Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jo Tunder

1 bejegyzést írt és 912 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itten egy sima beírás akar lenni. A kérdés az mit is írjak... Namost nem írok semmit. De tényleg. Viszont be akarok szúrni egy képet. A kép mérete a probléma.   Ez mondjuk nagyjából rendben van. Ide most írok valamit.És itt lesz egy fontos link :…..
Jo Tunder 2009.02.27 19:16:27
 Azt, hogy Magyarországot a 2002 óta folyó kormányzati ámokfutás (és jóval kisebb, de azért érzékelhető mértékben az ellenzék teljes elhülyülése) katasztrofális helyzetbe hozta, az ma már nem vitatható. A morális Mohács már megvolt 2004. december 5-én, az ország most a…..
Jo Tunder 2009.01.24 18:08:15
@osborne: Amerikaban legalis az abortusz a Roe vs Wade dontes ota.
itt a Mexico City Policy nevu direktivarol van szo, ami szerint egy NGO csak akkor kaphat penzt az amerikai kormanytol ha alairja, hogy nem tamogat mas orszagban abortuszt. ez egy huszonoteves huzavona.
  A fotó - amelyről a kath.net is hírt adott - megtévesztő lehet - mondta egy olasz tévéadó moderátora, miközben a reggeli sajtószemlén felmutatott egy kedves fotomontázst az Il Giornale napilap első oldaláról, mely a milánói dóm előtti teret ábrázolja, színültig tele…..
Jo Tunder 2009.01.24 11:23:50
dszg,

"Scruton has been involved in various business ventures, most notably Horsell's Farm Enterprises, a consulting firm advising clients on public relations, which he co-founded in 1999. This firm has been the source of some controversy, since among its clients is one of the world's largest tobacco companies, for which a quarterly briefing paper, The Risk of Freedom Briefing, has been prepared and circulated to press and politicians since 2000.

In early 2002, The Guardian disclosed a leaked confidential e-mail in which he asked Japan Tobacco International for an increase of £1,000 over his existing fee of £4,500 per month and discussed his aim of getting opinion pieces published "in one or other of The Wall Street Journal, The Times, The Telegraph, The Spectator, The Financial Times, The Economist, The Independent or the New Statesman" on "major topics of current concern" to the tobacco industry.[10] As a result of the disclosure, The Financial Times dropped his weekly column, "This Land". Scruton argues that his relationship with JTI was never concealed, and the new proposal was never acted upon, but his critics respond that his previous articles failed to mention any links to the tobacco industry.[11] "

.............................

mondd dszg, miért nem Roger Scruton PR cégének anyagait kellene osztogatni ? a pasi filozófiai nézeteit a megrendelő céljai szerint alakítja, ez cseppet sem zavar ? és ha egyszer egy nagy szaudi cég kéri meg valamire ? :)))
 Húsz évvel ezelőtt számolt be a Dunántúli Napló arról, hogy a KISZ KB titkárává választották a 28 éves Gyurcsány Ferencet, a pécsi KISZ városi bizottságának első titkárát, a KISZ KB egyetemi, főiskolai tanácsának elnökét. E megbízatása nem volt hosszú életű,…..
Jo Tunder 2009.01.15 15:45:15
@CrL: Kover Laszlo is tagja volt a KISZ-nek. eszerint o is bandatag.
o azert eleg rendesen baller volt 87-88-ban.
sot, Orban Viktor az Ifju Gardanak is tagja volt. Barroso viszont vezeto is volt maoista ifjusagi szervezetben.

Navracsics Tibor erdekelne, mert az oreg Navracsics Veszprem megyei foelvtars volt. Navracsicsrol ugy emlekeznek mint egy szelsobalos csoport tagjara, o ezt tagadja.
Jo Tunder 2009.01.15 16:20:48
@tevevanegypupu:

biztos vagy te benne, hogy a Reakcion felmenok multjarol akarsz ertekezni ?? csak kerdem, minden hatso szandek nelkul. (ez nem igaz, eros hatso szandekkal kerdezem valojaban :))))

 Medve2 helyszíni értesülései szerint a 39-ből 33-34 szavazókör adatai alapján első helyen a Fidesz jelöltje végzett, Bácskai János 60% körüli eredménnyel. Második Bánsághi Tamás (MSZP) 24%-kal, harmadik Szegedi Csanád (Jobbik) 7,5%-kal. Az SZDSZ-es John Emese 6%-ot kapott,…..
Jo Tunder 2009.01.11 22:14:00
@dzsucseharcos:

Magyarországon a rendszerváltás óta soha nem szavaztak 6 millióan választáson, tehát a 300-500 ezer SZDSZ-es szavazó az mindenre elég. Lenne. De a valóság 150-250 ezer lehet.

