Regisztráció Blogot indítok
Adatok
két férfi eg eset

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1946. május 1. Marx (ma Nyugati) tér. A Magyar Kommunista Párt felvonulása. Eredetileg színesben készült fotó (kicsit digitálisan tovább javítottam a minőségén). Forrás: FORTEPAN..
A tavaly nyáron megjelent Helyőrség (The Outpost) című háborús dráma, Jake Tapper 2012-es könyvsikerét dolgozza fel, melynek eredeti címe: The Outpost: An Untold Story of American Valor. A sztori az Észak-Kelet Afganisztánban 2009 október harmadikán lezajlott kamdeshi csatát mutatja be izgalmas,…..
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..
két férfi eg eset 2011.06.22 18:56:53
@VLADISZLAV: Ez majd kiderül az ítélethirdetésnél... Nem ismerve az ügy részleteit, de látván már 1-2 rendőrségi jegyzőkönyvet, amióta a robotzsaru (nem röhögni: tényleg ez a neve!)programot használják, azóta elég nehéz kihagyni a figyelmeztetéseket a gyanúsítotti jegyzőkönyvekből, mert gyárilag benne van. Azt pedig ha aláírta, akkor mind1, hogy mi van a dvd-n. Egy másik hozzászóló szerint reméli annyit kap, mint Kovács 23 Pista. (szegény Kovács Pisták:)) Én nem remélem. Mivel közszereplő, az átlagosnál jóval ismertebb, a felelőssége is nagyobb. Sokan tekintik példaképnek. Nem kéne. Arról nem is beszélve, hogy a fél ország azt hiszi: rendőr, mivel egy nem tudom mi a címe rendőrsorozatban játszott... A bíróság pedig már nagyjából tudja, hogy mit fog kapni, csak hagyják, legyen még 1 szabad nyara.
két férfi eg eset 2011.06.22 19:07:15
@Advanced Flight: Nem karom védeni őket, mert szerintem is ciki, amit csinálnak, de tanultál már meg többszáz verset, színdarabot, stb.? Ja és nemcsak eldarálják, hanem játsszák is. Ennyit az eszükről. A koruk meg miért számít?