Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jana-ina

0 bejegyzést írt és 319 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Mindenki ismer olyan párokat, akik egymás agyára mennek, a férfi agresszív, lekezelő, megveti a nőt, az hisztériás, érzelemhiányos, követelőző, mindkettő szenved, mégis évtizedekig kitartanak egymás mellett. Vagy ha…..
jana-ina 2012.05.18 22:26:31
@DuBarry: te. a féltékenység faktort az ilyen kapcsolatokban még nem is beszéltük ki....kérnék szépen valami okosat mondani megint....nagyon kiváncsi vagyok, hogy hogy látod
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Oké, bevallom, nagy a pofám. Nem vagyok teljesen túl a dolgon, mivel még nem váltam el, és nem osztottuk szét a vagyont, amit kizárólag és egyes egyedül én teremtettem meg. De. Az elmúlt egy évben egy ízben találkoztam a…..
jana-ina 2015.06.23 13:20:11
@Emma Paula Keresztanyuja: Az én exem ex felesége annyira utálja, hogy az apjától örökölt pár millió eurót, és nem veszi át az örökséget, hogy a volt férje fizesse neki a nevetséges asszonytartást és ezzel is kevesebb pénze legyen. A nő inkább lakik egy kis lakásban, szar kocsival jár.....nem rossz
jana-ina 2015.06.23 22:16:24
@Montana13: Megint elolvastam és nagyon jót tett megint. Nagyon tetszik amit írtál kedves Montana13.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Amint már kommenteltétek is: megtörtént, amit Jolie már pár éve megígért, most kivetette a petefészkeit. Az ok ismert: mell- és petefészekrákra hajlamosító géneket találtak benne, plusz anyukája fiatalon meghalt mellrákban, és…..
jana-ina 2015.04.11 15:42:16
@DuBarry: szerintem szép. És a kép sem rossz. Utcán séltálgatva...sokan szeretnének így kinézni. Zeró sminkkel vagy legalábbis minimálissal.
Chez DuBarry Csillagjegyek 2015.01.14 14:04:42
nem volt minddel dolgom, segítsetek is, meg barátnőim meséltekBár kosfetisiszta vagyok, de nem tudom, milyen a kos az ágyban firsthand.Viszont hallottam: önző, türelmetlen, gyors, figyelmetlen és mohó. a bika nagyon szexcentrikus, sokat tud, sokat akar, de nem igazán hangolódik rád, teszi, amit…..
jana-ina 2015.01.29 11:33:06
@Guadalupei Szűz: na. Hát én sajnálnám. Mondjuk a., mindkettő "koros" ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon b., Clooney "obamista" (f@ck only knows why) Amal meg védi az Assange-t. Ilyenkor ez hogy van. Amal dugdossa az iratokat?Ez szerintem mindent elárul az életfelfogásukról és boritékolni lehetett, hogy mi lesz (fog lenni!) a vége. És még azt is elhiszem, hogy Amal-nak gyengus Dzsordzsi. Nem elég felületes az ilyen butuskákhoz, mint a Rande meg a Crawford....meg a többiek. Nem előítélet, de ugye megegyezhetünk, hogy egyik sem rendlkezik egy közepes agysebész kapacitásával, viszont Amal meg igen.

Nagyon birom a Clooney-t (nemtom miért....mert se nem jó szinész, se nem jó rendező, plusz ál pacifista....talán mert hasonlít a férjemre...nem vicc) de sajna Amal pártján vagyok, még akkor is, ha ez őt egyáltalán nem érdekli, hogy áll-e egyáltalán valaki a pártján.

Sajna túl classy a George-hoz.
https://www.youtube.com/watch?v=OwqvbtECd7o..
jana-ina 2015.01.09 16:27:28
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); De segítsetek, nőben nem vagyok annyira penge Bak nőt például keveset ismerek, saját magam felén kívül, amiben ott van a rangkór, nagyravágyás, pénz megbecsülése, biztonságra törekvés, és család összetartási vágy, sokat…..
Chez DuBarry Ilyennek látom őket 2014.12.02 15:15:57
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az ikreket bírom, nem igaz egy szavuk sem, meg az ellenkezője sem, nem a legnagyobb csajozósok, sehol nincsenek egy bika, kos vagy ráktól, de ragaszkodnak, sokat beszélnek, tudnak szeretni, a maguk módján persze. Nem külsőre mennek. Ő is…..
jana-ina 2014.12.05 00:11:22
@Guadalupei Szűz: sajna ez is igaz. Én is valohol kemény szülőnek tartom magam, viszont ha arról lenne szó, hogy oda kellene adni a vesémet akkor csak az a kérdésem lenne, hogy melyiket...illetve, ha mind a kettőt akkor az sem gond. A gyerekeim is tudják, hogy ridegnek látszom, viszont azt is tudják, hogy ha van valaki aki még ma elindulna Ravalpindibe mert azt kérik, akkor tudják, hogy az én vagyok.