 A fővárosban a levegőben szálló por magas koncentrációja miatt Demszky Gábor ma 11 órától szmogriadót rendelt el: páros napokon a páros, páratlan napokon a páratlan végződésű rendszámmal rendelkező autók közlekedhetnek - már ha az autótulajdonosok is így gondolják.…..
Jo Tunder 2009.01.11 20:10:20
@hovi:

képzelem a sao paoloi Reacionario.blog.br-t amikor panaszkodnak a hajléktalanok, a bűnözés, a szegénység, a rendőri brutalitás és a che guevarás pólók miatt :)))) nem tudjuk mi itten mi az a sűrű élet.
viszont azt sem tudjuk mi az a Caipirinha de Maracuja. valamit valamiért.
Mandiner blog Melegséget! 2009.01.11 08:01:00
 Tegnap este egy férfi ült a szomszéd autóján. Bólogatott a feje. Ápolatlanul, részegen vonaglott ott. Tettem egy kört, mert nem mertem hazamenni. Az utca sötét volt, a ház is. Az ismeretlen pedig épp a kapunk előtt támasztotta az autót. Attól féltem, hogy leüt, vagy…..
 Szerda este a Reakció különítménye, Lelky Lola, Kínai Kálmán és Trágár Tóni ellátogatott a palesztin követséghez, ahova a Jobbik szervezett szimpátiatüntetést Gáza ostroma apropójából. Az Önök kalandos életű tudósítói láttak már ezt-azt, de ilyet még nemigen,…..
Jo Tunder 2009.01.10 13:08:59

medve2,

A Hamasz hatalmon fog maradni Gázában. Csak a Hamasznak van valóságos támogatottsága és kizárólag Gáza elfoglalásával lehetne a Hamaszt megsemmisíteni, amiről nem lehet szó. A Hamasz mindazonáltal egy bonyolult rendszer, nem egy európai politikai pártra hasonlít. Az izraeli hírszerzésnek kiváló kapcsolatai vannak a Fatah hírszerzőivel pl. Mohammed Dahlannal és talán a Hamaszon belül is vannak kontaktjaik. Itt van egy csomó teljesen önjáró palesztin katonai parancsnok, aki gyakorlatilag klánfőnökként funkcionál és leszarja, hogy mit beszél összevissza al Zahar vagy Haniyeh, pláne Masheel Damaszkuszból. A Hamasz hadsereg, maffia, segélyelosztó és a közigazgatás vezetője egyszerre. Nem mindegy, hogy kitől kap pénzt, kitől nem, kik érzik magukat biztonságban és kik nem a tagjai közül. Izrael nagyon komoly károkat okozott a Hamasz terrorista infrastruktúrájának, másfelől az egyetlen ország amelyik tud valamit ajánlani Gázának. Pl.munkát, villamosáramot, kommunikációs csatornákat. Ez egy 360 négyzetkilométeres teljesen elszigetelt terület másfélmillió emberrel. Ez csak úgy lakható ha normális kapcsolata van Izraellel. Az, hogy mondjuk százezer palesztin aránylag olcsón de még mindig az arab világban a legjobb fizetésért dolgozhatna Izraelben vélhetően az izraeli gazdaságnak sem teljesen mindegy. Izraelnek nagyon jól jönne egy normális palesztin szomszéd. Ráadásul van hatása ezeknek a szörnyűségeknek az izraeli állampolgárságú arabokra, voltak összecsapások radikális zsidó és arab csoportok között Izraelen belül. Kulcskérdés a béke Szíriával és Irán elszigetelése. Nem ezek a rakétás bohócok a főszereplői a válságnak, hanem Ahmedinezsád és Asszad junior. Ami most Gázában van egy nagyobb játszma része, és nemcsak mi nem látjuk át, hogy pontosan minek, hanem a valódi szereplők sem.
Mandiner blog Hoppá, ott van Lenin 2008.12.16 15:01:00
Kis videó a nyolckerből, 0:47-nél Lenin képpel a rendőrségen: ..
 Rendkívüli hírekkel szakítjuk meg adásunkat: Orbán Viktor ma nem adott, hanem kapott egy ultimátumot. Nem elég, hogy a Parlament várhatóan ma elfogadja a költségvetést, a kormánybuktatás ismét elmaradt, még emiatt is izzadhat az ellenzék vezére.  Az ultimátumot adó…..
Mandiner blog Selejt 2008.12.15 08:31:00
  El kell ismernünk, nehéz dolga van mindazoknak, akik manapság Magyarországon a demokrácia kiteljesedéséért küzdenek. Fel kellett számolniuk a négy nehéz év örökségét, emellett folyamatosan, nap mint nap meg kell küzdeniük az antidemokratikus, visszahúzó, sőt reakciós…..
 A világ kisebb, mint valaha: a híradókban nézzük a görögországi zavargásokat, miközben a görög anarchisták egyik központi figurája itt jár közöttünk Budapesten. A Zóna.hu munkatársaként interjút készítettem a magyar fővárosban tartózkodó, Spártából származó…..
Mandiner blog Gloria'n'Roll 2008.12.13 12:17:00
 Az első élmény a külcsíné: az elmúlt napokban hátsó-erzsébetvárosi hajlékom és a bel-pesti dzsumbuj között mászkáltam, ahol szinte kizárólag lecsoffadt arcú, leszakadt ruházatú figurák, mondjuk ki, prolik jöttek velem szembe, sőt, néha egészen zombi alakokkal…..
 Milyen az, ha egy idősödő szakállas bácsi egyszer csak beleszeret Gyurcsány Ferencbe, s érzelmeiről egy MSZP-s lakossági fórumon számol be a nagyközönségnek? Ez a kérdés vitt minket az V. kerületi Deák Ferenc utcai MSZP-irodába, ahol a Belvárosi Szabadegyetem kódnevű…..
Mandiner blog Orbán leszavazva 2008.12.08 20:31:00
 A név lehetett a gond. Miért akar valaki az Orbán névvel közéleti szerepet? Már van egy. Sőt, kettő. És a szocialisták orbánfóbok. Most épp talán rettegnek egy picit, persze csak egy picit, mert azért győzni ők szoktak, és talán jóleső is ez a borzongás, főleg, ha a…..
Árokásó Top100 Eva S. Balogh 2008.07.14 23:32:00
Méghogy egy nyugdíjas már csak a társadalom nyakán élősködő inaktív! Nyugger, mintegy. Ez lehet így mucsai feketeországunkban, de nem ám a fejlett Nyugaton. Ennek élő példája Eva S. Balogh. Eva S. Balogh, az '56-os emigráns mögött egy köztiszteletben leélt történészi pálya…..
Jo Tunder 2008.12.07 16:03:40

