Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asdfetc

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fibrosus dysplasia egy viszonylag gyakori jóindulatú növedék a csontszövet területén, hátterében genetikai eredetet valószínűsítenek. Az esetek negyedénél fej-nyaki régióban fordul elő, gyakran mellékleletként kerül felismerésre, de az arckoponya területén általában…..
 A londoni Királyi Marsden Kórház munkatársai nagy energiájú alfa-sugarakat tartalmazó szer használata során megnövekedett túlélést, kevesebb fájdalmat, és kevesebb mellékhatást tapasztaltak.Dr. Chris Parker és munkatársai vizsgálatában az új szer annyira hatásosnak…..
A legtöbb játékban lehet menteni, vagy legalábbis vannak checkpointok, hogy ne kelljen elölről kezdeni a játékot. A múltban kísérleteztek olyan programokkal is, amikben nem lehetett újraéleszteni a főhőst, de ez a néhány próbálkozás nem volt túl népszerű – sokat…..
Amikor a középiskolások a casus belli fogalmával ismerkednek, tanáruk az esetek 99%-ában az első világháború kitörésének klasszikus példájával szokta illusztrálni az új fogalmat. Aehrenthal kolléga bemutatkozó posztját olvashatjátok a szarajevói merényletről (amelynek komoly konteó-irodalma is van,…..
asdfetc 2011.01.14 22:43:43
@LaLinea: Egy véleményen vagyunk, kíváncsi vagyok milyen forrással támasztja alá a szerző azt a véleményt, miszerint Dimitrijević sikertelen merényletet szeretett volna megszervezni.

Egy sikeres sikertelen-merénylethez ugyanis nem küld valaki hét(!) merénylőt, akik valóban(!) meg akarják merényelni az áldozatot.
ENT House Budapest 2011 2011.01.04 06:30:00
A 2011-es évet szolgálati közleménnyel kezdem: Mint azt az utolsó, még tavalyi bejegyzésben írtam, némi változást eszközölök a fül- orr- gégészeti online dolgainkban. Ez elsősorban abban valósul meg, hogy leporoltam az ENT House Budapest posterous mikroblogját, és…..
IDDQD A nap képe 2011.01.07 10:00:00
A háború mindig változik. A recept soha...
asdfetc 2011.01.07 11:29:10
@Flashy7: Én is :) De engem már ketten előztek meg
Tegnap találtam egy beteget, akinek a fülzúgása hátterében egy bal oldali, nem is kicsi akusztikus neurinoma áll. Magáról az akusztikus neurinomáról ITT lehet részletesebben olvasni.A középkorú, egyébként egészséges férfibeteg fülzúgása bő egy éve kezdődött, kizárólag…..
Életem szikrái Egy büfés menü 2010.10.25 00:41:00
A múltkor gyakorlaton kitaláltunk egy büfés menüt, amit egy hosszabb műszak után rendelhet az ember. Megjegyzés, hogy diagnosztikai képalkotó alias radiographer szakos hallgató vagyok. Ez a menü a szakmai ártalom első jele. Nem mindenki fogja elsőre érteni, de szívesen…..
asdfetc 2010.10.25 16:26:38
 Az ergonómia tudománya az ember és a technikai eszközök optimális kapcsolatával foglalkozik. A latin ergosz (munka) + nomosz (törvény) szavakból áll össze és egy íratlan ámde hasznos szabályrendszert definiál, ami megmondja, hogy milyen legyen egy gép, hogy a legjobban…..
Na én már nem tudom eldönteni hogy ez most win 7 vagy xp. Mindensetre nem néz ki rosszul, de ha már ilyen custom ikonok vannak egy dockba be lehetne őket csapni, az szerintem jobban nézne ki...
Gyerekkoromban sokat olvasgattam A biológiai pokolgépet, amelyben mindenféle félelmetes lehetőséget vázolt a szerző a biológiai felfedezések veszélyeiről. Több különböző téma mellett, mint például az orosz fejtranszplantációs kísérletek (levágott kutyafej életbentartása,…..