Van egy teszt....ha megölnél valakit és el kellene tüntetni a holttestet, akkor kit hívnál fel? Jó faszság, de jó elgondolkodni, hogy kiben bízhatsz, ki elég erős elviselni a témát....
jana-ina 2014.12.05 00:22:10
@Guadalupei Szűz: ja mi... Pedig ha tudnád, hogy hogy utálom. Ez valahol mazochizmus. Ilyen gamma sugár hatást érzek, ha nézem a lúzereket.
Chez DuBarry A nárcisztikus férfi 2013.01.15 14:15:48
Picasso volt az egyik legjobban dokumentált ismert nárcisztikus személyiségzavaros férfi (http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/10/title_1654764). Viselkedése tökéletesen mutatja a típusra jellemző jegyeket. De ne gondoljuk, hogy minden nárcisztikus egy Picasso. Legtöbbjük pitiáner lelki parazita, aki…..
jana-ina 2014.12.04 23:04:42
@gflora: hát gyerekek....ezek szerint ebben az országban több a nárci mint a munkanélküli. Nem is tudom miért ennyire unalmasak az emberek (különösen a pasik) úgy nagy általánosságban.

Egyébként nárci vagy nem nárci minden "felismerés" fáj és nehezen kezelhető.

Az én "trükköm" a feljtésre/feldolgozásra - ha illik, ha nem - a nyomozás. Minden g€cinél lehet találni valamit. És nem a kutakodás a lényeg, hanem a kiábrándulás. Az első 3-4-5. esetben nem jön be, da a 7-8-ban már az ember belefásul és a csalódások már nem is számítanak, csak marad a (jó esetben) a közönbösség, rossz esetben az utálat. Tuti tipp.
  Igazi egyslágeres sztár volt Sinead O'Connor a nyolcvanasokban. Annak viszont jó nagy. A Nothing Compares 2 U-t még a következő generációk is ismerik (gondolom). Tegnap Dublinban fotózták az énekesnőt, akinek kinőtt a haja, és meghízott húsz év alatt. Mondjuk rá sem lehet…..
Chez DuBarry El vagyok ájulva 2014.11.24 12:20:38
Mikor öregszik már meg ez a ribanc?:)   http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2846524/Jennifer-Lopez-45-reveals-toned-stomach-daring-wrap-dress-Selena-Gomez-22-covers-head-toe-American-Music-Awards.html..
Chez DuBarry A divatnők 2014.11.10 00:10:58
Szerdán olyan eseményen jártam, ahol pesti divatnők voltak.Nem tudom, honnan kúsztak ezek elő, ilyeneket nem látsz utcán, de még a merdzsókba, bömbikbe belesve sem, gazdag emberek összejövetelen sem látsz, ott inkább ízléstelenség uralkodik, ezek valahol járnak-kelnek, vannak, de inkább csak…..
jana-ina 2014.12.04 12:17:56
@Guadalupei Szűz: valahol ez is ám a keserűség lenyomata. Nem személyeskedve mert nem ismerlek (azt sem lehet tudni, hogy fiú vagy-e vagy lány....megjegyzem én is adtam már ki magam a neten pasinak)de általában ebből a hozzáállásból harapódzik el az a dolog, hogy egyszer csak arra ébred az ember, hogy a férjnek szeretője van. És megy a nagy csodálkozás....
jana-ina 2014.12.04 12:21:27
@Guadalupei Szűz: a a Chanel az azért nem a legjobb példa, mert az viszont tartja az árát. Ha az ember megszorul, mindig el tud adni egy Chanelt arany árban. A többi (Dior-tól elkezdve) Vileda szinten mozog.
jana-ina 2014.12.04 12:22:20
@DuBarry: én tudnék. Még 50ért is. Szemrebbenés nélkül.
Chez DuBarry Emlékmű 2014.07.23 13:19:52
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 4. Iszonyatosan pofánbaszni a bántalmazót. Ezt egy gyenge gyerek nem meri megtenni, mert fél, hogy visszakapja, pedig sokszor nem. A bántalmazók gyáva férgek, és a gyengéket keresik, a könnyebb ellenállás irányába mennek. Hogy lehet…..
jana-ina 2014.07.28 21:53:36
