Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vasszi Gábor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már az Index Mindeközben rovata is hírt adott az új gumijaimról, írok róla részletesebben. Úgy kezdődött, hogy amikor idén tavasszal bringára ültem, két nap alatt négy defektet szedtem össze. Az első egy durrdefekt volt, a szó szoros értelmében. Elsétáltam a legközelebbi…..
#406 Elvis Presley sokkal színesebb és ellentmondásosabb személyiség volt annál, mint ahogy életrajzírói általában ábrázolni szokták. Elítélte a szerinte túl sokat narkózó Beatles fiúkat, John Lennont külön utálta hippisége és háborúellenessége miatt. Elég sokat…..
Michael Jackson testi-lelki nyomorult volt. - vallotta meg Conrad Murray, amerikai orvos a betegéről azután, hogy szabadlábra helyezték a popkirály 2009-ben történt feltételezett megölése miatt. Murray az ausztrál Channel Nine tv-adónak adott exkluzív interjújában mesélt sokkoló…..
Tegnap mondtuk, hogy majd ma derül ki, mit vállal és mennyiért VV Veronika, az egykori villalakóból lett botcsinálta prosti, aki a Blikk szakállas nője lett, az az elem a cirkuszban, amin elborzad az ember egy picit, de azért megnézi, mert csak kíváncsi a produkcióra. A tegnapi cikk…..
Az alább közrebocsátott poszt két fiatal aktivista-pedagógus sztorija. Azt reméljük, hogy a hamis humanizmustól és illúzióktól mentes történetet nem értitek félre. Talán még azt is remélhetjük, hogy a happy end-mentes történet nem a cselekvés lehetetlenségéről szól, hanem…..
Majdnem egy éve keresem a választ erre a két kérdésre, egy fél könyvtárat elolvastam már a keresésben, és mégse jutottam sokkal közelebb a válaszokhoz. Egy évvel ezelőtt azt írtam, nincsenek illúzióim: a kormányrendelet az eleje lesz az igazán küzdelmes szakasznak, nem a vége…..
Vasszi Gábor 2012.02.08 10:37:31
A tegnapi napon beszélgettem az egyik szülővel az óvodából. Kiderült, hogy részt vett Dr. Geréb Ágnes által szervezett otthonszülési tanfolyamon. A következő információkat mondta el:

1. Tanfolyamon kell részt venni! (Amit Dr. Geréb Ágnes tart 30 valahány ezer forintért) (5 évvel ezelőtti adat)
A férjet (barátot, leendő apukát) is magaddal kell vinni, 2 hét intenzív tanfolyam (agymosás) mindjárt az elején, ahol videókat néznek, hogy könnyű vagy nehéz szülés volt e ill. meghívott vendég elmondja, hogy neki milyen fantasztikus volt, hogy otthon szült és milyen szeretet vette körül stb.

2. A tanfolyam elvégzése alatt folyamatosan mondják, hogy milyen rossz a kórházban, nem maradt még benn gyerek, nagyon sok szteroidot nyomnak beléd, nem törődnek veled, ott is halnak meg gyerekek. Stb.
3. A szülés közeledtével előre illik pénzt adni Dr. Geréb Ágnesnek.
4. Több tucat (nem egy-két db.) nyilatkozatot íratnak alá, hogy minden felelősség a szülőt illeti.
5. Azt táplálják a leendő szülőkbe, hogy ha probléma merül fel szülés közben akkor az pszichés eredetű és valamilyen lelki okra vezethető vissza az anya és a társa (férje, barátja) között.

Hogy miért írom le mind ezt nektek: azért mert Dr. Geréb Ágnes tanult szakember és szándékosan anyagi haszon szerzése céljából megtéveszti azokat az embereket, akik hozzá fordulnak segítségért. Gátlástalan mocskos bűnözőről van szó. Kihasználja, hogy tudatlan és kiszolgáltatott emberektől pénzt tud kiszedni, pénz tud kicsikarni.

Az információt átadó nővel a következőket tette:
Mikor telefonáltak neki, hogy beindult a szülés jöjjön akkor a következőket mondta: „Most teli hold van, nagyon sok a szülés. Nem tud jönni.”

A gyermek feje beszorult a szülő csatornába. 24 óra vajúdás után kétségbeesésükben mentőt hívtak, végül is sikerült az orvosoknak megmenteni a gyermeket újraélesztés után. De ki kellett kaparni az anyukát, vagyis a méhét el kellett távolítani. Így soha többet nem tud szülni, ill. saját gyermeke ebben az életében már nem, lesz több.
Vasszi Gábor 2012.02.08 15:08:40
@mangorlo: felucca 8 bejegyzéssel korábban már igazat adott. Vagyis igaz az amit leírtam, Ő is megerősíti. Igaz, hogy bizonyos tényket felucca elferdít.
Pl. kezemben tartom azt a nyilatkozatot amit Ő és még sokan mások tagadnak, hogy nem kellett aláírni.
Érdekes elolvasni, hogy mindenki hazudik aki támadja a bűnelkövetőt és mindenki igazat mond aki védi.
Jó volt leírni a véleményemet és nem vagyok vele egyedül. Én pedig továbbra is bűnösnek tartom mert éveken keresztűl kihasználta a tudatlan embereket.
Továbbá az aki a saját kényelmét fontosabbnak ítéli meg mint az egészségét, v. a leendő gyermeke egészségét azzal nincs miről beszélgetni.
Az egyik hozzászóló megjegyzi: legközelebb a vakbélműtétet is otthon szeretné elvégeztetni, mert az kényelmesebb. :-)
Vasszi Gábor 2012.02.08 15:18:19
@k.o.d.i.:
Kedves k.o.d.i. Augustin, Eugenie Danglars, és a többiek!!!
Sohasem fogják megérteni!!!
Inkább személyeskednek és mindenki hazug aki mást állít mint ők!
Clandestino Hósivatag halakkal 2012.02.07 20:54:00
A Chihuahuai-sivatag közepén, kopár hegyek között bújik meg Mexikó egyik leglenyűgözőbb, és egyben az egyik legkevésbé ismert természeti csodája, Cuatro Ciénegas. A sivatag nem túl látványos a környéken: világosbarna sziklákon mindenféle kórók és kaktuszok nőnek többszáz kilométeren keresztül.…..
Vasszi Gábor 2012.02.08 11:10:33
Vannak termékek, amikhez nehéz ízléses reklámot gyártani. Na most ez a Libra nevű cégnek sem sikerült, ugyanis a tampon hirdetésükben egy transzvesztita és egy csaj sminkel és versenyez a mosdóban, hogy melyikük a jobb nő. Végül az utóbbi győz, mert neki van... találjátok ki,…..
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..