Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RKlara

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki csodálatos, fehér fogsorról álmodik, azonban a fogfehérítés egy vagyonba kerül, így sokan inkább letesznek róla. Ezért most mutatok egy filléres praktikát, amivel otthon is sokat tehetünk a mosolyunk szépségéért. A fehérebb fogakért sokat tehetünk, ha a rendszeres…..
RKlara 2016.05.03 13:47:50
@micsoda?: csak szólok, hogyha szódabikarbónát használsz, azzal folyamatosan vonod ki a fogzománcodból a kálciumot. Ez fogletöréssel, végső soron pedig fogvesztéssel fog járni.
Múlt-kor Jézus nem is létezett? 2014.10.03 16:15:03
"A Názáreti Jézus valójában egy mitikus, kitalált történelmi szereplő" - állítja egy kutató. Michael Paulkovich erősen vitatható feltételezését azután fogalmazta meg, hogy munkája során 126, 1-3. századi szerző műveit nézte át, s ezekben nem talált igazolható utalást…..
RKlara 2014.10.05 10:24:53
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Önjelölt bíraként tördeled mások felett a pálcádat olyan embereken, akiket nem is ismersz? Hajrá! Ilyen kitartással biztos eljutsz majd arra a megvilágosodásra, hogy te vagy az isten!!
Egy 25 éves amerikai diák, a fotósnak tanuló Callie Mitchell dokumentálta döntése drámáját, attól kezdve, hogy megtudta, gyermeket vár, egészen a baba megszületéséig – és az örökbeadásig. Amikor a lány felfedezte, hogy terhes, barátjával együtt úgy gondolták…..
RKlara 2013.02.28 10:02:05
@Bélabáttya: Ez a vádaskodó írás arról tanúskodik, hogy valószínűleg a kommentelő életében egyszer sem látott adoptációs statisztikát, csak szubjektív véleményét osztotta meg a korlátozott ismeretei keretében.
Abban igazat adok, hogy ha az emberek nemcsak a pillanat hevére korlátoznák az eszüket, hanem felelősségteljesen gondolkodnak, nem jutnak ilyen nehéz helyzetbe. Azt viszont elítélem, hogy ha valaki bajba kerül, akkor önjelölt ítélőbírák szinte élvezettel törjék felette a pálcát! Nem él a Földön olyan ember, aki ne döntött volna rosszul, vagy ne ártott volna másnak. (Bocsánatot kérek a kommentelőtől, ha ez vele sosem fordult elő, hanem maga a tökély...)
Az pedig légből kapott vádaskodás, hogy egy örökbefogadott gyerek élete pokollá válna. Személyesen ismerek örökbefogadó szülőket, akik évekig küzdenek azért, hogy saját gyerekük lehessen –hiába. Időt, energiát, pénzt őrölnek fel, míg el nem jutnak a teljes reménytelenségig. Nekik felbecsülhetetlen alternatíva az örökbefogadás lehetősége.
RKlara 2013.02.28 13:38:44
@Bélabáttya: Én azért nem utasítom el ezt a posztot, mert életszerű, és sajnos (!) napi jelenség. Ennek ellenére a hasonló helyzetbe kerültek nem tudnak megfelelően reagálni, lefagynak. Ez a poszt leginkább ennek a célcsoportnak szól. Nem az önlejáratás az üzenete, hanem hogy egy rossz helyzetből hogyan lehet a legjobbat kihozni.

Az örökbeadás utáni folytatás az örökbeadó szülő(k), és az örökbefogadó szülők megállapodásán múlik. Nem érdemes előre prognosztizálni mi lesz az érintett lány, vagy esetleg más hasonló helyzetben levőkkel. Minden eset más. Nem látunk a jövőbe. Annyi azonban biztos az ismerőseim tapasztalatai alapján, hogy érdemes a vér szerinti szülő(kk)el már a legelején megszakítani a kapcsolatot az esetleges kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében. A szóban forgó eset mindkét fele gyerekcipőben jár még az örökbefogadás terén, és az esetleges megosztó élethelyzeteket még nem látják előre. Ez egy érzelmileg nagyon nehéz döntés lehet egyes esetekben, de véleményem szerint a vér szerinti szülő(k)nek ezt meg kell tudni emésztenie.
RKlara 2013.03.05 12:54:12
@mojoking77: Kedves Mojoking77! Ne húzd fel magad a provokáló kommenteken, hiszen pont ez a cél! Ahogy azt fent is írtam, az ilyen "önjelölt ítélőbíró" az, aki mindíg meg fogja mondani a "frankót", mindenre tudja a választ. Nézd! Ha valaki idejön pálcát törni máson, az magáért beszél...
Másrészt zsigerből rosszindulatúnak minősíteni valakit, aki rosszul csinált valamit, annak szembe kellene előbb néznie magával, hogy ő mindent tökéletesen csinált-e?
gonzoworld Tibor, ez nem sajt. 2012.10.10 20:07:05
   Tudom, hogy nem tehetsz róla Tibor, hogy éppen te állsz itt ebben a rohadt sajtpultban, és én is csak részlegesen tehetek arról, hogy ebbe a rohadt Feszkó hipermarketbe járkálok ahelyett, hogy normális boltban vásárolnék sajtot, és ezért pont neked fogom elmondani azt,…..