Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trollkodás van, balhé, botrány nincs!

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DopeManTV Örömködik a kuruc.info 2011.12.06 23:55:00
 A kurucok természetesen úsznak a boldogságban. Pedig én nem vagyok labanc. Sőt, talán én vagyok a modern kori Rúzsa Sándor.  Mindenesetre a tények elferdítésében és torzításában a kuruc.info sem rosszabb, mint médiabeli társai.  A tények: Kölcseyt nagyra tartom…..
 Múlt vasárnap a kormányoldal benyújtotta az országgyűlési választási rendszer reformjának részletes törvényjavaslatát. E hét első felében ennek egyes fontos részletszabályait vizsgáltuk meg, az alábbi bejegyzésben pedig a nyár folyamán kidolgozott modellünk…..
trollkodás van, balhé, botrány nincs! 2011.11.26 11:14:45
@nu pagagyí: teljes mértékben egyetértek, a lényeg inkább ez. természetesen az orbánizmus kiteljesedéséhez az is kell, hogy olyan antidemokratikus választási rendszert alakítson ki, ami minimálisra csökkenti a névleges hatalom "idegen" kézbe kerülésének esélyét. maga az elemzés sztem higgadt, érvekkel alátámasztott, de sajnos haszontalan, mert még egy - jelenleg nem látható - ellenzéki összefogás esetén sem képes átvenni a tényleges hatalmat az "antiorbánista népfront" az országban, hiába nyerné meg a parlamenti választást. egy esélye van a társadalomnak, ha forradalmi eszközökkel váltja le ezt a rezsimet - bár inkább Kertész jellemzését tartom pontosnak a társadalommal kapcsolatban - de ennek is kb annyi esélye van, mint egy törvényes hatalomváltásnak a fentebb részletezett választási rendszerben: elhanyagolhatóan kicsi.
w A Nemzeti Ügyek Bolygója 2011.08.10 05:30:00
A következő bolygón a Nemzeti Ügyek Kormánya lakott. - Lám, lám! Meglátogat egy csodálóm! – kiabálta messziről a Nemzeti Ügyek Kormánya. Ahogy a kis herceg közelebb vitorlázott, már azt kurjongatta: Hohó, itt egy alattvaló! A kis herceg óvatosan leszállt. Körülnézett,…..
Akkor szeretem a politikusokat igazán, ha az álszent cukormáz leolvad róluk a nyári hőségben, és a lábuknál összegyűlt ragacsos dagonyában tapicskolnak önfeledten. Külön öröm, ha olyan ügyben teszik ezt, amiről nemrég még konzultáltak is velünk. Nemzetileg, ja.Az Orbán…..
Varánusz Koki EB 2011.07.06 06:05:00
Hiába a hétvégi felkészülés, rágóizomra gyúrás, a nyelvgyök szálkásítás, a verbális árnyékkokizás és tükör előtti sallerezés, Kedves Vezetőnknek csak sikerült elbuknia a strasbourgi koki EB-t. Pedig szerintem indulás előtt felütötte a Híres Emberek Nagy Mondásai…..
trollkodás van, balhé, botrány nincs! 2011.07.06 10:05:11
MTI: Nemzetközi Szabadság díjat adományozott Semjén Zsoltnak a Ronald Reagan Elnöki Alapítvány Budapest, 2011. június 29., szerda (OS) - Újonnan alapított elismerését elsőként Semjén Zsoltnak adományozta az amerikai Ronald Reagan Elnöki Alapítvány. Az Egyesült Államok…..
Segítség, segítség, gyorsan segítsenek! Kormánypártunk egysége varrás mentén reped!Úgy látszik Kína, és a tibetiek elleni fellépés, no meg annak pofátlan indoklása kellett az első repedések megjelenéséhez a Fidesz egységének eddig szilárdnak hitt Nagy Falán. A képviselők…..
trollkodás van, balhé, botrány nincs! 2011.06.28 14:40:34
@retekvári: egyetértek, ez inkább csak kármentés. sajnálom, hogy Fabius is megette ezt a dumát.
trollkodás van, balhé, botrány nincs! 2011.06.28 14:41:42