@DuBarry: na azért ne feletjtsük el, hogy este 10 után az n-tv-n ÈS az n24-on MINDEN nap latens módon háborús sztorik mennek ahol véletlenül sem az jön le, hogy degecikvoktunk, hanem milyen fasza volt akkor a német ipar meg milyen jók voltak a repülők meg hogy a Leni is de tehetséges volt (csak úgy lájtosan fenntartva a nazi szellemet) és egy bíróság most hozott ítéletet, hogy igen vannak akik részegen nazi-k (ergo tudatalatt) és az nsu gyilkosságokat konkrétan és b i z o n y í t o t t a n a vervassungschutz aktiv(!) módon támogatta.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Lényegében az aktív, vállalt nárcisztikusoknak két alapvető fajtája van. A testi és az agyi. Mindkettő grandiózus, hatalmat, hírnevet, pénzt és imádatot akar, de a testi főként azért, hogy a testét szolgálhassa, az agyi pedig…..
Chez DuBarry A nagy project 2014.03.09 12:24:09
Egyszer már szétsírtam magam kommentben, hogy szar a seggem. Lapos, kicsi, talán lóg is, fene tudja, mindenesetre szarul áll a farmerek 80 százaléka, két olyan farmerem van, amiben nem olyan rossz, de már mindkettő döglött, és nem találok újat.  Eltökéltem, hogy hajlott korom ide vagy oda,…..
jana-ina 2014.05.09 23:56:37
@DuBarry: na azt nem tudom. A neten lehet rendelni. A méretek teljesen önazonosak. Sőt inkább nagyobbak is mert nagyon rugalmas. Tehát egy S az simán felmegy egy M-esre is, csak a varratok sínylik meg talán.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azt hittem ő azért jobb formában van. Persze mindenkiről lehet borzalmas képet csinálni. ..
jana-ina 2013.09.04 12:11:34
@DuBarry: én nem budai úriasszonyoztam!!! Én annál sokkal nagyob sznob vagyok!!!! És nem is szégyenlem....sőt mitöbb a tolerancia mértékegységét is rólam lehetne elnevezni...engem tényleg nem zavar senki (na jó a pedofileket azért erősen begyógyszerezném. Minimum!). Én esküszöm a nihilizmusra.
jana-ina 2013.09.05 11:02:28
@mici˙: komolyan mondom nagyon szép, hogy még vannak ilyen emberek mint Te. Sajnos csak kevés ezért mint faktor nem szàmít. Nagyon szerencsés vagy, hogy az élet még nem adott akkora pofonokat, hogy azt is elfelejted, hogy jössz vagy mész. Vagy olyan lelki egyensúlybanvagy, hogy Teréz anya gyenge kezdő hozzàd képest. Tertium non datur! Hajrá. És nem sértésnek szànom, úgy hogy ne is vedd annak.
jana-ina 2013.09.14 02:22:07
@Mujza: régebben az egész világak telekürtölte, hogy a gyereket örökbefogadta. Ami nem gáz, sőt(!) de nem értem, miért kell az embereket hülyének nézni, mert azért vannak olyan öreg emberek, akik bár "halványan" de emlékeznek a sztorira. Mint például én....Elég hülye ügy szerintem
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); mer co-star Bradley Cooper      ..
jana-ina 2013.06.21 15:47:41
@Scala: also meine Sorgen sind mehr als genug....èn azt hiszem ezt top-olni tudnám....
jana-ina 2013.06.22 14:05:03
@DuBarry: én a szoknyára értettem, hogy gyönyörű....szép az anyag, a szín, a szabás...én már látom magam benne... ; D
jana-ina 2013.06.22 14:07:20
@DuBarry: annyira nem szarja le, mert ő is nyomatja a teres vagyok sztorit, csak a gyerek nem jön soha, vagy már 5 éves hirtelen
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});     Hajlamosak vagyunk a saját országunk helyzetét sokkal rosszabbnak látni, mint amilyen. Nem politizálok, utálom orbánt meg a retyerutyáját, tényleg mindent elkúr gazdaságilag, amit csak, lehet, lop csal hazudik, ahogyan az…..
jana-ina 2013.06.10 20:29:45
@Niurka: de leginkàbb Batthyány ès nem "battyányi"....n + i és nem ny + í.
jana-ina 2013.06.10 20:42:01
@DuBarry: speciell a svédeket azért bírom, mert feltèteleznek a "nép"- ről alapvető képességeket. Ezért aztán ami nem svéd produkció az a tv-ben felirattal megy. Szóval az az alapgondolat az, hogy a svéd nép vagy megért mindent különböző nyelveken (leginkabb angolul), vagy eléggé gyorsak ahhoz, hogy a feliratokat el tudják olvasni...tehát jó a szövegértésük. Ezért aztán már a gyerekek is angolul hallják a rajzfilmeket is.

