Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blue_violet

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
blue_violet 2019.09.26 23:08:46
@megvagyhadnagy: Karolja utálja őt mint a sz@r. Ebben bízom :D
blue_violet 2019.09.27 15:48:29
@Rugdoll: Igen, igen és igen! Mindig eszembejut Tibinek az a papucsos példája, ahogy oktatta, alázta Gábort és Niát, hogy Nia mekkora szenya. Meg fúj, Szerelembe, háborúba mindent szabad. És most detto ugyanazt csinálja... Képmutató. Azt várom, hogy valaki jól beolvasson neki xD
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
blue_violet 2019.09.26 00:35:01
@MissMothMyth: Valóban! És a játékot is ő magyarázza a többieknek, pedig most érkezett....
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
blue_violet 2019.09.23 22:38:07
@megvagyhadnagy: Nagy a kémia köztük? Bár nem jön át a képernyőn.
blue_violet 2019.09.23 22:39:49
blue_violet 2019.09.23 22:42:41
@Chuck Νorris: LOL. :D Hát de tényleg úgy tűnt
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
blue_violet 2019.09.23 19:23:57
@MeadowSoprano: Nagyon örülnék, mert nekem hiányoznak :D
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
blue_violet 2019.09.21 23:05:00
@Thats What She Said!: Tibi úgy rakta ki Karolát, hogy ha nem lehet az övé, Rajmié se legyen. Nem akarta véginézni, ahogy a szeme láttára összejönnek.
Karola hátha helyretenné, mert Tibi most nagyon a korrektség mintaszobraként tetszeleg. Most titokban sem kérdezett nagyot, aztán nem is leplezte, hogy ő melyik kérdést tette fel, pedig nem ez volt a játék lényege.
blue_violet 2019.09.21 23:07:59
@Thats What She Said!: De Rajmira is ráférne :)
Ismét erőltetett táncikálással indul a nap a lávájlenden. Üzenet érkezik, ami robbantja a párokat, mivel szegény Gergő nem tudta kiválasztani az ÉKSZERT tegnap máglya szerelemből, most a szerkik úgy döntenek, megbüntetik szerencsétlen nyomorultat. Kap egy napot együtt ezzel a szexállattal Andi, Erik…..
blue_violet 2019.09.20 22:02:26
blue_violet 2019.09.20 22:31:40
@Cnere: hát lehet :D
blue_violet 2019.09.20 22:33:26
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
blue_violet 2019.09.19 08:40:21
@huhujje: Tibiről én is ezt gondolom. Lehet félre kellett volna hívnia Gábornak, hogy öcsém tisztelettel beszéljél már rólam is.
blue_violet 2019.09.19 21:53:12
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
Nyugtalan az éjszaka, Rajmi és Helga a sötétben beszélik át, hol romlott el, Helgában van egy gát valahol, amin Rajmi nem tud átjutni, gondolom ezt a gátat képletesen értik, és nem szó szerint, bár úgy is lenne értelme. A negatív hullámokra érzékeny Nia is érezte, hogy az éjszaka csíje nem volt…..
blue_violet 2019.09.17 11:02:56
@huhujje: van benne valami!
blue_violet 2019.09.17 15:42:31
@AkkorlegyenPtr: Én se erre számítottam, de ezért tetszett is a rész. :D
Még mielőtt belekezdenék, tájékozódást könnyítendő egy kis segédletet rögtönöznék, ki kivel van jelenlegi állás szerint: IzomTibi és Mekis már nem annyira együtt, mert az intelligencia hányadossal van egy kis baj. IzomTibi és Szilvi (a sörényes), lassan szövögetik a párosodást. Tícián és Karola…..
blue_violet 2019.09.07 15:47:33
@Bougie:
Szegény... Drukkolok azért neki! Jó lenne, ha megfogná Niát. Meglátjuk, de kicsi az esély.
A játék ahol a szerelem a tét - és hogy a VV -be az áthallás teljes legyen, itt vagyok én is 6Paw hobbihogyvoltozó. Csapjunk is a lovak közé, mert sok minden történik a mai epizódban! Kitti megmutatja nekünk, hogyan lehet azonos hangszínen affektálni perceken keresztül, mellé mintegy a…..
Anita-monológgal nyitunk, melyből kiderül, hogy a friss szigetözvegynek eddig semmi gondot nem okoztak a bogarak, a sötétség, meg a tengernek az az undorító morajlása, de most, hogy kedvese elesett a vizes csatamezőn…hát, jól jönne pár szem xanax. Kellett neki beájulni Gergő masszírozásra termett…..
Na, célegyenes, azaz az utolsó két hét jön, kérem szépen, ennek megfelelően nem sokat szarakodunk, hanem menten egy védettségi játék jön, vízen ráadásul, ahová ügyes kezek egy platformot kreáltak, de nem egyeneset, mert az úgy túl egyszerű lenne, hanem kis szintkülönbségekkel és a közepén egy…..
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
blue_violet 2017.10.02 19:46:30
@kisbutters: Hát abszolót kijött végre mennyire nárcisztikus.
blue_violet 2017.10.02 20:35:52
@Sanda.Ipse: Nem titkolom, hogy Iliász nekem nagyon nem kedvenc, szóval igen :D
De arra tippelek, hogy visszajut még a játékba. ;)
A tűzfény szomcsi zenére szomcsin vibrál a mandirigmák szomcsi arcán, de a legnagyobb tragédia Barbit sújtja, aki azt hitte, magas szintű intrikái mostanra megteremtik a boldog, klaumentes szigetet. Miközben a többiek a párbajozók ügyességével, meg a felépített tornyok esztétikai és technikai…..
Előre szólok, hogy ez egy elég eseménytelen adás volt. Mármint abból a szempontból ugyan  nem, hogy volt akció, rögtön két játék is, egy védettségi a rendes szigeten, egy egyenes ágon kiesős meg a Holtak szigetén, de taktikázás, cselszövés, csak az utolsó reklámblokk után szegmensre maradt. Mi meg…..
Klau kétségek közt vergődik, hogy ki menjen holnap, és ki mellé álljanak Benivel, illetve hogy akkor most tényleg őket akarják-e kibaszarintani, és ebben a bizonytalanságban nem sokat segített a tegnapi apró szargalacsin sem, melyet Barbi dobott be a Mandirigma törzs jelentéktelen kis életét…..
blue_violet 2017.09.22 20:40:48
@,,: És hát Szandi legjobb barinőjét dobta ki, de sebaj.
blue_violet 2017.09.22 21:12:47
@egresribizli: Az volt az eredeti terv, hogy Klau megy. Csak aztán iliász berágott Barbira, Klau meg elhitette Szandival, hogy ők is rászavaznak. Gondolom Feri részéről is ezt várta a hármas. Vagy nem tudom. A vágások miatt ez most nem egyértelmű.
blue_violet 2017.09.22 22:54:28
@Nem Penny hajója: Igen, végülis örülhetne inkább, mert visszanyalt a fagyi, karma stb. Adri is kiesett.
Na ott tartottunk kéremszépenalássan, hogy a szigetlakók megint bekapcsolták a keresztbetaktikázás gombot kis robottestükön, és választásuk ezúttal Gergőre esett. Klau sokkban, egyszerűen nem érti, hogy történhetett meg mindez, hát micsoda dolog kéremszépen, hogy az erősebb kutyákat szavazzák ki…..
blue_violet 2017.09.21 11:40:58
@szociál: Klaunak tök igaza van, Iliász az ellenségük. Nekem az a fura, hogy egy Barbi kellett hozzá, hogy leessen nekik, hogy veszélyben vannak Benivel. Hát persze, hogy őket akarják majd kirakni.
blue_violet 2017.09.21 12:29:10
@szociál: Csak az a baj, hogy Szandi is átverte őket, ő is Gerire szavazott, nem megbízható szövetséges. Szerintem Szandi is simán kirakná Klauékat.

