Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szőke Kapitány

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adam Orth a Microsoft kreatív igazgatója – elég magasan van tehát a céges a táplálékláncban, még ha nem is a piramis legtetején áll. Éppen ezért kellene vigyáznia arra, hogyan kommunikál. Történt ugyanis, hogy a Kotaku két bennfentes forrásra hivatkozva megírta, hogy a…..
Van az úgy, hogy két ember egymástól teljesen függetlenül pont ugyanazt a dolgot találja ki, nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani az ilyesmihez. Ott van például Ganxsta Zoltán és zenekarának Helldorado című albuma, aminek pont az a címe, mint a WASP nevű zenekar szintén…..
Egy európai kezdeményezés zoknit készítene a tengerekbe, óceánokba dobott halászhálókból. Vizeink tele vannak hulladékkal, néhol valóságos szemétszigetek alakultak ki. A szomorú valóságból kiindulva európai vállalatok és civil szervezetek előálltak egy tervvel, mely…..
Nem szoktam ilyen postokat írni, meg nem is kapcsolódik nagyon szervesen a Webisztán tematikájához, de sokan kérték, hogy írjam meg tapasztalataimat a Tesco online bevásárlós szolgáltatásáról, úgyhogy íme. Nagyobb bevásárlást intéztünk, nagyjából 40 ezer forint értékben.…..
Július elsejével megszűnik a Google egyik legjobb szolgáltatása, a Reader. (A feedjeinket így tudjunk kimenekíteni a halálzónából.) Még mielőtt rátérnénk arra, hogy hova érdemes továbbállnia a Reader-felhasználóknak, pár szóban méltassuk a terméket.  A Reader nem…..
Az Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők…..
Szőke Kapitány 2012.09.21 16:28:33
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
Reggel már gyorsan magírtuk a hírt, de nem lehet eleget ismételgetni: a TNT-nek készülő Dallas-remake újabb eredeti szereplővel gazdagodott, hosszas viták után Larry Hagman is aláírta a szerződését, azaz csak van az a pénz, amit nem sajnált a kábeladó Jockey-ért. Az angol…..
IDDQD PSP a bányászoknak 2010.08.30 14:00:00
Mint azt feltehetőleg mindannyian tudjátok, egy kazal chilei bányász 800 méter mély slamasztikába került a minap, és könnyen lehet, hogy csak karácsonykor mászhatnak majd ki a föld alól (persze ennél rosszabbul is járhattak volna).A több hónapig tartó bezártságban azonban a…..
Megtaláltam pár íróasztalfiókba hányt jegyzetfüzetemet és mivel az idők során már egy csomó ismerős kérdezte, hogy milyen érzés az Indexben dolgozni, mostantól elkezdem kiposztolni a tartalmukat, hogy ne kelljen beszélgetnem egy csomó ismerősömmel, hanem a képek beszéljenek…..
Szőke Kapitány 2010.08.17 19:30:01
Amikor a nálunk szerencsésebb(?) országokban augusztus 27-én bemutatják az Avatar bővített változatát, 9 perccel lesz hosszabb a korábbi verziónál - többek között a sokak által várt Na'vi szexjelenettel, amiről mindeki beszél már egy ideje. Bár korábban  azt írtuk nem…..
Maradjunk annyiban, az MTK II - Vác érdekesebb volt.1-1 lett a végeredmény, váci vezetés után egyenlítettünk az 54. percben Pál Szabolcs góljával, és ha az ember a gyönyörű Promontor utcai pályáról, Budafok közepéről haza akar menni a távoli Zuglóba, még csak rohannia sem…..
Én pénteken reggel 10 órakor fogom átvenni a készüléket. De jóbarátom, az Index korábbi fejlesztői agya, a Gawker Media jelenlegi kódmágusa, Pozsi már megvette Dezirét. Vele cseteltem az imént... HH: na milyen? pozsika: szuper egyelore nem tudom hova nyuljak HH: en holnap reggel…..
Metroszexuális, önző fiú, akinek csak gyakorlatozni kellet a lány, akit utána persze eldobott, mint egy szál gyufát, amelynek nincsen lángja már. A következő történet nem egy hatalmas szerelem vége, semmi világvége-hangulat vagy soha-többé-más-nem-kell agonizálás nincs benne,…..
Új, mókás témákkal és színsémákkal frissítettük az Indamail megjelenését, így mostantól akár cápával bújócskázó bohóchallal, bambán pislogó katicával, vagy a világűrt kémlelő marslakókkal tehetitek változatossá levelezésetek megjelenését. Az új témákat a…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Valamikor a kilencvenes évek közepén jelent meg a Magic: The Gathering című gyűjtögetős kártyajáték. Hancu kollégával nagyon rákattantunk, több vizsgánk ráment arra, hogy tanulás helyett a kolesz tetején napoztunk a hozzánk hasonló léhűtőkkel, és vertük a blattot. Aki nem…..
Két utolsó rajthely, egy utolsó előtti és egy utolsó futamhelyezés után lecserélte a Ferrari beugró pilótáját. Szerinte a média a hibás, túl keményen és sokat kritizálták. ”Akik ilyeneket írnak, fogalmuk sincs, mekkora kárt okoznak. A sajtónak döntő szerepe…..
Szőke Kapitány 2009.09.07 22:42:06
@kaboca01: Na de hogy szerzett pontot a szemöldökkirály? Kiesett mindenki előle. Így lett 8. és egyben utolsó azon a futamon. Ez kb. olyan, hogy Talámácsinak is vannak már motogp pontjai, de mindig utolsó volt, csak ott bőkezűbben pontoznak.
Szőke Kapitány 2009.09.08 02:25:18
@prometheus_X: mr. szemöldök csak a jordanbe szeretett volna kerülni, ott is tesztelt, de végül nem volt elég zsíros a háttere... így csak egy minardival bohóckodott egy évig
Az SMS-t, meg a csetelést szokás leginkább nyelvpusztítással és értelmetlen rövidítésekre való felbujtással vádolni, pedig a folyamat már a nyomtatott sajtóban megkezdődött az apróhirdetésekben. A szótagszám szerint fizetőkben a végtelenül rövid, míg a szavanként…..
Szőke Kapitány 2009.07.30 19:49:02
Bár az utóbbi időben jól működik a problémás ügyeket megoldó Homár-power, szerencsére nincs rá mindig szükség. VD Békásmegyeren havi bérletet vett 7-én, ami a pecsét szerint csak 20-áig volt érvényes. VD nem tette el a gyűjteményébe a félrenyomott szelvényt, hanem…..
Szőke Kapitány 2009.07.15 06:31:20
Kiüresedett világunkban az emberek bármilyen lehetőséget megragadnak, hogy társaloghassanak egymással. Például öntevékeny lakók az ismeretlen pakolóőrökkel egy talán lopott autóról, Budapesten, a XII. kerületi Hertelendy utcában. Az összeállítás részét képező zacskó az…..
Szőke Kapitány 2009.07.09 04:05:22
Szegény skót háziasszonyunkat nem hagyja békén a sajtó, most, hogy kijött a kórházból, ahol idegösszeroppanás gyanújával került, (az tuti, hogy nagyon elfáradt a Britain's Got Talent című tehetségkutató alatt) megint előszedték a végzetes estét, azt, amikor a biztos…..
MedIQ Ki kér sütit? 2009.05.24 18:53:14
Emlékszünk még a testpékre? Hát ezektől a süteményektől sem jött meg az étvágyam...Még több kép a Street Anatomy blogon...
Szőke Kapitány 2009.05.24 19:51:51