Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kezu

54 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne próbálta volna már ki okostelefonján az Angry Birds nevű játékot? Az egyszerű játék roppant élvezetes, de most ezzel az érdekes kontrollerrel még nagyobb móka lehet! Az Angry Birds szinte minden platformon elérhető már, legyen szó okostelefonról, de vagy akár…..
SHTrend Videó, ami vidámmá tesz 2012.08.23 14:17:55
Több film és videó is kikerült már hozzánk, melyek extrémsportolás közben készültek, leginkább a direkt ilyen tevékenységek filmezésére használatos GoPro kamerával. A videón látható srácok éppen egy horgász videót akartak összedobni, ezért motorcsónakjukból belógattak…..
Az utóbbi napokban mindenki azt akarja tudni, hogy mennyire lesz hideg a másnap. Robb Godshaw szerkentyűje megmutatja nekünk, csak meg kell érinteni és kezünkön fogjuk érezni! Több módja van annak, hogy megtudjuk milyen idő lesz holnap, megnézhetjük az időjárás jelentést,…..
SHTrend Vízszintes zuhany 2012.03.28 16:35:00
A Dornbracht német konyha és fürdőszoba berendezési cégnek hála, a Horizontal Shower névre keresztelt újdonsággal ezentúl már fekvő helyzetben is élvezhetjük a reggeli zuhanyt. A termék januárban debütált a svájci Bázelben, és több kiegészítővel is felszerelhető, így…..
SHTrend Ilyen egy japán Starbucks 2012.03.26 16:01:00
Az üzletláncok, így a kávéóriás legtöbb üzlete is eléggé sematikusan van berendezve. Valahol Japánban azonban van egy igencsak egyedien kialakított Starbucks.Kengo Kuma építésznek és társainak az volt a célja, hogy az franchise arculatának megtartása mellett mégis valami…..
SHTrend A világ legősibb állata 2012.03.23 12:52:00
Tudósok felfedezték azt a többsejtű élőlényt, melyből aztán - feltételezésük szerint - az összes többi állatfaj is kifejlődött, az embert is beleértve.A 760 millió éves Otavia antiqua egy apró, alig homokszemnyi méretű szivacs volt, mely a szakértők szerint a sekély…..
A szertartásos teaivás a távol-keleti termőhelyeken terjedt el először, s vált a mindennapok elengedhetetlen részévé. Joggal beszélhetünk szertartásról, hiszen a teaivás nem csupán szomjoltásra való, hanem néhány perc elmélkedésre, lazításra, elmélyülésre is.A tibeti tea…..
Fantasztikusra sikeredett a lenti animáció, mely azt mutatja meg, hogy hogyan is született Földünkhöz oly közel álló Hold.A jelenleg is elfogadott keletkezés-történet szerint a Hold nagy részben tartalmaz Föld anyagot, hiszen a Naprendszerünk kialakulását követő 30-80. millió…..
Egészen fantasztikus dolog keletkezik, ha az extrém sport és a művészet találkozik. Seb Montaz dokumentumfilmje az I Believe I Can Fly (Flight of the Frenchies) egy csoportról szól, akik körbeutazzák a bolygónkat, hogy a leggyönyörűbb és a legextrémebb helyeken…..
A világűr sokunk számára nagyon vonzó, hiszen elképzelni is alig tudjuk, milyen lehet súlytalanul lebegni és a távolból szemlélni bolygónkat.Az eddigi megoldások csupán egy-egy óra lebegést kínálnak a szó szerint csillagászati összegeket kifizető űrturistának. A föld…..
Egyszerre roppant egyszerű és borzasztóan ötletes a képen látható könyvjelző, mely egy teljesen szimpla rozsdamentes acéldarabka, melynek vége egy segélykérő karpárt formáz.A kis segítségkérő könyvjelzőt egy koreai dizájnstúdió készítette, mely természetesen…..
SHTrend Sörkesztyű a hideg ellen 2012.02.28 09:59:32
Az év találmánya lehet ez a sörkesztyű, legalábbis a nagy sörösök szerint biztosan, mellyel kényelmesen és nem mellékesen kezünket melegen tartva tudjuk tartani a sörünket.Bár egyre hidegebb van, emiatt nem kell elhanyagolni a sörökbe való kapaszkodást, csak húzzunk fel egy…..
A 80-as, 90-es évek óta terjednek és hódítanak a komolyabb témákkal foglalkozó, gyakran társadalmi problémákat feszegető hirdetések. A cél és az eszköz sokszor a sokkolás, azonban arról megoszlanak a vélemények, hogy ezek valóban a kívánt hatást érik-e el. Viszont van egy…..