Plusz ha tényleg annyira idegesíti Iliászt Barbi, és nem csak színjáték volt, már csak azért sem tenném ki a helyükbe :D Hanem szövetkeznék vele.
blue_violet 2017.09.21 16:12:11
@fujimo: Igen, ott kicsit már túltolta Szandi ezt a cukiskodást.
Főleg azután, hogy rászavaztak mint pasi megvezető és mint lehetséges győztes (talán? de erre nem emlékszem pontosan). Azért na, most már lehet tudatosodik a többiekben is, hogy erős játékos.
In medias res kezdünk is azzal, hogy Nóri próbálja kiidegelni Anitát, de lesz ennek még folytatása/van ennél fontosabb, például az első önálló, önzőző védettségi játék, ami a csúcstámadás néven látta meg a napvilágot. A játék lényege, hogy a versenyzőknek lépcsőt…..
blue_violet 2017.09.20 19:48:45
@kisbutters: Ez igaz! Ügyesen utalva is rá, hogy neki nem :D
blue_violet 2017.09.20 21:53:40
@lac64: Pontosan! Én annyira örültem, hogy végre valaki átlát Iliászon!!! Tegyék is ki. Mehetne a Holtak szigetére magyarázkodni.
Szerintem Beni és Klau nem Feri ellen akarnak szervezkedni. De majd meglátjuk.

Geri meg basszus azt hiszi, hogy Feri tette ki. Öcsém XD