ESB baloldali ? A HIX-en (
www.hix.com irok szerinti kereses Eva Baloghnal van vagy 1300 beiras. Europaban ezt jobboldalisagnak nevezik, a keleti parti egyetemi ertelmisegtol jelentosen all jobbra.

Volt vele kisebb vitam, de baratsagosabb jellegu. En ugyanis ugy gondoltam, hogy MIEP ide vagy oda, Magyarorszagon a szelsojobboldal nem valosagos tenyezo. Ez a kilencvenes evek kozepen volt. O ugy gondolta, hogy en erosen alulbecsulom a szelsojobb veszelyet. En ugy lattam, hogy o tulsagosan nagy jelentoseget tulajdonit az internetes tapasztalatainak. Ott igen durva baromsagokat irtak le, mas (magasabb) nivon mint most, de igen durvakat. Aki az internetrol ismeri a mai magyar helyzetet az hajlamos fekete-fehernek latni, es o honnan mashonnan ismerne. Az interneten mindenki mindent harommal szoroz meg, mindenki kemenykedik, odacsap, zsidozik fasisztazik trollkodik. Ugyanezek az emberek privatim kb. annyira veszelyesek mint egy aranyhorcsog. Na ezt nem ertette meg.
MSZP-s szórólap 2004 decemberéből. Nem felejtünk. „Ez a nép­sza­va­zás ugyan­is ró­lunk szól. Ar­ról, hogy ide­je vé­get vet­ni egy ocs­mány ha­gyo­mány­nak. A ma­gyar ugyan­is a vi­lág egyet­len…..
 Egyes szervezetek nyomást gyakorolnak az ENSZ-re, hogy ismerje el az abortuszt, mint emberi jogot az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 60. évfordulója alkalmából. A kezdeményezés élharcosa a CEDAW, a nők elleni megkülönböztetés minden formáját felszámolni…..
 Keserű történet következik, tehát aki felvidulni jött a Reakcióra, az keressen egy másik posztot.  Lementünk Balatonra. Eddig a hegyoldal télen mindig üres volt, most mégis égett az egyik pincében a lámpa. Nem ismerem a hegyieket, csak egy-két szomszéddal vagyunk csevegő…..
 Ma délután van utoljára esély, hogy az Országgyűlésben megmeneküljön a 13. havi nyugdíj 80 ezer Ft feletti része is. A Fidesz (és a KDNP) el is indította az Utolsó Esély hadműveletet: Iván László a Száj, Soltész Miklós és Szijjártó Péter pedig a Kéz. A Fidesz…..