SHTrend Fából vasparipa? 2012.02.23 14:44:00
A maga nemében egyedülálló és roppant elegáns a Lagomorph dizájnstúdió koncepció biciklije. A kerékpár legfőbb elemei fából készültek, méghozzá diófából. Kéne.Egyre többen választják a kerékpározást, mint általános közlekedési formát, ez köszönhető a nagy…..
SHTrend Görház 2012.02.20 13:55:00
Egy igazi 'boardos mindig gurulni akar, legyen pályán vagy az utcán, na de még otthon is? Naná. Pár fanatikus megépített egy olyan lakást, mely 100%-ig deszkázható. Képek és videó a cikkben!Az egész lakrész gyakorlatilag egy félcső, minden pontjába el lehet jutni…..
Hat év gondos tervezés és építkezés után az idén elkészült a világ legnagyobb repülőtér makettje. A hamburgi Miniature Wonderlandben épült minireptérbe nem csak rengeteg munkát, de rengeteg pénzt is fektetett Frederick és Gerrit Braun. Nem kevesebb, mint 3.5 millió euróba…..
SHTrend A tavasz színe: LIME 2012.02.14 16:02:00
Persze a divat követői visszafogottabb színekkel is találkozhatnak ebben a szezonban, de a merészebbek bevállalhatnak egy-egy lime árnyalatú ruhadarabot, vagy kiegészítőt. Ez a szín üdítően hat, energikus és friss összhatást kelt.Vigyázzunk azonban, csak indokolt…..
A Sebastian Sauvage által tervezett Eclipse telefon elképesztően gyönyörűre sikeredett. A dizájn asztali készüléket egy 1970-es modell inspirálta.Oldalról a telefonra tekintve nehéz lenne megmondani, hogy mégis milyen eszement dizájn tárggyal van dolgunk, de amint kicsit közelebb…..
SHTrend Pendrive, papírból 2012.02.09 13:44:15
A cikkben látható elképesztően jópofa, már-már hasznos USB pendrive-ot egy orosz dizájn stúdió készítette, mely cég elsősorban kurzorokat és ikonokat kreál a hétköznapokban.Ezúttal a „valósághoz" nyúltak: átgondolták a hétköznapi pendrive-ok borítását. A…..
Vége a fagyoskodásnak és a kellemetlenül sok réteg ruhának: itt a melegítő kabát, melyet spéci belső résszel szereltek, na meg gombnyomásra felmelegedő testvére is.Omni Heat - amivel nem fázunkA Columbia Sportswear Omni Heat technológiájának köszönhetően nem kell tovább…..
SHTrend Kate Moss & Lara Stone 2012.02.08 16:31:00
A két gyönyörű modell a LOVE magazinban lesz látható.  Az aktuális lapszám február 6-án jelenik meg, melyben Kate Moss és Lara Stone csinos, csillogó cicafülekkel pózolnakA LOVE magazin igyekezett egy fantáziadús, álomszerű képet alkotni a világhírű…..
„Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” kezdődött a történet.  Egy sportszergyártó ügyelve az egyediségre idén télre valami igazán különlegeset álmodott meg, Csillagok Háborúja őrülteknek kötelező tartozék lehet a 'board szezonra. A cég…..
SHTrend Star Trek dohányzóasztal 2012.02.07 14:09:28
Barry Shield egy hónapon át saját kezüleg faragta ezt a remek USS Enterprise dohányzóasztalt, mely minden ST rajongónak kötelező tereptárgy lehet a nappaiba. Igaz, a jelenlegi 3100 dolláros ár véletően a vásárlók 99%-át visszariasztja, de ez legyen az eladó baja, attól még…..
Osztrák, minőségi fából készült ez az iTree nevű iPhone/iPod hangcucc, ami tökéletes megoldás lehet egy kis hegyi kunyhóba, vagy egy Ewok diszkóba.A KMKG Studios tervezte ezt az egyedi rendszert, melynek természetesen minden darabja egyedi.Az iTree-hez való fát Ausztriában vágják…..
A Brikk nevű cég pár nappal ezelőtt jelentette be extradrága és luxus kategóriát képviselő Trim nevű iPhone "öltözékét", melyek a 4 és a 4S modellekhez készülnek.A céget a titánból készült tokjai tették híressé, melyeket 2500 és 4500 dollárért lehetett…..