Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ede37

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MálnaHab A fogantatásról 2011.05.09 18:25:00
Málnácska érkezése egy tudatos rákészülés eredménye volt. Évek óta élünk együtt Mama P-vel, mindig is tudtuk, hogy egyszer MAJD MAJD szeretnénk gyereket, de mindeddig ez csak a távoli jövő része volt. Aztán bennem, így 31 évesen, erősödni kezdett a vágy…..
Ede37 2011.08.19 12:32:02
@andrea78: Szia! Engedd meg, hogy én is hozzászóljak, segíteni szeretnék azért, hogy nehogy ugyanabba a csapdába kerülj, mint én. Írtad, hogy szeptemberben mész a Kaáliba. én most augusztusban voltam, és sajnos nem olyen jó tapasztalatokkal gazdagodtam, mint Mama K.

Nagyon fontos, hogy melyik orvoshoz kerülsz! Nekem sajnos nem Mama K nőgyógyászát "dobta a gép", így kissé ráfizetős lett a konzultáció. Ez az orvos ugyanis semmiféle előzetes vizsgálatot nem végez el, hanem elküld máshová (feltételezem, hogy egy orvos cimborához, illetve most már biztos!), ahol kemény pénzeket elkérnek. Egy vizsgálatot végezetettem el (nagyon húzós áron!), mire észbekaptunk a párommal, hogy itt valami nem stimmel! Felhívtam a Kaálit, és megkérdeztem, hogy a Mama K, és az orvos által is feljegyzett vizsgálatokat elvégzik-e a Kaáliban. Mindenre azt mondták, hogy igen, kivéve a vércsoport megállapítását.
Szóval amikor elmész az első konzira, légy észnél, és szerintem ne hagyd, hogy máshova (2-3 különböző hely minden vizsgálathoz!) küldjenek, ha egyszer a Kaáliban is van lehetőség az inszemet megelőző vizsgálatokra!
Ha lenne ezzel kapcsolatban meg kérdésed, szívesen válaszolok: giliszto@gmail.com
Kedves Olvasók! Úgy érzem, meg kell osztanom veletek a rövidke blog írásából származó tapasztalataimat. Ez a néhány poszt, és a mesterséges procedúra leírása nem várt érdeklődést hozott. Kiderült, sokan vagyunk hasonló helyzetben, hogy egyedül vállaljunk babát,…..