Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gigix

25 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép jó estét Mindenkinek!:) Csapjunk is bele rögtön a közepébe... Múlt hét szerdától a Vanilla London másik üzletébe helyeztek át, amitől eleinte eléggé paráztam, ugyanis mivel kicsi az üzlethelyiség (a camdeni Vanilla méretének max. negyede), ezért ez ilyen egy emberes…..
Hétfőn-kedden megint szabadnapom volt (tudom, hogy már úgy tűnik, mintha egyfolytában szabadnapjaink lennének, de nyugi, dolgozunk eleget). Hétfőn nagy programom volt: kitakarítottam a konyhát! De ilyen mélytakarítást képzeljetek el, gumikesztyűvel és 10 liter domestosszal... Egy…..
Üdv ismét! Ma megint több bejegyzést kaptok, le vagyok maradva, nehéz összegyűjteni az energiát ehhez a blogíráshoz... Szóóóóval, pénteken mindkettőnknek szabadnapja volt, és... Oké, a további történetmesélésekhez a lakótársaknak álneveket fogok adni (meg ne sértsem a…..
Szép jó estét ismét! Szóval a hét eddigi napjairól... A hét első fele igencsak nehézkes volt, mivel ugyebár nem túl sokat aludtunk a hétvégén, és utána én pl. még a hétfőt-keddet is végigdolgoztam. De szerdán végre már offom volt, így elkísérhettem Nórit az NI-number…..
Üdv Mindenkinek! Kicsit lemaradásban vagyok, de most végre megint sikerült nekiülnöm az írásnak, úgyhogy most rögtön két bejegyzést is kaptok... :) Na szóval... Múlt szombaton elbúcsúztattuk a régi/új lakótársat, összejöttek a ház lakói (többnyire), és elmentünk Wood…..
Az alábbiakban láthattok egyet-kettőt a ruhákból, amiket az elmúlt munkanapjaimon választottam. Rögtön már az első nap nagy problémába ütköztem: túl magas vagyok... A legtöbb ruha túl rövid nekem, és mivel egységes méretezés van, azért nem válogathatok a méretekből. Na…..
Üdv mindenkinek!:) Pénteken megvolt az első munkanapom, és hát egész jó volt. Kezdjük a munkaruhával... Az elmúlt évek vendéglátós helyei és szakácsruhái után felüdülés volt az itteni viselet. Tudjátok, hogy mi a munkaruhánk...? Minden reggel választhatunk egy ruhát az…..
Szóval, a mai napra az volt a terv, hogy egyrészt kiöltözünk (elegánsan, magassarkúban, stb.), merthogy bemegyünk a központba, és esetleg benézünk a Harrods-ba, illetve a Selfridges-be is, és ne nézzenek már ki bennünket sehonnan. :) Másrészt pedig azért kellett már reggel…..
Hú, jó sok minden történt az elmúlt napokban...   1. Megérkeztünk Londonba, a 27 órás buszút után, frissen és fitten... 2. Rögtön az első éjszaka kizártuk magunkat a szobánkból... Nem a mi hibánk, bonyolultak ezek az angol zárak. Legalább jól összehozta a lakótársakat,…..
Olyan hihetetlen, hogy eljött ez a nap... Már évek óta tervezzük a kiutazást, először még csak nagyon elméleti szinten, csak úgy poénkodva, aztán egyre inkább kezdtek körvonalazódni a dolgok, kijelöltük a pontos dátumot is, aztán elérkeztünk ehhez a bizonyos dátumhoz is...…..
Egy nyár Londonban Night shift 2011.08.22 10:15:12
Húú, gyerekek, most értem haza a night shift-ről... Kicsit le vagyok lassulva. 9-től reggel 7-ig dolgoztam. Jó volt egyszer kipróbálni, de azért örülök, hogy nem lesz több night shift-em... Egyrészt mert tök egyedül vagyok olyankor az egész floor-on, szóval nincs senki…..
Segítek egy kicsit... Pont 1 hét múlva utazom haza!:)Ma már odaadtam a manager-nek (pontosabban a manager helyettesnek, Chantelle-nak, mert Matt holiday-en van) a felmondó levelemet (azt is vagy 1 óra alatt sikerült megfogalmaznom tegnap hajnalban... Kb. 10 különböző honlapról szedtem…..
A vasárnapról ígért képeket végül inkább feltöltöttem facebook-ra, mert ide nagyon bonyolult lett volna olyan sokat feltenni... Szóval megtekinthetitek őket a következő linken:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.242354319130648.67794.100000682442107Jó éjszakát…..
