Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HugoHugo

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
HugoHugo 2011.12.02 09:40:11
@Moan:
Én nem száguldozni akarok, pláne nem utassal... egy veterán 125 ösön is kényelmesen végig lehet pöfögni egy szép vidéken.. ha ötvennel akkor ötvennel.. Mentem én már 125 össel utasként, és mentek azok rendesen... Max autópályán vérzik be a szeme, dehát annyi baj legyen.
Csikós, mindig ő tehet róla (könnyen írom, éppen Japánban esznek fura, nyers halakat Karottával), ezúttal is ő volt az, aki miatt egy órára megmakkant a Totalcar-gépezet. Az történt, hogy behozta Matchbox-gyűjteményei féltve őrzött darabjait. És amellett, hogy Karottával és…..
Belsőség A japán belpiac csodái 2011.11.23 18:10:00
Nagy Tibor olvasónk Japánban járt, ami számára maga a nirvána, hiszen a régi japán autók nagy szerelmese. Természetesen annyit fotózott, amennyit csak bírt és tényleg érdekes, kicsit ufószerű dolgokat látott. Fogadják szeretettel képeit, megtekinthetők a képre kattintva, a…..
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
 A korábbi emelési ötletek helyett jövőre akár nyolcvan százalékkal is csökkenhet az új autók regisztrációs adója. Ki jár jól, ha elfogadják a javaslatot?A cikk további része megtalálható a Totalcar oldalán >>>..
HugoHugo 2011.11.11 12:38:39
@Plumper_:
Igazából ha itthon veszel autót, szintén sokszor több száz km et utazol, és lehet hogy átkúrnak...
Egy nyugaton levőnek pölö közelebb van osztrákia mint Pest.

Amúgy annyi hozadéka talán lehet a dolognak, hogy a hurkanyakúak is esetleg befizetik a regadót az X6 M ek után, és nem szloták rendszámmal veretik... oké, hogy ott is amit lehet okosba oldanak meg, de ha már korrupció, akkor inklább egy magyar korruptnak tolja a zsebébe azt a tizest, mint egy szlovák korruptéba :)
HugoHugo 2011.11.11 12:58:02
@scheerti: Azért ennyire nem rossz a helyzet... nyilván sok a szutyok ott is, és nyilván nem lesz drasztikus áresés, de ne mondd már, hogy egy ilyen döntéstől nem ugrana meg jelentősen az autóimport.....

Inkább attól kéne félni, hogy mindjárt 500 a benya... és akkor meg hiába adnak gombokért középszar golfokat, max garázsdísz lesz belőle. Sebaj, veszünk felhúzósat mint a kisvakond.
  Az 1907-ben született Enrico Nardi az olasz mérnökök-versenyzők azon legendás generációjához tartozott, mint Gioacchino Colombo, Aurelio Lampredi, Enzo Ferrari vagy Vincenzo Lancia. Az autózás ezen korának egyik olyan meghatározó embere volt, melyből ma világsztárt faragna…..
Papp Tibi lemeze elakad a prémiumbarázdában az új Opel Zafirában, ami kiviszi a két kilót bő 30 rekesszel. Videoblog: Karotta egy kiskamerával elkószál a világ egyik legérdekesebb helyére, ahol semmi érdekeset nem szabad levideózni. Igen, itt készül minden McLaren versenyautó, és…..
A mindenkori olasz nagyautót évek óta ütközetben eltűntként tartják nyilván, de most visszatért, mint John Rambo Afganisztánba. És amerikai fegyvert használ...
Sokáig úgy tűnt, hogy a magyar sorozat az olyan, hogy a főszereplők a kamerába nézve harákolnak fel közhelyeket, esetleg az arcukhoz emelnek egy csomag Vegetát, és mosolyogva azt mondják, hogy ettől lesz igazán finom az étel. Aztán jött a Tűzvonalban, amiben egy-egy pillanatra,…..
HugoHugo 2011.10.28 13:04:20
A világ legrosszabb anyája? Vagy csak a legfelelőtlenebb? Döntsék el önök, minek számít a videón látható jelenet, ahol feltehetőleg nagyobb biztonságban van a kisszék, mint a kisgyerek...
Azt hiszem, lassan ideje lenne felébredni és elkezdeni gőzerővel támogatni a BME FRT-csapat tagjaihoz hasonló fiatalokat, akik ma még talán ezrével vannak az országban, de ki tudja, hányan maradnak itt a jövőben és hányan keresnek boldogulást külföldön, ahol esetleg jobban…..
Hisz még a csodákban? Hogy lesz még olcsó népautó, amit a Volkswagen gyárt? Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Négy hulla a csónakban 2011.10.22 18:00:00
Kedves olvasóink! Uj Péter kalandjai az új Subaru Outbackkel. Fogadják szeretettel, egyenesen a Tumblr-ről. UP aktív horgász, ez pedig egy horgásztúra előzménye. Winkler Róbert Uj Péter bemutat egy Frank Drebin-parkolást Az indulás előtti napon derült ki, hogy Andor Navarrája…..
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
HugoHugo 2011.10.11 14:35:44
@Winkler Róbert:

Jó lett, de...
Bánattal hallom, hogy a celebek maradnak, mert a nagytestvér aszonta :( Sejtettem, hogy ez van a dolog mögött... Én sem bírtam azt a részt. Ráadásul kicsit Top Gear szaga volt ugye.. Persze ha már ötletet nyúlunk, nyúljuk a legjobbaktól. De ne pont a legrosszabb ötletüket :) Azt a rész mindig elkapcsolom topgearéknál is. Ha már koppintás onnan: Challenge. Az pölö hatalmas lenne, ha "megfilmesítenétek" az olcsó verda vásárlós cikkeket, és topgear módra hülye feladatokat teljesítenétek.

DE mindent egybevetve nagyon örülök hogy megint van tctv!
 Az indiai reklámpiac néha csodálatos anyagokat gurít elénk. Ne csak a vérgagyi bollywoodi giccsre gondoljanak, a milliárdos országban nem egy zseniális reklámszakember dolgozik. Mivel az ottani motorpiacot elfelejtette megcsapni a válság, számunkra hihetetlen, hétszámjegyű…..
Ez nem összeesküvés-elmélet, ezek tények, amelyek gazdasági alapúak. 2050-ben csodákat látunk majd az autóbontókban. Mai cikkünk blogposztja...
Sehogy nem készültem a versenyre, hiszen az egyhármas Suzuki Swift gyárilag egy 810 kilós versenyautó. Ezt sikerült is bizonyítanom a tököli négyszázon. Egyébként ki ne látott volna már a péntek-szombati időszakban padlógázzal furikázó kamaszokat az ország tetszőleges…..
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
HugoHugo 2011.09.07 09:52:48