Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naveed

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik szemem sír. Te tudod mit? A másik is. Ránéztem a naptárra, de csak az év első két számára voltam kíváncsi. Igen, sajnos nem 19-cel kezdődött. Pedig ami szombat óta megy a CIB Banknál, az kábé olyan blamázs, amit már a 90-es években is térdig a betonban járva, lógó orral esettanulmányoztak…..
naveed 2019.04.25 09:39:01
@Teddyke: Végre valaki, aki ért is hozzá.

18 éve dolgozom bankoknak, láttam már pár költöztetést. Nagyon látszik, hogy a posztoló csak ügyfél oldalról lát dolgokat. :)
naveed 2019.04.26 13:00:44
@Online Távmunkás:
Természetesen van olyan banki rendszer, amit egy éjszaka alatt át lehet vinni és van olyan, amit nem. De nem csak egy rendszer költözik általában, hanem mondjuk az összes. 500 rendszert is át lehet vinni egy éjszaka alatt? Mi van akkor, ha nem csak átvinni kell, hanem minden új domain-be is kerül minden szerver? Az, hogy átvitted még nem jelenti azt, hogy az ugyanúgy fog működni.

Szerinted az általad említett SEPA instant vagy a magyar azonnali fizetés mennyi felkészülést és befektetést igényel a bankoktól? Mindez mennyibe kerül? Csak infrastruktúra költsége vagy humán költsége is van? Van értelme egy 7/24-es 5-10 másodperces rendszernek? Mi az az eset, amikor mondjuk szombaton kell mindenképpen átutalni az összeget és annak 5-10 másodpercen belül ott is kell lenni?

@Semper Fidelis: EU-n kívülre mindenképpen SWIFT-en keresztül megy az átutalásod. Sőt, ha technikailag nézzük, akkor EU-n belül is a SEPA átutalásod és még a belföldi VIBER is.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
naveed 2011.04.20 10:44:54
@seriesto: Már az hittem ez csak nekem tűnt fel. :)))
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
zoli voltam Toljuk meg 2010.07.26 10:01:00
Tekintettel a fosidőre, reggel a golyós dezodorral rajzoltam egy szmájlit a mellkasomra.Egyébként ilyenkor, mikor elveszik tőlem a kánikulát, ilyenkor jövök rá, hogy mégis, nekem a forró idő kell. Eltakarja a határokat, mindent mindennel egybenyit, mint mikor (ellentmondásos…..
naveed 2010.07.29 15:32:48
@Rékuc: nézegess repjegyet Izlandra, olcsóbb. :)
www.inspiredbyiceland.com/icelandlive/#jokulsarlon
zoli voltam Eltakarítják Gaskót? 2010.07.15 09:42:00
Pártunk és Kormányunk szócsöve a mai számban címlapon tudatja, hogy a fő-fő sztrájkoló megkapta a selyemzsinórt. Helyes, ideje volt.A Magyar Nemzet mai számában részletes cikket közölt a vasutas szakszervezeti vezetők fizetéséről. Gaskó havonta másfélmilliót visz haza, plusz…..
naveed 2010.07.15 13:46:19
@Flankerr: Van olyan ami/aki az elmúlt években érdekvédelmi volt és nem politikai?

@nashy: Én jobboldali érzelmű felebarátod vagyok, Zoli az "enyéimet" osztja, mégis egyetértek vele sok dologban. Ez nem jobb vagy baloldali kérdés.

