Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vente

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartalomjegyzék gyanánt Biztonság Konkrét gyanúsítások Autizmus Az egyik leggyakoribb védőoltásokat érintő gyanúsítás, hogy közrejátszanak az autizmus kialakulásában. Az autizmus egy szociális és kommunikációs készségek zavarában megnyilvánuló összetett fejlődésneurológiai rendellenesség, mely…..
vente 2014.07.24 15:58:58
vente 2014.07.24 16:12:28
@Karinthy-paradoxon:

"Ne felejtsd el, hogy a legtöbb tanulmány végén az szerepel, hogy további kutatásokra van szükség...."

Szerintem ez a mondat azért kerül a tanulmányok végére, mert a megfelelő tudományos alázat ezt mondatja a tisztességes kutatóval. Mindig adódhatnak kivételek, olyan esetek, amelyek eltérést mutatnak. Azonban nem biztos, hogy ezek a vizsgált esemény következtében jelennek meg vagy csak utána.

"Főleg a fizikai és műszaki alapképzetséggel rendelkezőkre jellemző az, hogy egy sokkal nagyobb komplexitású dolognál ( emberi test ) is feltételezik azt a tudományos megalapozottságot mint a fizikánál."

Bocsánat, de ezt a mondatodat nem tudtam értelmezni. Mire gondoltál?
vente 2014.07.24 16:17:15
@Himpled: Hogy Tamás hozzászólásából idézzek: "minden ember szabadsága addig tart, ahol a másik emberé kezdődik". Mindegy, hogy ezt liberalizmusnak vagy konzervativizmusnak nevezzük.

Hol húzzuk meg a határt az egyén döntési szabadságáról? Mikor és meddig dönthet egy szülő a gyermeke sorsáról? Ez a döntése meddig áll a gyermek érdekében? Mikor lesznek a döntésének a társadalomra veszélyes következményei? Vajon birtokában van-e a megfelelő tudásnak, hogy a legjobb/helyes döntést hozza meg?
 Talán fura már az elején azon gondolkodni, hogy mit tesz az ember 3 év múlva (ekkor jár le a garancia, addig inkább használom és cseréltetem, ha bedöglik) a masinával, de tudom, hogy jó ideig nem lesz utódja, így hát ezt kell fejleszteni, amennyire csak lehet. Lássuk, mit is…..