó módon hárman írtuk, de az oroszlánrésze (99%) Misi és Pati munkája. Megtudhatjátok milyen kalandok közepette jutottunk el a helyszínre és minő megpróbáltatásokon estünk át. A végén…..
Mi az a Dropzone Commander? (DZC mostantól)          A DZC a 27. században játszódó, 10mm méretarányú sci-fi terepasztalos játék két vagy több játékos részére. A játék egyik jellemző eleme az egységek gyors bevetése és szállítása landoló…..
Sziasztok !      Ahogyan azt az előző cikkben ígértük itt a DZC sorozat második része amiben megtudhatjuk mi is van a dobozban.       Biztos láttatok már ehhez hasonló (DZC-s ) kicsomagolós cikket ha mást nem hát a gyártó oldalán ahol jó…..
Az első igazi őszi posztot a fejlődő Blood Angel seregnek szeretném szentelni. Kipróbáltam őket, és igen nehéznek bizonyult a játék, hisz elég speciális seregről van szó. Az EPIC Armageddon egy Firefight (FF) központú játék, a BA sereg pedig Close Combat (CC), azaz közelharcra…..
Leaxe 2013.10.02 21:09:37
Ha azt hiszed sok epic figurád van, gondold újra a dolgot. A legendás "primarch load" képekben: http://www.tacticalwargames.net/taccmd/viewtopic.php?f=45&t=25466..
Warmaster dwarf MÁSODIK - VÁZLAT 2013.07.16 17:51:01
Két kép a seregről remélem kivehető minden . ..
Warmaster dwarf Blogindító 2013.05.23 11:12:12
                                                   Sziasztok Ezt a blogot azért hoztuk létre hogy bemutassam 10 mm is warmaster Dwarf  seregemet. Maga a…..
Leaxe 2013.07.12 12:24:29
Vessünk egy gyors pillantást epic méretű Nurgle titánokra és harci gépekre. Lehetőleg ne étkezés közben/előtt/után! :) Néhány Nurgle…..
Ha a GW befejezte a Specialis Games figurák gyártását, nem kell egyetlen epic-es hadvezérnek sem a kardjába dőlnie. Mindig van alternatíva. Első körben nézzük a buhera kategóriát. Erre kerestem pár példát: 1. Remekül beválnak alapanyag például Warmachine…..
Még mindig van olyan, aki azt gondolja, hogy 6mm-es méretarányban nem lehet konvertálni? Hát lehet! Egy gondterhelt apuka és fiai... (forrás: tactical command fórum) ..
A heti műtárgyunk nem Epic: Armageddon témájú, de akár az is lehetne. Azért került ide, mert valami hihetetlenül elmebeteg, súrolja, sőt átlépi a zsenialitás határát. Mint tudjuk, az orkok minden szempontból verhetetlenek, ha konvertálásról van szó. Bármilyen szemétből remek…..
Az alábbi poszt Petrowtól érkezett, aki a necron sereget vette górcső alá. Ezúton köszönöm neki a remek posztot és bíztatok mindenkit hasonlóan jó színvonalú írásokra. FÉMESE (Necrons)   A necron faj egyértelműen a 3. kiadásos codex alapján került be az Epic…..
Hojj! Mindenki jól beelőzött, csak nem szólt senki. Oké, én is nézhetném a blogot - csak el vagyok havazva. Meg kellett fertőzni két embert WH40K-val, ráadásul az első adagokat nekem kellett beszereznem  - aztán a másodikat is, mellesleg rohangálhattam Fernilion űrfarkas…..
Leaxe 2013.01.08 16:21:09
Our little team of EPIC-enthusiasts had the opportunity of appearing at the Hungarian Games Day event held on the 9th of December this year. We were given a double table to display our models and fight a battle there. Nothing special, just a small battle fitting for small models. There is…..
Epic HQ Hungary Véreb... 2012.10.25 12:25:34
Grimmel princeps beleszívott a cigarettájába. A füst keserűen gomolygott kicsit a szájában, mielőtt letüdőzte volna. Szerette a keserű utóízt, de nem szerette azt a köhögést, ami elkapta utána. Felharákolt egy adag turhát, megcélozta a faágon lévő pókot és köpött. Nem…..
Leaxe 2012.10.25 15:40:56
Véget ért a negyedik forduló. Ez meglehetősen mozgalmasra sikeredett, csata-csatát követett. Öszecsaptak az űrgárditák a tyranidákkal, akiknek az orkokkal is meggyűlt a bajuk. Bulba elfoglalta Matusytól a 14. mezőt. Matusy elfoglalta Gobbótól a 17. mezőt. Az alábbiakban egy kis…..
Üdv mindenkinek! Ahogy ígértem, a qvadstompy befejezése után posztolok egyet az eddig elkészült ork drenyákról, íme. Elöljáróként annyit, hogy sem festeni, sem fotózni nem tudok olyan szinten, mint szeretnék. Aki verseny-kategóriát szeretne látni, annak ezt a bejegyzést nem…..
A Reinhard Pörölye csendesen siklott az űr végtelenjében. Már 2 standard birodalmi éve, hogy elhagyta Kaisersberg orbitális dokkjait, ideje már, hogy az ősöreg cirkáló visszatérjen. Nephis eretnek bolygója megtisztult, rá most egy kis pihenés vár.   Angus káplán nagyot…..
A szikla árnyékából az elda vezér elégedetten nézte a síkságon dúló csatát. A robbanások tompa moraja jutott csak el a hegyekig.A megfelelő szálakat mozgatva elérte, hogy az orkok erre a bolygóra jöjjenek és megzavarják az űrgárdisták kutakodását. Mindkét csapat rossz…..
Epic HQ Hungary Bogarak... 2012.01.19 20:05:00
Segmentum Pacificus - Perdus IV A bolygón fosztogató ork horda csúnya meglepetésben részesül...     - Azdabüdösmindenit - ugrott fel Burrgrak a gerendáról. A birodalmi tank páncéllemezéből kivágott, kiélezett bárdjával a lába mellett elsurranó árnyra sújtott. A…..