Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tbm

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hülye honlap: Sztárbutik 2008.07.29 08:16:00
Nem tudjuk pontosan mióta rohad ez a poszt a szerkesztőségben de van olyan erős az uborkaszezon, hogy hozzányúljunk. Nem csak az eseménytelenség miatt mutatjuk be csak most a Sztárbutik-ot, igazából féltünk rájuk ereszteni a kedves olvasóinkat.Nézzük miről is van itt…..
tbm 2008.07.30 13:38:17
érdemes lecsekkolni a www.rufftech.hu/ oldalt...ők hostolják ezt a szarkupac sztárbutikot...Azt mondja, hogy "Volt egy álmunk..."...lol
Webisztán Az utolsó notebook 2008.06.08 20:00:00
Még márciusban, Zürichben, a Google sajtótájékoztatóján villogott mellettem egy portugál kolléga friss, ropogós MacBook Airjével. Kölcsönadta pár percre az ultrakönnyű csodát, és számomra egyből világossá vált az Apple szemfényvesztése: ez egy instabil, sérülékeny,…..
A királyi tévé online is közvetíti a mérkőzéseket. A stream a Carnation szerveréről jön. Azon gondolkodtam, hogyan lehetne böngészgetés közben is követni a meccset. A következőt találtam ki. 1. Töltsük le a wmpfirefoxplugin.exe-ét 2. Firefoxban bookmarkoljuk a…..
A Red Bull sikerein felbuzdulva egyre-másra jelennek meg a piacon a különféle energiaitalok, amelyek igyekznek kicsípni egy kis darabot a piacból. Annak, aki most akar még felugrani erre a vonatra, valami újat és különlegeset kell kitalálnia. A Drank néven piacra dobott ital…..
tbm 2008.06.07 16:21:42
Egy amerikai lapnak magyarázkodnia kellett, amiért egyik fotóján úgy tűnik, hogy a pályán smárol a Louisville Cardinals két játékosa. A louisville-i Courier-Journal csak azért sem kért bocsánatot a feldühödött, homofób olvasóktól, de azért elmagyarázták, hogy rossz, aki…..
Belsőség A Charger, ami Galaxie 2008.01.10 14:11:00
Nemnemnem, nem hiszem el, egy Charger, ott, úúúristen, állj meg!!! Szokásos kapkodó fotózás, a fényképezőgép keresőjében az autóval az úttesten hátrálva majdnem elüt egy bogártaxi, dudálás, fékcsikorgás, emberem a másik oldalról üvölti, ha egy rohadt rozsdaboglya miatt…..
Kisrutin, teljes vérkép, lumbálpunkció - ezek a kifejezések mindenki számára ismerősek lehetnek, akik már láttak Vészhelyzet epizódot a tévében, mondjuk otthoni kipróbálásra nem javalljuk a sorozatban látható beavatkozásokat, mint ahogyan azt sem tanácsoljuk senkinek, hogy…..
Korda György és Balázs Klári elindultak világkörüli útjukra, a kalandokból készülő valóságshow márciustól megy majd a Viasat3-on. Ahogy, ugye az közismert.Stábközeli informátorunk szerint az út első állomása Amszterdam volt, ahol a magyar Karel Gott és neje…..
A helyi lepattant jószágokat általában kevésbé finom környékek sarkain, párosával támasztják le. Ezek ketten a hetvenes évek óta porosodnak, ütött-kopott kasztnijukon a kezdődő kipofozás nyomait lehet felfedezni. A színehagyott Chevrolet Chevelle Malibu a modell…..
tbm 2008.01.09 15:13:37
Úgy, ahogyan azt David Letterman csinálja, biztosan. A sztrájk idejére szakállt növesztő talkshow-házigazda a műsorában borotváltatta le nagyapás arcszőrzetét, és közben rettentően jól szórakozott. Az apropo: Letterman számára tulajdonképpen véget ért a sztrájk, hiszen…..
Istenem, korruptak vagyunk mindannyian. Ez az überpoén:) Kedves MÁVblog! Pozitív élményemet osztanám meg kivételesen: A kalauz alulfizetett munkájának megőrzése érdekében annyit mondok csak, hogy helyszín a Nagy Magyar Alföld egy mellékvonala. Szereplők: én és a párom, majd…..