Zoli, biztos, hogy Gaskó közpénzből kapta a havi másfél millát? Elméletileg a VDSZSZ és Liga fizetett neki, ami a tagdíjakból gazdálkodik. Érdekes lenne a helyzet, hogy az fizeti aki ellen képviseli a dolgozók érdekeit. Ennyire csak nem lehetünk "balkán". :))
  Jobb ovis csoportokban amikor a kicsi és balek elrontja a többiek építőkockáit, vagy mondjuk véletlenül sót rak a müzlibe, az minimum fél óra sarokban állás, netán kiutálás, majd jelzésszerű verés a homokozóban.   Nem lennénk most Izland helyében: a civilizált…..
Jól kiszámolták az okosok, hogy milyen sok bevétele lesz a parkolási rablótársaságnak és az önkormányzatnak akkor, ha azt a sok, igen kihasznált és népszerű parkolóhelyet fizetőssé teszik ott a rakparton. Rica Maca készített néhány fotót és elküldte nekünk. Gratulálok az…..
naveed 2009.09.14 17:06:13
@SilentSound: Pont most láttam egy "csapkodj motorháztetőt" kaliberű esetet (csak itt vezető oldali ablak csapkodás volt). Vicces volt, mert jól szituált, intelligensnek kinéző hölgy volt az elkövető. :)))
Megjegyzem az volt a szabálytalan aki a másik kocsi ablakát csapkodta.
Érdekes fotókat készített Lajos egy bírósági épület előtt a járdán, ahol is - levélírónk forró nyomon utánaérdeklődött - legalább az egyik szabálytalanul parkoló autót egy bírónő használja. Jó (és egyben leginkább költői) kérdés, hogy ha adott esetben egy…..
naveed 2009.09.14 10:59:37
@Gontar: Szerintem azt írd a papírra, hogy "BÍRÓSÁG, súlyos testi sértés miatt vagyok a vádlott!", akkor biztosan nem kapsz csomagot az autódra. :D
Misimókus nem nagyon válogatott sokáig a szavak között, amikor megírta nekünk levelét. Elege lett ugyanis abból, hogy a motorosok éjjel-nappal távolságit felkapcsolva közlekednek városban és autópályán egyaránt, ami a többi közlekedőnek nagyon zavaró tud lenni még tükörből…..
naveed 2009.08.14 09:23:08
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Az utólag beépített xenon is csak akkor vakít, ha nincs beállítva. Egy jól beállított pedig nem fog jobban elvakítani, mint a gyárilag beszerelt.
Amúgy egyáltalán nem értem ezt a xenon tiltást. Nem az lenne a cél, hogy jobban lássak? A sajátomban nincs xenon, de vezettem már éjjel xenonost. Akkora a különbség amit nehéz kipróbálás nélkül felfogni. :))
Éjjel meg a normál izzó is elvakít, ha belenézek. Én engedélyezném, de félévente fényszóróállításra kötelezném és ezt a forgalmiba is feljegyeztetném. (meg van még amit beíratnék a forgalmiba, de az más téma) :))
naveed 2009.08.14 09:37:48
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Mivel te már próbáltál utólag beépítettet igy elhiszem Neked. :) Egy időben én is gondolkodtam ilyen átszerelésen, de nem ér annyit, hogy elcsesszek egy napot a KPM vizsgán. Ugyan a rendőrőket nem érdekli, de mindig lehet egy aki éppen aznap bal lábbal kelt fel. :))))
naveed 2009.08.14 09:52:39
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Nem ér annyit az autóm... :))) Majd jövőre a következőben már lesz gyári...
Tavaly nyáron vettem egy újabb sportkocsit. Jó idők jártak, a dollár sosem volt ilyen olcsó, a válság még sehol, és kellett valami kikapcsolódás a dolgos hétköznapok után. Egy autós újságíró, tudják, az élet császára, meg mit venne önjutalmazás-képpen, ha nem egy újabb…..
Néhány nappal ezelőtt megkeresett Sevi, hogy volna neki egy honlapja, ahol térképen megjelenítve látható, hogy mikor és hol mérnek sebességet a rendőrök - egyelőre csak Budapesten - és mi benne lennék-e egy linkcserében. Az információ nem új, táblázatos formában a rendőrség…..
naveed 2009.07.11 08:09:15
@SilentSound: Nekem továbbra is tökéletesen megy IE8 alatt.

@georg 48: Tudod az itt baj, hogy van olyan hely pl a Soroksári úton ahol a 70-es sebességet lekorlátozzák 50-re, majd 30 méter után újra 70. Itt lelassítasz 50-re vagy nem? Na ott pl szép kis büntit kaphatsz ha trafiznak. Erre jó Sevcsik oldala.
naveed 2009.07.10 20:38:04
@Sevcsik: igen már jó, a te módosításodtól javult meg, mert én nem állítottam semmit a IE-ben.
Miklós alábbi sztorija sokakat ráébreszthet arra, hogy milyen kiszolgáltatottá válhat az, aki nem a készpénzes fizetési módot választja amikor tankol. Történetünk főszereplője még szerencsésnek is mondhatja magát, hogy ilyen könnyen megúszta. Évek óta ugyanarra a…..
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..
 Jók voltunk az első Európai szakaszon,de lehet eljött a vég? Végre itt a rajt, melyre 6 hónapot készültünk. 17.-e van, 6 kor keltünk.Nagy ünnepség a felvonulási téren, mindenki boldog és örül az indulásnak. Könnyes női szemek, akik búcsúztatják a messzire induló…..
A SportTime blogjáról a következő fontos hírt sikerült begyűjteni 2009.01.19 - 21:07 Legfrissebb információk szerint a Herczegh Specialtransport kamionja, mely több mint 50 millió forint értékű adományt szállít Mauritániába és Maliba, hamarosan megérkezik Almeria…..
A Homár ezt még nem hallotta, phoenix is csak Prágában, hogy a húszkoronást kivonták a forgalomból egy ideje. A Keletiben azonban még fut az ilyen:Egy napos prágai utazásomhoz vettem 520 koronát a Keleti pályaudvari Gyorspénzváltó Kft-nél. Prágában felhívták a figyelmemet, hogy…..