Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roberto Carlos

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csitulnak az Őfelsége Stadizóleuma körüli hullámok, megjött a videóbeszámoló...   ...és megszólalt a polgármester-alapítványfőnök-örök mindenes Mészáros Lőrinc, akinek némi meglepetésre sikerült bénábban hazudni a főnökétől is. Már úgy értem nem az…..
Roberto Carlos 2014.04.24 15:38:59
@Amadeus62: Te melyik bolygón élsz??? Tán az ostoba nép eddig nem tudta, hogy stadion lesz, meg a többi mutyit (trafik, manyup, takarék, föld, stb. stb.)?
Jó nekik így is, láthattad a szavazáson.
Roberto Carlos 2014.04.24 15:39:55
@vitéž munkášőr: a blog maga kiváló lenne, de a hozzászólók egy jelentős része (főleg az értelmetlen szóláncos nickek) szerintem klinikai esetek...
Roberto Carlos 2014.04.24 15:41:49
@Benjamin Eisenberger: igen, rá gondoltam én is, elég idióta.
Bár te sem vagy kicsi, bár nem sok látszik ki belőled a viktor ánuszából...
Rogán Antal hadat üzent a rezsi alapdíjnak is. Ha ez így folytatódik jövőre már tényleg a szolgáltatók fognak fizetni az elhasznált energia után. A rezsicsökkentés határa a harmadik hullám bejelentése után körvonalazódni látszott. Igaz Lázár János újabb 10 százalékos…..
Roberto Carlos 2014.02.25 13:04:39
@belgabela: Olyan hülye vagy b+, hogy a békemenetben elől lenne a helyed.
Fogalmad sincs, hogy mi az az alapdíj, de habzik a szád.
Az alapdíjban van benne a fix költség, az irodák, az ügyfélszolgálat, a melósok bére, munkaruhája, a telefon, a világítás, a tankolás, minden.
De szüntessük mert, mert neked üresen áll a műhelyed.
A.J. Clemente napja egészen jól indult, felvette a legjobb öltönyét, kisuvickolta az ünneplő cipőt, belőtte a sérót és bement munkahelyére, a North-Dakota állambeli Bismarck egyik tévéállomásának stúdiójába. A.J, akit ekkor még a kutya sem ismert szűk családján és a…..
Roberto Carlos 2013.04.23 12:43:22
@cenzuratroll bosszanto: :)
Persze tévében gáz, de azért előfordul.
főleg, hogy látszik rajta, hogy hót ideg.
Roberto Carlos 2013.04.23 12:43:57
@Fenimore: Egyetemet végzettek nem tehetik zsebre a kezüket?
WTF?
Talán kevésbé tartozik a blog tematikájának fősodrába, de egy korábbi, a fegyverekről szóló poszt után kialakult beszélgetés miatt gondoltam, hogy mégis érdemes lehet megosztani veletek a következő videót. A szituáció egy átlagos hétköznap a munkahelyen, míg egyszercsak…..
Roberto Carlos 2013.02.15 16:40:17
@cereal killer: a ravasz mindenkinek ugyanazt jelenti, hiába is jössz ide menőzni, hogy te mindenkinél okosabb vagy.

@albino combino: nyugi, nem veled van a baj. van pár önjelölt rambó, aki azt hiszi, hogy ha szembe állna vele egy betörő, akkor meg merné húzni a ravaszt (milicistáknak: elsütőbillentyű)
pedig 90%-kuk a remegéstől a saját lábába lőne.

@koxi: előre szólok, hogy ha keret bérelsz, azt nem te fogod leszüretelni :)
Egy februári blogposztunkban arról számoltunk be, hogy a gyöngyöspatai általános iskolában hátrányos megkülönböztetés éri a roma gyerekeket, miután a Hír tévé olyan riportokat készített, amelyekben ennek ellenkezőjét próbálta bizonyítani. Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CFCF)…..
Roberto Carlos 2012.12.04 08:05:51
@SPYD3RM4N:
"Mutatnál akár olyan blogbejegyzéseket, akár ezen a blogon, akár a saját honlapjukon, ahol a TASZ akár cenzúrázott, akár letiltotta a kommentelés lehetőségét?"

Hát nekem például már törölték a nekik nem tetsző hozzászólásomat.

Ez biza öngól, fajvédőkém.
Roberto Carlos 2012.12.04 08:08:05
@Jaffar: igen, beteg. a hozzád hasonlók miatt.

