Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amanojaku

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokkal ezelőtt a Marvel Stúdió nyilvánosságra hozta a Captain America: Civil War casting listáját. Sokan meglepődtek, amikor Martin Freeman-t (A Hobbit főszereplője - Bilbo) meglátták. Az pedig csak fokozta a kedélyeket, hogy ő volt az egyetlen színész akinek nem adták meg a…..
Nemrég a Disney Stúdió közzétett 13 Fun fact-et az Age of Ultron-ról. Többek között Scarlet Witch erejéről és a csapat dizájn és technológiai újításairól. 1. Hulk nagy örömére, kapott egy kis felújítást a ruhásszekrénye. Egy nyúlékony nadrágról van szó, amit Banner…..
Érdekes ám annál valószínűbb elmélettel állt elő a Comicbook.com. A most megjelent Avengers: Age of Ultron trailer-ben (végre) láthattuk a Vision-t. És ezzel lehet a stúdió többet árult el mint amennyit szeretett volna? Először is gyorsan szedjük össze az eddigi köveket. Az…..
Nagyon jó fan-made kép készült, kategorizálva azokat akik felveszik Thanos-al a harcot az Avengers: Ininity War-ban. Megtalálhatjuk az összes tudóst és kísérleti alanyt, királyokat és isteneket, kémeket és katonákat, kívülállókat és csodálatos erővel rendelkezőket,…..
Daniel Bruhl, nem meglepő, hogy nagyon izgatott a szerepe miatt, amit a Captain America: Civil War-ban játszik. Ahol ő nem más lesz, mint a Kapitány nemezisze, Baron Zemo. "Ez számomra hatalmas dolog, szó szerint"- Nyilatkozta Bruhl a Wall Street Journal-nak. "Ahonnan én jövök és…..
Szeretném egy rövid példán keresztül bemutatni, milyen sokat is lehet veszteni egy filmélményből a szinkron miatt. De szeretném kiemelni, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy bármilyen filmet angolul vagy, már már sajnos kényelmetlenül minőségtelen magyar szinkronnal nézze.…..
Míg a mainstream médiának Sam Raimi a Pókember-trilógia és az új Óz rendezője, addig nekünk egy másik trilógia jut eszünkbe a neve hallatán. De szerencsére a Gonosz halott a jóembernél nem egy egyszeri, alkalmi mutatvány volt, pályafutása többször is előrukkolt még…..
Képzelet vagy Valóság? Telihold 2013.11.15 19:02:28
Telihold – spanyol horrorsorozat, 2012 Rendezte: Alexandra Graf José Ramón Ayerra Jesús Rodrigo  Szereplők: Belén Rueda - Sarah Cruz Daniel Grao - Raúl Pando Álvaro Cervantes - Joel Fran Perea - Nacho Marc Martínez - Fernando Belén López - Carola  Ehhez a filmhez nem sok elvárást fűztem,…..
Horror-Mirror TOP 10 Horror-klip 2009.06.11 07:30:00
Gondoltam egy kicsit színesítem a blogot (így 2 év után) és írok valami újat. Úgyhogy összegyűjtöttem a 10 (szerintem) legjobb horror témájú videoklipet, természetesen igyekeztem mindenféle stílusból keresni, felemás sikerrel. Kizárólag csak a vizuális látvány és…..
Tom Six éppen a The Human Centipede III (Final Sequence) utómunkálatain dolgozik, amelyet valamikor 2014-ben adnak ki. Előzetes még nincs, csak egy kis teaser art-ot tettek közzé. Állítólag ebben a részben 500 embert fognak összeilleszteni. Eric Roberts, Robert LaSardo, Bree Olson és…..
amanojaku 2013.12.23 17:09:55
amanojaku 2013.11.04 06:51:21
Horror-Mirror Mecha-zombi nácik! 2013.08.20 15:59:22
Eredetileg ezt egy nagyobb posztba szántam, de különlegessége miatt úgy gondoltam, hogy megérdemel egy külön bejegyzést. Meg eleve mi már nagyon vártuk itt a blogon. Igaz, a ritka hangulatos teaserek alapján (itt egy, itt meg még egy) teljesen másra számítottam. Frankenstein's…..
