Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flekko

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv autós épp felrakatta az új téli gumijait, amikor észrevette, hogy 2011-es gyártásúak. A Marso nem akart kedvezményt adni rá, de végül kicserélhette bármire, ami szintén nem volt egyszerű: A marso hálózatából néztem ki téligumit, nokian wrd3, ami több teszten is jól…..
A Jobbik pénteki, meglehetősen SZDSZ-esre vagy Benetton-reklámosra sikerült kampányvideója után szombaton máris jött az új imidzsük következő sokkoló összetevője, aminek láttán először majdnem lefordultam a székről a röhögéstől, aztán meg háromszor megnéztem, hogy…..
Flekko 2013.10.28 10:07:49
@dr. Aullah: Ha kellenek a szavazatok akkor szeretek mindenkit. Ha már benn vagyok a parlamentben akkor gyűlölöm a cigányokat, zsidókat, homoszexuálisokat, kifordulok önmagamból. Képmutató mintapéldája ez a viselkedés.
Sándor fájdalmas kommunikációs küzdelembe keveredett, amikor egy hibásan érkezett digitális rádiót akart kicseréltetni az Electronic-star.hu áruházban. Hetekig nem kapott értelmes választ, miután visszaküldte a magyar ügyfélszolgálatnak a selejtet. Aztán amikor a PayPalnél…..
Egyáltalán nem megtévesztő módon a zacskós cukor feltalálása óta 1 kilós kiszerelésben érkező terméket reformálta meg a Metro áruház: Ma már, a 325 grammos tejfölök korában igen kevés dolgon lepődök meg, de azért a 10 dekás papirzsebkendő, a kilogrammonként mért tej…..
Flekko 2013.10.18 14:54:44
@Rathelor: Ki kell írni, hogy egy termék egységára mennyi. Azaz a cukornál ott van egy kilogramm mennyibe kerül, szóval a kedves vásárló össze tudja hasonlítani az árakat a súly csökkentés semmit sem old meg mivel így több csomagolóanyagot kell használni és drágább lesz a termelés.
Flekko 2013.10.18 16:35:20
@McZozo: Értem amit mondasz, úgy néz ki tévedtem. Ennek ellénére nem tudom mennyire jó mődszer a csomagolás áttervezése és az súly csökkentése mikor ki kell írni az egységárat. Ez alapján könnyet különbséget lehet tenni.
Teljesen lényegtelen, hogy benne van-e vagy sem a Telenor ÁSZF-jében, hogy egy másodpercért felszámolhat egy egész hónapot, akkor is nettó parasztság és lopás: Tisztelt Telenor Ügyfélszolgálat, szeretném megköszönni az eddigi közreműködésüket, segítségüket abban, hogy…..
Csabánál fantomfogyasztás történt, aztán ahogy utánacsekkolt a dolgoknak egy négyjegyű szám jelent meg előtte: t.főtáv! téves molesztálásukra, többszöri reklamációval reagáltam, melynek eredményeként végre kaptam egy elszámoló számlát, de sajnos ez számomra…..
Bár számtalan cifra tigázos sztorit hallottunk már - legutóbb pl. óraleszerelés után keletkezett fogyasztás -, egyelőre nem egyértelmű, mi történhetett naiv ügyfél édesapjánál. Arra lettek figyelmesek, hogy a beazonosíthatatlan gázszerelők már harmadszor vannak a lakásban egy…..
Naiv ügyfél betalált egy egynapos HTC One telefont, amit másfél hónappal később le is tiltottak, merthogy az eredeti tulajdonos igazából részletre vette, amit aztán sosem fizetett. A garancialevél mellé természetesen nem kapta meg a számlát. Az eladó egészen addig tagadott…..
Flekko 2013.09.05 14:48:35
@LouiS: Csak mendemonda, hogy évekig tartanak a tárgyalások. Ha van postalónak bizonyíték akkor röviden lezajlik a tárgyalás.

@atpijkamo: nem csak a lopást bünteti a rendőrség hanem a lopott tárgy vételét is is, péz és börtönbüntetéssel az értéknek megfelelően.

@Szolo: Van amikor nem engedheted meg magadnak. Posztoló nem volt elég körültekintő igaz. Ekkora összegű vásárlásnál elkérhette volna az igazolvány számát és a vásárlási papírokat is.
Flekko 2013.09.05 14:55:31
@atpijkamo: Te és én sem veszek lopott tárgyat viszont egy idióták igen.
Péter szomorúan vette tudomásul, hogy az akciós fényképezőgépét fél évvel később az ajándék tablettel együtt sem fogja tudni féláron eladni. Természetesen a Samsung visszamenőlegesen nem tud segíteni az árképzésben, bár az vicces, hogy szerintük nem az általuk…..
Naiv ügyfél széttört kijelzőjű HTC Desire-jét vitte 15 ezerért javíttatni a Speedshopba. Ki is cserélték a kijelzőt, de úgy rakták vissza, hogy egyre rosszabb lett a telefon állapota. Tovább próbálták javítani, amíg aztán végül féloldalra lebénult: Kétszer is írtam a…..
Pittának múltkor sikerült sós dinnyét vásárolnia a Tescóban, de a legutóbbi felhozatal is elég furcsán néz ki: Tegye fel a kezét aki Tescoban vett már ehető dinnyét! Idén másodszorra próbálkoztam vele, de nem sikerült. Elsőnek külföldit vettem pár hete. Annak a közepe…..
Flekko 2013.08.01 16:51:41
@közösképviselő: Nem fontos megkopogtatni. Megnézed azt a helyet ahol leszedték a száráról. Ez a hely előszőr megfehéredik aztán besárgul majd elkezd rothadni. Minnél előrébb van ebben a folyamatban annál érettebb és édesebb.