szerencsére ki lettetek dobva a kormányzásból és ez így van jól.
Heni találta ezt a gyöngyszemet az Alexandránál. A matricát, mintha elfelejtették volna levenni szkennelés előtt. Meg a szándék a fontos. Meg a szeretet. És az egészség. UPDATE: Az Alexandra válaszolt: A mellékelt termék eredetileg 1274Ft-ba került.Egy akció keretében…..
Roberto Carlos 2012.12.04 08:02:08
@ColT: igen, de ahogy mi élünk, az miattunk van így, te miattad, én miattam, a többiek miatt.
Nem a kínaaiak jönnek ide és dobják el a sörösdobozt az erdőben, nem a litvánok nem engedik el a babkocsis anyukát a zebrán, nem a mongolok parkolnak vészvillogóval a második sávban, nem a kanadaiak üvöltetik a lakodalmas nótát a hatodikon, nem a fidzsi szigetekiek szaratják a kutyát az óvoda elé.
Tróger nép vagyunk, aki szeret mindenki mást hülyének látni (a kapitalistákat, mert pénzük van, a zsidókat, mert összetartanak, a koreaiakat, mert dolgoznak, a japánokat, mert atomprecízek mindenben), ahelyett, hogy ő is átvenné a stílust.
Miért van az, hogy egy kínai büfében a kínai eladó tud mosolyogni, egy CBA-ban meg akkora bunkó szinte bármelyik eladó, hogy a szavad elakad?
Ésaböbbi, ésatöbbi....
Vannak ezek a kérdések a Tv2-n, amikor a nézők véleményét mérik fel mindenféle kardinális kérdésben, legutóbb például a "Mondjon-e le Gyöngyösi Márton?"-témakörben. A válaszokat csinos grafikonokon jeleníttették meg, csík alul, csík fölül, igen-nem, minden infó a…..
Roberto Carlos 2012.12.03 17:40:21
@Gery Greyhound / project eleven: Nem érzed úgy, hogy videót kéne csinálnod? Vagy csak az egyik oldal lopása zavar???
Hát megszavazták a választási szabályokat - hogy melyikeket, arról érdemes lett volna egy rögtönzött felmérést tartani a parlamenti padsorokban, tudják-e, éppen melyikeket. Az biztos, hogy az utolsó pillanatban Lázár János és Gulyás Gergely vezetésével szanaszét…..
Roberto Carlos 2012.11.27 08:36:24
@Gatinho: Mi köze ennek fletóhot, te ökör??
beragadt a lemez?
Nem lesz teljesen hiábavaló a Bajnait lejárató állami kampány, hiszen Békéscsabán 3,5 évvel lemondása után is találni megbúvó antigyurcsányista sejteket:  A mellékelt képeket tegnap (12.11.18), a Békéscsabai Tesco Műszaki Osztályán készítettem. Sok laptop volt…..
Roberto Carlos 2012.11.21 09:25:18
@cirróka: Te kezdted az anyázást én csak lesüllyedtem a szintedre.
Elég mély, ezt elismerem.

Sajnálom, hogy neked Pataki Attila a színvonal, mert eddig értelmesebbnek néztél ki.
Roberto Carlos 2012.11.21 08:51:35
@cirróka: de akkor halljuk a fideszes hitelfelvételért miért a szocik a hibásak?!

Érdemi választ kérünk, nem ámokfutást!
Roberto Carlos 2012.11.21 09:16:12
@cirróka: anyád a hülye állat, te nyomorult fideszféreg.
menjél és szopd le pataki attilát, az való neked.
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Roberto Carlos 2012.05.16 08:56:06
@SadBoobie: Te lettél a Blog Ifjú Fizikus Tehetsége 2012-ben!
Engedd meg, hogy elsőként gratuláljak!
Nyereményed egy holografikus karkötő, ha ezt viseled, nem mér be a traffipax és lágyabb lesz a víz a mosógépedben otthon.
Imádjuk, ha az aktuális kormány nekiáll egy monumentális építkezésnek, hisz hónapokra-évekre témát adnak vele, legyen szó metróról, autópályáról, hídról, stadionról, lakóparkról. Garantált a bénázás, a haveri cégek felbukkanása, az elcseszés, a lopás, és a többi…..
Mivel régóta vagyok nyelvvizsgabiztos, szeretnék néhány igen elterjedt tévhitet eloszlatni amelyekkel úton-útfélen találkozom. Az apropót az adta, hogy beol.hu-n ma megjelent,hogy ismét bíróság elé áll egy csaló, aki valaki más személyi igazolványával próbált "segíteni"…..
Roberto Carlos 2012.03.14 09:09:21
@polly graph: csak azért akadhatott ki, mert vidéki volt, onnan lentről!
biztos jurtában élt és szédült a pesti betonon! :D
Roberto Carlos 2012.03.14 11:48:09
@d.hardman: a pesti bunkó találó jelző rád, ahogy itt néztem a hozzászólásaidat.
Már úgy látom elfelejtetted, de te írtad, hogy biztos a vidéki érthette félre, mert pesti ember soha meg nem bántaná őket.
Naiv IKEA vásárló azt gondolta, az akciós termék is ugyanúgy összerakható, mint a többi. Nagyot tévedett, a bútor alkatrészei sehogy sem akarnak úgy illeszkedni, ahogy kellene, az áruház minőségellenőre pedig állítja, a hibás termék a jó. Nemrég akciósan vásároltunk…..
Roberto Carlos 2011.08.30 15:54:55
@Anti Anyag: hülyeséget beszélsz
egy csomó minden nagyon is jó onnan
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
Roberto Carlos 2011.08.05 14:03:36
@Betelgeuse-2: és @Géza, kék az ég!: is más egy kicsit, ha érted mire gondolok :)
Azt az egyszeri mozilátogató is tudja, hogy jó magyar szokás szerint a költekezés nem áll meg a jegyvásárlásnál, a filmhez elengedhetetlen a csámcsogás és a szürcsölés, aminek borsos árát a multiplex előszeretettel be is hajtja. Azt azonban sem a Homár, sem Erika nem tudta, hogy…..
Roberto Carlos 2011.06.30 09:49:30
@Ceccon: az olyanok mondják, mint te, hogy minden gyerek hisztis, aki nem tudja megnevelni a gyerekét
most pedig vedd be a gyógyszered és higgadj le.