Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomLion.

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anno a Rossz PC Játékok Sorozat utolsó nyereményjátékánál ugyebár egy szponzor segítségével kiosztottunk jó pár "Crazy Chicken Kart 2"-t és én is kaptam egy példányt. Ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Nagyban összefügg azzal is, hogy szinte mindig…..
Lezárult az eddigi leghosszabb - de talán egyben a legváltozatosabb - évad, szám szerint az ötödik. Jó szokásunkhoz híven ezúttal is összeírtuk a legek legjeit, a legrosszabbak és legkevésbé rosszak között, ahogy a korábbi évadok esetében is. Ahogy vártuk, két nagyobb…..
A második Filmelemzők Oscar nevezőinek listája   Joker5 - Zombik tava (1)     Sparrow - Gorilla bácsi     SPOILERfilm - Náci zombik       xx18Rolandxx - Love Hine Again     Uccse - Gyönyörű lányok click4mychannel…..
ROFL-net Teleshop paródia 2011.07.08 18:00:00
A német köztévé gyerekcsatornáján esténként műsorzárás után non stop egy szatirikus bábjáték megy, ami inkább szól felnőtteknek, mint gyerekeknek. Párszor láttam én is, elég jópofa dolgok mennek. Ezekre figyelt fel TomLion és TGHwinner, hiszen rögtön három epizódot…..
TomLion. 2011.07.08 21:24:02
@Krisi92:
Ebben teljes mértékig igazad van.
Körülbelül ilyenkor 2009-ben kezdtük el a feliratozást. Az Inda videóra töltöttük fel a videókat. Azt még meg említeném, hogy NEM ezek a videók voltak. Azok a videók számunkra is silány munkáknak számítanak, mert egy csomó félre fordítás van bennük. A videók és feliratok minősége is nagyon gyenge volt. Abban az időben 4 videót feliratoztunk le, de hamar bele is untunk, főleg azért mert még fiatalok voltunk és hát nem egyszerű videókra feliratot készíteni.PL: AVGN Hunsub. Mára már kijavítottuk azokat a részeket, és valamikor a jövőben azokat is feltöltjük.

UI: Valószínűleg a következő videótól fogva már nem a Youtube feliratot fogjuk használni, hanem ráfogjuk égetni a videókra. Ezzel szerintem mindenki jobban jár, mert úgy szerintem még élvezhetőbbek lesznek a videók.

Köszönettel:
TomLion
TGHwinner
A mester 35 percben elmagyarázza a lépéseket  Tags: GameTrailers.com, ScrewAttack - The Making of an Angry Video Game Nerd Episode, PC Games, PlayStation 3, Xbox 360..
TomLion. 2011.07.07 18:22:23
@freddyD:
Válaszoltam a korábbi kérdésedre, de ide is leírom:
blogolkodom.blog.hu/2011/07/04/harom_nagyszeru_intro

Az e-mail-ban a nevem Tomlion1994.
A levelem Tárgy-ának címére pontosan nem emlékszem, de benne volt a saját projekt cím és az, hogy magyar felirattal.

UI: Ha nem találod meg az üzenetemet, akkor újra írjam le a levelet?
Nézzük szorgalmasan a "Szeretünk Raymond" sorozatot és jelenleg a harmadik évadnál tartunk. Eddig minden évad külön intrót kapott és egyre jobbak lettek. Szerintem relatíve kevesen ismerik ezt a sitcomot, úgyhogy bemutatnám az intrókat, főleg a harmadik az eléggé…..
TomLion. 2011.07.07 17:30:34
@freddyD:
Az e-mail-ban a nevem Tomlion1994.
A levelem Tárgyának címére pontosan nem emlékszem, de benne volt a saját projekt cím benne és az, hogy magyar felirattal.
ROFL-net Közérdekű Közlemény 2011.06.28 13:25:00
Kedves Blogolvasók!Amint azt észrevehettétek, két reggel elmaradt a bejegyzés. Mindez egy kis figyelmetlenségnek volt köszönhető, ezért elnézéseteket kérjük.Köszönettel: ROFL-net ..
Baaad Movies Baaad Movies - Troll 2011.06.24 19:36:00
A botrányos második rész után most terítékre kerül az előd is, ami ugyan jóval nézhetőbb, de még így sem ajánlható senkinek. U. i.: Ha ezzel végeztetek, akkor nézzétek meg Vladek remek kis bemutatóját az Élőhalottak éjszakája című mesterműről is, amely filmet elég sokan kértetek tőlünk is!..
ROFL-net Keringő superbike módra 2011.06.24 06:00:00
Ezen jót nevettem :D   Valószínűleg már mindenkinek a könyökén jön ki, de egy kis zenei aláfestés: ..