Iszonyat fárasztó és hosszú napok állnak mögöttem... Így ha nem haragszotok meg, úgy döntöttem, hogy össze-vissza csapongó kis részleteket, szemelvényeket osztok meg veletek az itteni életemről.1. Megváltozott a ház "összetétele"... A stúdióban lakó srác (Máté)…..
Gigix 2011.08.10 01:31:55
@Marika mamam: Persze, nyugi, rendben vagyok:) És ahogy már írtad, egy szűk 3 héten belül otthon leszek!! Hiányoztok már nagyon!:)
Legelőször a késedelmem oka... Napokig nem volt NET az egész házban. Valószínűleg a Londoni Magyarok nem fizették be időben a számlát... De tegnap szerencsére visszakapcsolták. Így most akkor végre írhatok egy rövid beszámolót...A Lillywhites egy tök jó hely!:) Én az 1.…..
Tegnap végre rászántam magam és elmentem 2 múzeumba is, név szerint a British Museum-ba és a National Gallery-be.Íme egy-két kép a British Museum-ról (kívülről, belülről...): A múzeum belső udvara, ami egy híres építész fedett be ilyen érdekesen (szerintem nagyon jól…..
Képzeljétek, sikerült!! Felvettek egy tök jó helyre!!De először még az előzmények... :)Hú, ha jól láttam, múlt szerdán írtam utoljára. Sajnálom, hogy nem jött össze ez a "majd holnap írok"... A leglényegesebb történések:Csütörtökön ugyebár elmentem a…..
Sziasztok!Sajnálom, hogy megint nem írtam már egy ideje, nagyon sűrűek voltak az elmúlt napjaim... Mindjárt ki is fejtem részletesebben.A hétfőm azzal kezdődött, hogy elmentem ugyebár a Costába, de kiderült, hogy ez a próbaidő is olyan próbaidő, hogy 3 ember verseng egy szabad…..
Egy nyár Londonban 1 hete 2011.07.10 01:53:00
Már 1 hete vagyok itt kint Londonban. :) Eddig még egyáltalán nem bántam meg...Végül mégsem mentem el tegnap múzeumokat meg egyebeket nézni, mivel fél 2-kor keltem fel délután... hetek óta most aludtam először 12 órát. Már hiányzott, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy pl.…..
Gigix 2011.07.10 15:23:44
@berry98: Még szép, IMAX 3D-ben!:) Ez is többek között az egyik nagy előnye annak, hogy kijöttem a nyárra, hogy megnézhetem IMAX-ben:) (mert elvileg Magyarországon csak sima 3D-ben adják majd)
Egy nyár Londonban Jó hír! 2011.07.08 18:15:00
Gyerekek, jó hír! Hétfőn kezdek az egyik Costa Coffee-ban!!:) Még csak próbaidősként, majd csak pár nap után derül ki, hogy akkor tényleg felvesznek-e, vagy sem, de ha nem nagyon szúrok el semmit, akkor remélhetőleg felvesznek... Áá, annyira örülök, hogy végre akadt valami, már…..
Sziasztok! Még egyszer elnézést kérek, hogy nem jelentkeztem az elmúlt napokban, eszméletlen lassú volt a gépem, mint kb egy Windows 98-as... Szörnyű volt. De ma (illetve mostmár elmúlt éjfél, szóval tegnap) bevittem egy kisebb szervizbe (itt minden sarkon telefon és…..
Elnézést kérek mindenkitől, de mint már írtam, kicsi tönkre vágta valami vírus a gépemet, és annyira lelassult, hogy most ezt a rövid üzenetet is csak nagy nehézségek árán tudom leírni... Ma még elviszem szervizbe, szóval remélhetőleg már délután vagy estefelé be tudom…..
Ma reggel úgy volt, hogy hívnak 9 után valamikor, hogy mikorra jön valaki értem, hogy bevigyen a Londoni Magyarok irodájába úgy kb 10 és 12 között. De nem szólt senki... Még szerencse, hogy pontosan akkorra készültem el, amikor jött a sofőr. Útközben felvettünk egy srácot is,…..
Üdvözletem küldöm mindenkinek, mostmár Londonból!:)A repülő csak 1 és negyed órával később indult, de azért végülis sikeresen megérkeztem... Kijött elém a Londoni Magyarok egyik munkatársa, hogy elhozzon a szállásra. Elég nagy dugó volt a főúton, így kis mellékutakon…..
Szállás elintézve, repjegy elintézve, és már csak 5 nap az indulásig... :)Ma már valami önéletrajz-szerűséget is megpróbáltam összetákolni, több-kevesebb sikerrel.A legrosszabb az, hogy még annyi pakolnivalóm lenne, mellette pedig annyi fölös szabadidőm van, de a kettőt…..