Amúgy nem tudom a ennek a posztnak mi köze van a homárhoz. Ha a posztolónak nem izlik a dinnye amit kiválaszt az az Ő baja. Két dinnye alapján megitéli az összes Tesco felhozatalát.
Különösen röhejes 2013-ban, amikor már 15 éve rég lehetne mindenhol fillérekért ujjlenyomatos azonosítás az életveszélyesen megbízhatatlan jelszavak helyett, az ING képes egy törzsvendége aláírásán szívózni: Tisztelt ING! Mint személyesen és családom összes tagja…..
Vándorszékelyék egy kiszakadt aszfaltdarabra hajtottak rá az M3-on, amitől mozgásképtelen állapotba került az autójuk (150 ezer forint értékben). A Homárnak úgy rémlik, mindenhol fizetnek, ha úthiba miatt sérülés keletkezik - KIVÉVE az Állami Autópályakezelő Zrt.-nél.…..
Flekko 2013.07.03 12:24:54
@hobbitroll: Fogalmad sincs hogy történt a baleset jobb lesz ha nem szólod le a posztolót. Valószinűleg csak közelebb húzódott a felezőhöz a teherautó. A kamion akár holttérben is lehetett a teherautó miatt. Ráadásul nincs részletezve milyen nagyságú és hogy volt szétszórva az aszfalt darab. Hiába lassítasz 80-70 felszakítja a gumit ugyan úgy.
Laci Ténetet, Tételefont és Tétévét szeretett volna kupacban előfizetni, de fennakadt a belső elhárításon, akik szerint 1997-es Westel900-as szerződése után tartozása maradt. Komolyan embereket fizetnek azért egy nemzetközi nagyvállalatban, hogy teljesen nyilvánvalóan hiábavaló…..
Flekko 2013.06.20 16:38:01
@dani27bpbp: Erre vagyok én is kíváncsi. Posztoló írja meg!
Szabinak több mint egy hónapjába telt, amíg kiderítette, hogy a Tesco rossz helyre küldte szervizbe a fényképezőgépét, azért nem csináltak vele semmit. Az igazi mulatság csak ezután jött, amikor kártérítést kért, és eleinte úgy tűnt, hogy hajlanak rá, aztán elrepült két…..
Flekko 2013.06.14 23:08:18
@Dr. Kix: Egyetértek veled. A poster bunkó volt. A Tesco elcseszte, de a poster se valami észkombi, hogy 15e-ért használtan vesz gépet mikor annyiért már újonnan is tud venni egy másikat. Az egészet lehetett volna normálisan intézni, és elsétálhatott volna pénzel pozitívan a poster, de az írásból látszik milyen ember. Ráadásulkitudja igaz-e amit ír szerintem itt ferdítés van.
A Spar rekordidő alatt kinyomozta, hogy tényleg leköcsögözték naiv ügyfelet egy üzletükben, úgyhogy megtették a szükséges lépéseket: ..
Flekko 2013.05.24 11:47:42
@ColT: Így van. Van másik 20 ember a környéken aki szívesen dolgozik. Ha képtelen megfelelő színvonalú munkát végezni akkor nem oda való.
Kedvenc visszatérő termékbemutatós vállalkozásunk eljutott arra a szintre, hogy már a beígért állapotfelmérő vizsgálattal sem veszik el az értékes időt a mágnesterápiás biomatrac bemutatása elől. Nem mintha a hőkamerás vizsgálattal sokra mentek volna... 2013. április…..
Flekko 2013.05.20 18:45:23
@Rosszindulatú Vászka: Termográfiát rákdiagnoytizálásra alkalmazó klinikákat Kanadában megszüntettét. Amerikában kiadtak egy nyilatozatot, hogy semmilyen tudományos bizonyíték nem létezik a diagnoztizálásban lévő hasznukra.

A mágnásterápiás eszközökre is a fenti igaz. Semmilyen tudományos bizonyíték nem létezik arra hogy haszna lenne annak ellenére, hogy már többször tanulményozták. Továbbá bármelyik fizikus megmondja, hogy boltban kapható mágneseknek a mezeje nem elég erős még a bőr áthatolására sem. Így a szalagok, karkötők ágyalátétek és miegymások teljesen hasztalanok.