Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soiree

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat lehet hallani és olvasni arról, hogy az embert érő gerincbetegségek zömében annak köszönhetőek, hogy két lábra emelkedtünk. Ez természetesen igaz, de nem teljes mértékben fedi a valóságot, hiszen kellően rég álltunk két lábra ahhoz, hogy szervezetünk alkalmazkodjon ehhez a testhelyzethez. A…..
Mindenkitől elnézést kérek a kicsit erősebb címért, de sajnos ki fog derülni, hogy nem igazán túlzás, viszont misszióm, hogy ezt minél többen olvassák, szerintem ugyanis a tét túl nagy. Sokszor van, hogy valami elkezd bekerülni a köztudatba és egyre több helyről jönnek az…..
soiree 2014.09.23 05:11:47
Én nagyon lelkes lettem az intimtölcsértől - úgy pár éve. Vettem is gyorsan egyet, és igen elégedett voltam elsőre, kényelmes volt, nem csöpögött, még bukfenceztem is vele párat, hogy teszteljem. A boldog mosoly a fejemen addig tartott, amíg nem akartam kivenni.

Azt írják, felhelyezéskor "enyhe" vákum keletkezik. Enyhe??? Én nem toltam fel, mint egy tampont, de a méhszájamig simán felhúzta magát, és mint amit odabetonoztak, ott is maradt. Ujjal felnyúlva épp csak a legalját sikerült megérintenem, nemhogy megfogni. Ezen a ponton költöztem be a kádba (ezt igen jól tettem), guggolva nagy terpeszben izzadó homlokkal küzdve végre sikerült két ujjal elcsípnem a pálcikát a végén, ami amúgy eléggé csúszós, nagyon sokszor csúszott ki a kezemből :S

És itt jött az, amit nem tudok másképp leírni, de mintha puszta kézzel akarnám kitépni a saját méhemet, olyan érzés. Nem olyan enyhe az a vákum, feszített rendesen. Na az fájt, nem is kicsit. Pihegtem a kádban és elképzeltem, hogy fognak rámnézni az ügyeleten, amikor ezt elmesélem :D Újult erővel estem neki, és kb. 45 perc alatt csatakosra izzadva a szó legszorosabb értelmében nyomó haspréssel megszültem...

Ez volt az a pont, ahol az erőlködéstől már csak foltokban láttam, ami nagy szerencse, mint ahogy az is, hogy mindezt a kádban guggolva műveltem - mert fél méter magasságig fröcskölt vérmintákkal borítottam be magam körül mindent. Elképzelem ezt egy munkahelyi mosdóban, jajj.
A legközelebbi próbához előbb megvárom, amíg egy szülészorvos is lesz a közelben, addig nincs kedvem hozzá, nem akkora élmény :(
A kép nem illusztráció, hanem a lányom. A fején meg az a gyönyörű göndör haj. Mindenkinek az az első kérdése, hogy kitől örökölte? Nem túl bonyolult, az apukájától és tőlem, bár sajnos mire ennyire megnőttünk, inkább csak szelídebb hullámok maradtak a…..
soiree 2014.09.23 03:03:51
Nekem is természetes göndör a hajam, csak nekem már vagy harminc éve :) Ha megengeded, a tapasztalataim. Szárazon meg se próbáld fésülni, se ritka fogúval, se semmivel. Ujjakkal borzolgatható maximum, egyébként filcesedik, ahogy írtad is, meg szénaboglyásodik, pont a fésüléstől.

Kifésülni egyedül mosáskor szoktam, mosni viszont ritkán, mert ultrasszáraz és törik. A mosás menete: natúr vízzel átmosom, de jól, mert nekem hosszú és a bungyurkák közt rengeteg levegő lapul meg. (Medencében le tudok úgy bukni a víz alá, hogy félszáraz a fejem mikor felérek a víz alól..) Ha ez megvan, akkor vagy a ritkafogúval bontogatom óvatosan, vagy átkefélem vaddisznó-sörtés hajkefével. Egy ilyenbe érdemes beruházni, de nehogy nejlonsörtéi legyenek, mert az nem ér semmit, repkedni fognak csak az apró szálacskák tőle. Ha sikeresen kifésültem, én tojássamponnal mosom, almaecettel öblítem. Gyári samponok bármit ígérnek is, szárítanak, és literszámra fogyott a hosszú hajamon a balzsam.

SOHA ne szárítsd hajszárítóval, nagyon kérlek :( Ha muszáj, mert siettek, használj diffúzort, (
hotelellato.hu/aruhaz/KEP300/Valera/DSL.jpg) kb, így néz ki, márkája mindegy. Fejbőrig nyomod, és tartod amíg középszáraz nem lesz a haj. Teljesen szárazra még így se szárítsd. Törölközővel ne dörgöld, finoman nyomkodd ki, vagy bugyoláld puha pamutpólóba. Legjobb ha napon szárad, vagy törölközővel a vállon lakásban sétálva. Ha hosszabb lesz, érdemes fejtetőn pici kontyba vagy copfba kötve aludni is, reggel megmaradnak a loknik, a fekvéstől/párnától se lesz borzas.

Hát nem könnyű a göndör fej :)) de szerintem minden pénzt megér, a legnagyobb hajvasalás-divat közepén is mindenki csodálta a loknijaim, sok sikert nektek, a kicsid gyönyörű :)
A CET építése mindig is érdekelt: tetszik a formája, tetszik a funkciója, tetszik, hogy némi izgalmat hoz a lapos és unalmas modern budapesti építészetbe. Éppen ezért többször is írtam már róla: először, amikor kiderült, hogy milyen éttermek lesznek benne, aztán amikor…..
Döbbenetes turisztikai látványosságot és világtörténeti összefüggést fedezett fel Vik Wisconsinban. Egy félelmetes igazságokra rávilágító múzeum szerint Amerika nem csak, hogy összes találmányát a(z emigrált) magyaroknak köszönheti, de még neve sem lett volna magától,…..
Klasszikus kombót csinált végig Gergő: először durván bánt vele a mobilcége (Pannon), aztán elhitte, hogy egy akciós katalógusban szereplő termék egyáltalán megjárja a bolthálózat (Photohall) polcait. Hát persze, hogy nem. Kedves Homár! Egy nap leforgása alatt két…..
soiree 2007.10.04 02:01:34
Ismerkedjenek meg a modern Tantalosszal, azaz Píterrel, aki mindössze egy nyomorult telefonvonalat szeretett volna, hogy később internetezhessen, de a T-istenek gőgössége miatt pokoli büntetést szabtak ki rá: a lakóparkban folytonos éhség és szomjúság gyötörte, nyakig állt a…..
Volt egy hír nyáron, hogy az APEH lecsapott a józsefvárosi kínai piacra és ott sehol nem kapott nyugtát. Janó felesége ugyan kapott blokkot a helyi üzletben, de milyet:Feleségem a helyi kínai boltban vásárolt gyermekruházatot, és a mellékelt blokkot kapta, amely a…..