Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szepkartyaajanlatok

11 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is megrendezésre kerül a nagy sikerű Torkos Csütörtök névre hallgató akció. Fővárosi éttermek mellett az ország számos pontján lehet 2014. március 6-án féláron fogyasztani finomságokat. A programban részt vevő éttermek legtöbbje a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között…..
A Balaton mindig is népszerű volt a belföldi úti célok között. Erre tehet most rá még egy jókora lapáttal a Balatonfűzfőn található szabadidőpark. A balatoni bobpályás kalandpark télen és nyáron kiváló szórakozási lehetőségeket kínál kicsiknek és nagyoknak. A parkba…..
A Mátra és a Normafa az év minden szakában remek túrázási lehetőségeket tartogat a természetrajongók számára. Azonban a Hegyi Sportok Bázisa alapjaiban változtathatja meg a természetjárás szokásait. A túrák, kirándulások és a high-tech sportok sokféle változatát teszik…..
A népművészeti kincsei mellett hangulatos fürdőjéről is közismert a Matyóföld szíveként is emlegetett Mezőkövesd. A matyó népművészeti elemek színpompás világa elvarázsolja az ide látogató turistákat. A helyi – szintén nagy népszerűségnek örvendő – fürdő pedig…..
Tegye emlékezetessé az idei nyár végét, válasszon különleges programot az augusztus 20-i hosszú hétvégére! Magyarország számos pontján nagyszerű lehetőségekkel készülnek az államalapítás ünnepére és a nyárutóra. Akár családdal utazna, akár barátokkal, még találhat…..
Magyarország egyik legnagyobb családi fesztiváljára invitálunk június utolsó hétvégéjére, Tatára. Itt rendezik meg a 20. Víz, Zene, Virág Fesztivált, ahol elképesztően jó jegyárak mellett nagyon jó zenei, sport és gyermekprogramok várják az egész családot. Ráadásul, a…..
Régóta várt módosításnak örvendhetnek a SZÉP Kártya elfogadóhelyek és a pihenőkártyával rendelkező dolgozók. 2013. július 1-jével végre mindhárom alszámla keretéből lehet fürdőbe vagy strandra belépőjegyet vásárolni. A fürdőbelépőt ezentúl  – a szálláshely…..
Már csak néhány napig lehet elkölteni a 2011-ben SZÉP Kártyára kapott juttatást. Akik még ezt nem használták fel, sietniük kell, ugyanis az összeg felhasználási határideje 2013. május 31-én lejár. A SZÉP-Kártya, mint béren kívüli juttatási forma, 2011-ben került…..
Elhárult a technikai akadály, újra lehet SZÉP Kártya szabadidő keretből belépőjegyet vásárolni a Fesztivál Jegyirodában. A Szegedi Szabadtéri Játékok idén is nagyszerű előadásokkal várják a városba látogatókat. A Szegedi Szabadtéri Játékok műsora idén nyáron is…..
Wellnesselni kisgyerekek mellett? Lehetséges! Mindezt kedvező feltételekkel és kényelmesen? Akár SZÉP Kártya segítségével is. A megoldást már a népszerű Családi Wellness Hotel Gyula is tudja. A város emellett remek programokat és csodás látnivalókat is kínál. Gyerekekkel…..
Az OTP Pénztárszolgáltató együttműködési megállapodást kötött néhány jelentősebb internetes utazásközvetítővel. További kedvezményekben részesülhetnek a SZÉP Kártyás ügyfelek. Közzétették az OTP SZÉP Kártyások húsz kedvenc belföldi szálláshelyét. 2011 nyarán…..
Talán, azzal kezdeném, hogy nem vagyok művész, vagy zenész, sem előadó, csak hétköznapi polgár, de úgy gondolom "mi" többen vagyunk országunkban és talán kicsit más megközelítésben látjuk ezt az "Óriási kultúrális" eseményt.Ebben a blog-ban, nem a…..
 Kiderült, ki 2008 legjobb hangja! A nézõk szavazata alapján Király Viktor került ki gyõztesként a Megasztár 4-bõl.2008 legjobb hangja, Viktor megkönnyezte a győzelmet. Az első percekben nehezen találta a szavakat a lányok kedvence.   Forrás: tv2.hu ..
szepkartyaajanlatok 2012.11.02 09:20:43
A megasztar.tv oldalon már a legújabb széria is kint van, de szemezgetünk a korábbi évadokból is, így Király Viktorról is rengeteget cikkezünk!
Megasztár 5 (2010) Bikicsunáj 2010.08.13 20:52:00
Gondolom már mindenki elfelejtette a két hónapja még sztár, azóta polgármesterjelölt ököritófülpösi úriembert, aki Mr. Bikicsunáj.Na tessék egy kis reload...
szepkartyaajanlatok 2011.06.24 19:47:45
További érdekességekért eljöhettek ide is: horgaszto.me ahol a horgászósdi menüpont alatt találhattok további ökörségeket! :)
Zsolesz horgász blogja Első siker 2010.03.29 10:29:00
Március 26-án pénteken délután a Tiszabábolnai tavat vettük célba édesapámmal és Totyával. Már délelőtt összepakoltam az utánfutóba, végül késő délután, kora este érkeztünk meg. Mivel este nyársalni szerettünk volna, ezért fa gyűjtéssel kezdtünk. A Tisza enyhén…..
szepkartyaajanlatok 2011.06.24 19:25:36
Április 22-én, pénteken mutatja be új lemezét a Fókatelep (képünkön) és a Besh o droM. Mind a ketten úgy keverik a modern hangzást és a népdalokat, hogy közben fittyet hánynak minden konvencióra, de ebből a határtalan szabadságból születnek végül a legjobban táncolható…..
Erős lemaradásban vagyunk a blogolás terén, de reméljük nem haragszotok ránk (annyira). Ezen a téren nem nagyon tudjuk utólérni magunkat, de azért a korábbi koncertekről képeket megosztjuk! Válogassatok kedvetekre! Kattintsatok tovább!!     Kobuci kert (2010. június…..