1987 szilvesztere különösen indult. Ha kidörzsöltük a csipát a szemünkből és habos kakaóval a tévé elé telepedtünk, akkor bizony nem sima Tévétornát láthattunk, hanem Tévétornát nyugdíjasoknak. Aztán a műsorszerkesztők úgy okoskodhattak, hogy amíg a jónép be nem…..
tbm 2007.12.31 21:17:36
Egy kedves olvasónk újabb összeesküvéselméletre hívta fel a Homár figyelmét. Téli ablakmosó ugye elvileg fagyálló, mert elég vicces lenne, ha menet közben fagyna rá a szélvédőre. Levélírónk pedig épp ilyen esetekre lett figyelmes és környezetében is többen jelezték, hogy…..
tbm 2007.12.26 22:57:27
A szemfülesebbek már láthatták ezt a reklámot, mivel az argetin Young& Rubicam  kampánya valamikor nyáron ment először a tévében. Ennyi szart mint ebben ritkán látni reklámfilmben, az egész valahogy mégsem gusztustalan, viszont szerintem baromi vicces. A film főhőse egy…..
tbm 2007.12.16 14:03:51
most azt találták ki, hogy a tinyurl-lel elrejtik a likjeiket, meg gondolom külső (nem coolspace közeli) IP-ről írják a kommenteket.Csak azt nem értem, hogy hogy ne fogják fel, hogy mennyire kontraproduktív ez az egész. Megkaptam én is az első kúlhelyes-tinyurles kommentet. Két…..
Kevesebb a beállítási lehetőség a magyar nyelvű levelezőben, sőt még ki is szűrik a szexfotókat a képkeresésből, panaszolta Diszkriminálja a Google a magyarokat? című posztunk. A Valamiért Mégis Töretlenül Népszerű Óriás nagy örömünkre postafordultával reagált a…..
Nemrég jelent meg a Harmonix Rock Band című videójátéka, és igazán nem akarunk felesleges felhajtást csinálni a közösségi szellemet és a benünk lakozó kis Lemmyt leginkább kiszolgáló játéknak, mert minek, nem szorulnak rá. A cucc egyébként a Guitar Hero továbbfejlesztett…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
tbm 2007.11.27 23:22:03
A Fox elérkezettnek látta az időt, hogy az otthon szájkaratézó szakértőknek is elfoglaltságot biztosítson a poszterkészítés terén: ne csak fikázni tessék a csatorna által tervezett plakátokat, hanem tessék szépen saját ötletekkel előhozakodni, minden háztartásba legalább…..
Akinek nincs kedvük végigolvasni a témáról írott postunkat és az ahhoz érkezett sokszáz kommentet, azoknak összetennék a puzzle néhány darabját. Történetünk csütörtökön délután kezdődött, mikor az egyik legnépszerűbb hazai torrent tracker szájt, a BitHUmen nyitóoldala…..
tbm 2007.11.11 11:52:11
Szerzői joggal kapcs. először az b@szott fel, amikor a MEK Elektronikus könyvtárból töröltettek egy csomó anyagot, mert a szerzők örökösei nem járultak hozzá, hogy ott közzé tegyék a verseket/novellákat/akármiket!

Pedig, ha egy vers, vagy egy novella nem közkincs, akkor mi az?
A sztrájknapló lassan hosszabb lesz, mint a hírrovat, hiszen a tévés jónép kint van az utcán, és a milliomos műsorvezetők kezéből zabálja a fánkot, miközben Jon Stewart stikában tömi a zsebüket egy kis lóvéval, persze puszta emberszeretetből. Ez volt tegnap, lássuk mi van ma.…..
comment:com Még egy év Atlantisz 2007.10.25 09:00:00
A Sci-Fi Channel örömteli bejelentést tett: berendelték a Csillagkapu: Atlantisz ötödik évadát is, újabb húsz rész tehát már tuti a sorozatból, ami azért érdekes, mert így meglesz a szindikátusi sugárzásnál jó ómennek tartott 100 epizód (nem kötelező pont ennyinek lennie,…..