Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelci

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdhogynem megszokott dolog, hogy a fém dolgokat ellopják a közterületekről. Korábban csak az ezüstöt (igen ilyen is volt Budapesten - de erről majd később), aztán a vasat, az alumíniumot, a rezet miegymást végig a periódusos rendszer összes elemén. De amilyet egy kedves olvasónk…..
Kelci 2012.07.18 14:38:16
@Deszkás: Igen tényleg láttam. De, kinek kellett volna szólnom? A rendőröknek? Mire odaérnek a kis dzsipók már sehol, én meg járkálhatok a rendőrségre. Amúgy meg munkába voltam, nem volt időm, energiám, kedvem erre...
Kelci 2012.07.18 17:57:14
@d.hardman: Na ja
Kelci 2012.07.18 18:01:55
@Anti Anyag: Ne is mond, a múltkor kb 20-30 centivel túllógott a kocsim kereke a felfestett fehér vonalon, kerékbilincs - 14.600Ft, bár két felfestés volt, (egy kopott meg egy friss) és ha csak a frisset nézzük lógtam túl, a régi kopotton még innen voltam, de a bilincsleszedők szerint még örülhetek, mert ha a kamerából látták és feljelentenek az plusz 50k
S-blog A legbunkóbb BMW-s 2012.07.10 11:34:00
Mindenkinek ajánlom megtekintésre a fenti videót, aki nem érti, hogy miért van minden orosz autósnál és motorosnál közlekedésfigyelő kamera. Affelől eddig se nagyon lehetett kétsége senkinek, hogy az oroszok nem az udvariasságukról és az előzékenységükről híresek, de azt…..
Kelci 2012.07.10 15:05:11
@Jim Raynor:
továbbá a parasztok közé sorolnám még a szüleidet (anyádat) és téged
Viszonylag sokat kellett várni, hogy megjelenjenek az első Lamborghini mobiltelefonok. Annak ellenére, hogy IT-eszközöket, így például laptopot és asztali gépet már régóta forgalmaz az olasz cég. Egy Gallardo vagy egy Murcielago slusszkulcsa mellett pedig nem mutathat rosszul egy…..
Kelci 2012.06.18 16:46:18
Kár tagadni, az Orbán-kormány két éves ténykedésének nem csak a mindenhol megénekelt nómenklatúra a közvetlen haszonélvezője. Megalapozott szakértői becslésem szerint, melyet az ujjamból szoptam, tehát megbízhatóbb, mint bármelyik Századvég-prognózis, körülbelül…..
Elment az ÁngyánJózsi irattárba, csuhajla. Tanulmányt írt a lapjára, csuhajla.  Tanulmányban sava-borsa,  Most leszünk mink' beszopatva, csuhajla!   Tartozom én a parasztnak, csuhajla. Ezer hektár fődárával, csuhajla!  Jaj Viktorom, hogy adjam meg,  hogy a közvélemény…..
Az építészet fejlettségének hála, a formatervezett szigetek építése mára szinte határtalan. Nem véletlen, hogy sorra emelkednek ki a Perzsa-öböl langymeleg vizében; az öböl menti gazdag…..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
Kelci 2012.02.07 17:50:51
"A jövő évi költségvetés stabil, kiszámítható, feladatközpontú költségvetés, amely egyben a Széll Kálmán-terv 82 százalékos teljesítését is megvalósítja." - foglalta össze Matolcsy az egész éves munkájának, a 2012-es költségvetésnek az esszenciáját.…..
Elméleti oldalról közelíteném meg az üzemanyag-kérdést. Az érdekel, hogy vajon melyik üzemanyagfajtával kapok több energiát úgy, hogy közben a lehető legkevesebb adót fizessek. Hadd legyek már én is szemét, nem? Mai cikkünk blogposztja...
Sok megközelítésben lehet egy autó jó, ki ezt, ki azt szereti jobban. De mit szeretnének a Totalcar autós őrültjei? Mai cikkünk blogposztja...
Olyan ez a sarc, mint egy benyögött mentőhazugság, amiből már nem lehet kikeveredni. Pedig lenne tuti megoldás. Mai cikkünk blogposztja...
Kelci 2011.07.06 11:38:24
@blaB: ez rossz hasonlat, csattant volna mondjuk egy 124-os mercivel, megnéztem volna ki száll ki sérülés nélkül...
Kelci 2011.07.06 11:40:40
@Swind: sok a sz@r sok a visszatekert órás stb., a nepper nepper marad, ha nem lenne regadó is visszatekerné az órát csak még többet keresne rajta. Én nem rég vettem egy patika állapotú, nem kintről behozott 15 éves járgányt, keresni kell és találsz...
Kelci 2011.07.06 14:07:48
@adt: Most is tudnék újabbat vagy akár új autót venni, 2000 után gyártott autót nem veszek magamnak (mert elektronikai hulladék mind), ez 15 évesen megbízhatóbban működik mint a haverjaim új autói. Én max a kötelezőkre viszem, velük ellentétbe. Felszereltségre, fogyasztásra is tudja ugyan azt. Tehát minek kéne nekem ugyan ez fiatalabba?
Belsőség A baromarcú 2011.07.05 13:59:00
Minden adott a totális idiotizmushoz: menő verda, profi kormányfogás, kikapcsolt biztonsági öv és egy meglehetősen telített mélygarázs (igen, álldogál ott egy Veyron is). Na meg persze egy arra járó lelkes hülyegyerek, aki az egészet rögzíti, majd kirakja a világ legnézettebb…..