Legendák nyomában 2013.02.11 23:07:27
Pipa vagyok, és nem kicsit. Elég sok munkát fektettem ennek a bejegyzésnek a megírásába. Tudtam volna díjazni, ha az illető legalább egy linket odanyomott volna a (teljes mértékben tőlem lopott) cikk aljára. http://noncsy75.ingyenblog.hu/arcok-belmezben.blog..
A Kongamato az egyenlítői Afrika esőerdeiben élő állítólagos kriptid. Mely a leírások alapján egyértelműen egy a Pterosaurusok közé tartozó állatfaj. Azon belül is a leírások alapján a Rhamphorhynchidae-család egy faja. Ezen repülő őshüllők kistermetűek. A kifejlett…..
amanojaku 2012.07.01 21:36:21
csiribusz.freeblog.hu/

új fanyűvő-jelentés ezen az oldalon
amanojaku 2012.07.07 14:05:59
(első rész: http://legendaknyomaban.blog.hu/2011/02/10/a_kastely_szornyetege_part_i) 1821 októbere volt. Thomas, Lord Glamis és felesége, Charlotte Grimstead első gyermeküket várták. A fiú világra jött, de még aznap meg is halt. Következő évben a Lady ismét fiúnak adott…..
Gudea enszi gyenge idegzetére való tekintettel a mai posztot kicsit előbb feltöltöm :) De lehet, hogy ezentúl szokás lesz, hogy esténként jelentkezem új posztokkal, eképpen szállítva a mindennapi adrenalin-betevőt. Amióta nincs kardfogú tigris, nincs borzongás, kénytelenek vagyunk…..
Üdvözlök mindenkit.Egy khm, érdekes hírt osztanék meg veletek. Lehet hogy mostantól homokos kriptid lényekről is fogunk írni?...De inkább elmagyarázom. A mai napon, 2011 szeptember 6-án, Sri-Lankában megtámadott egy rendőrt a helyiek által méltán rettegett és hírhedt Grease…..
Kriptozoologia Gyilkos Kroki 2011.09.05 08:25:00
Üdvözlök mindenkit.Már jó ideje figyelemmel követem az eseményeket, de csak most gyűlt össze annyi anyag, hogy amolyan mini cikket lehessen belőle írni.2011 szeptember 1-én, Floridában egy 90 év körüli asszonyt, Margaret Webbet súlyosan megtámadott egy több mint 10 méter hosszú…..
amanojaku 2011.09.05 15:41:30
Kriptozoologia Animal Planet 2011.09.04 07:45:00
Üdvözlök mindenit.Aki tudja fogni az amerikai Animal Planetet, az ma délután 4-ig mindenképpen maradjon a TV előtt, ugyanis Nagyláb maratont rendeznek. Reggel 6 órától délután 4 óráig bezáróan, összesen 11 dokumentum filmet tekinthetnek meg az érdeklődők.Más: Néhány hideg és…..
Kriptozoologia Körkérdés 2011.08.31 20:03:00
Üdvözlök mindenkit.Mint látjátok, az utóbbi napokban, hetekben, alig tudtunk valami hírt vagy cikket ki rakni. Sajnos az az igazság hogy kezdenek elfogyni, vagy inkább össze préselődni a lehetőségek. Ha továbbra is csak az állatokkal, illetve ismeretlen élőlényekkel fogunk…..
Erre a történetre még emlékezhetnek néhányan, akik annak idején kezükbe kaphatták a három nagy, rejtélyekkel foglalkozó könyvek egyikét. Sajnos már nem emlékszem a pontos címükre. Puhafedelű, A/3-as könyvek voltak, tele mindenféle finomsággal, mint a Loch Ness-i szörny, a…..
 Mint láthatjátok új Skin van a blogon, valamint régen volt már bejegyzés /ez a Momo sok mindent ki vett belőlem, bejegyzéssel még ennyit nem kínlódtam/.Ezzel a témával először az American Monster.com weboldalon találkoztam, sokáig szemezgettem vele, nem tudva, hogy ez…..