A mágneses rezonancia vizsgálatok új korszakot nyitottak az orvosi diagnosztikában. A központi idegrendszer tumorainak felfedezésében, bizonyos betegségek kimutatásában, érvizsgálatokban kiemelkedő szerepet töltenek be. De egyben veszélyekkel is jár, ha nem figyelnek oda minden…..
András küldte nekem ezt a linket. Azt már én is tapasztalhattam, hogy ez a játék szenny, de ez még engem is meglepett  ..
Ismét alkotói válságban vagyok, ilyen béna címeket adni... bár ami elsőre feltűnik az embernek a képen, hogy nagyok az ikonok. Nem csak a játékoké, hanem a többié (bár a játékoké kissé nagyobbnak tűnik:)Mi az a politrauma izé?..
Na ismét egy asztal kép amihez nem érkezett komment, így azt se tudom megmondani hogy milyen oprendszer ez. Hát ha nekem tippelni kéne azt mondanám hogy vista új skin-nel, mert nekem is hasonlóan néz ki. (Szerk: Bár mások szerint lerí róla, hogy ez egy xp ; szerk2: És közben…..
asdfetc 2009.06.27 16:13:31
A BBC nagyon fontos témát vetett fel a minap. Hogyan lehet egészséges életmódra nevelni az embereket, hogyan lehet megfelelően elmagyarázni egy betegség alapjait, ha a saját szerveinket sem ismerjük? És nem a hasnyálmirigy működéséről beszélek, hanem arról, hol található a…..
Update: Na akkor jöjjön a megfejtés. Ez kérem szépen egy tengeri herkentyűket, így cápalesvest is kínáló étterem hirdetése (a képre kattintva megtekinthető), amelynek fősora: Seek revenge, azaz szabad fordításban Állj bosszút. Jó mi? Ami a nyereményt illeti, a csoki alakú…..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
Update: Szerintem nagyon tuti ez a kazettás táska, úgyhogy érdemes még egyszer nekifutni a játéknak. Aki kimarad, lemarad!Fussunk még egyszer neki a játéknak, Mostanra már szinte rendszeressé vált az addicton a heti reklámrejtény, ami így további folytatásért kiált. A múlt…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
Webisztán Bábeli ostromok a weben 2008.08.20 09:11:00
A Facebookot megrohamozzák a törökök, az Imeem filippínó zenéktől lesz hangos, a Last.fm-et pedig beborítja a Loituma. A LinkedIn indiai mérnökök bulihelyévé válik, a Twittert elönti a japán mitcsinálokmost-cunami. A LiveJournal ciril komorságra vált. Az Orkut lesz Irán…..
Most, hogy mindenki leírta, milyen laptoptáskára esküszik, visszatérhetünk az érdemi történésekhez. Minden jel szerint hétfőn este megadta magát a Gmail. Hogy nem lokális problémáról beszélünk, mutatja az is hogy amerikai barátaink is 502-es hibaüzenettel néztek farkasszemet,…..
Futóblog I can get no 2008.08.11 22:24:00
Végre valami könnyen azonosíthatóan látszik. Hétvégén voltam Siófokon, és az érkezés után rögtön be is vedlettem. Leszámítva a csuklópántot, amit nem vettem fel, mert lógott a vihar lába, már amennyiben vihar is lógathatja a lábát, nem csak eső. Mióta a Red Bull…..
Az újságokban ritkán használják hirdetési felületként az oldalszámokat, pedig egy jó ötlettel néha sokkal jobb eredményt lehet elérni, mintha óriási pénzekért megvennénk egy hagyományos méretű printet. Erre a felismerésre jutott a GNC cég is, amely Ginko Biloba elnevezésű,…..
asdfetc 2008.06.16 22:12:37