A nagyobb svéd cégeknél angolul megy a levelezés méf a svédek között is és mégsem megy a nagy nacionalista duma az identitás elvesztéséről.
Chez DuBarry Angelina mellei 2013.05.14 13:16:37
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ide kommentelhettek:). Nincs nagyon véleményem. Nyilván, ha tényleg 87 százaléka volt a mellrák halálra, akkor meg kellett tenni, de ez a sebészeti klimax (mínusz petefészkek) plusz levett mellek nem biztos, hogy annyira szexis, kábé…..
jana-ina 2013.05.19 22:00:54
@katarocks: ja és csekkolom és nem csókolom...nem mindig veszem észre, hogy a "gép" kijavít. Az előbb pl. csekk ólom-ra...de most odafigyeltem
jana-ina 2013.05.19 22:35:34
@DuBarry: azért annyira nem koncentráltan mint az Oscar-nál vagy a GG-nál, mert jönnek-mennek. A Di Caprio-nak sincs már se híre se hamva már.

Én is azt mondom, hogy szép a kisugárzása, de nekem furcsa az ízlésem a nőket illetően...vagy az ilyen nagyon "slut" típusok jönnek be, vagy az ilyen életszerűtlenül szépek, mint a Johanna Wokalek vagy a Charlotte Gainsbourg fazonok...és vannak az általános szépségek (akikre leginkább irígy vagyok és megüt a guta) mint a Bianca Balti.

Pasik? Milyen pasik? Azok nem is léteznek szinte...a többsége meleg, nem mintha baj lenne, csak nagyon látszik. A többi felejtős...de meglepően sok jó "kiállású" afroamerikai volt, akikről lejött, hogy nagyon jó szociális kategóriába tartoznak...és egy oroszt sem láttam. Azért volt meglepő, mert többször voltam Cannes-ban de nem fesztiválkor és nem volt ennyire feltűnő.

A jó pasik kihalóban vannak...vannak jó testű skacok, de a fejük az vállalhatatlan....nem azért mert rondák, csak mert jellegtelenek. Látszik, hogy nincs vibe bennük...
jana-ina 2013.05.19 23:01:37
@DuBarry: nem is az anyaggal van baj, hanem a technológiával. Azért mondtam, hogyha valami haute couture az egy dolog (pl. A Christian Lacroix-nál egy hölgy van, aki belevághat az anyagba) de a pret-á-porter az egy teljesen más dolog. Nem lehet haute couture módszerekkel pret-á-porter-t csinálni. És Magyarországon ez megy...összeáll pár varrónő ilyen-olyan gépekkel aztán csinálják. Kis üzemben nem lehet azokat a borotvaéles varratokat, vágásokat hozni a modellezés miatt sem, meg a berendezések miatt sem és az nagyon lejön a végeredménynél...ha odaraksz egy Balenciaga-t vagy egy magyar terbező darabját, akkor látod, hogy nem ugyanaz a minőség, de nem tudod miért.

A Jil Sander is pl. egyszer még az elején azért került padlóra mert az egész kollekciót Ázsiában varratta és nem lett ugyanaz. Amíg volt Május 1 Ruhagyár meg ilyenek, addig néha bejött egy-egy Max Mara vagy Escada bérmunka vagy akár Romániába, de aztán mégis maradnak otthon.

A bőr az más, mert ott minden egyesével készül, az anyag korlátozottsága miatt kevesebb a variáció viszont a logikai hibalehetőség is.
Chez DuBarry Met ruhák 2013.05.07 21:21:07
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2320469/Met-Ball-2013-Miley-Cyrus-Madonna-Sienna-Miller-dress-code-right-punk-chic.html   Beláthatatlanul ott volt mindenki. Nekem Bundchen, Seyfried, Kurkova és Hathaway, mert nem utálom, mint ti.…..
jana-ina 2013.05.09 22:52:55
@Hammam: hát miért engedné? A lóvé az nagy úr. Ennyiért szerintem mi is ott bohóckodnánk még 70 évesen is. Van az a pénz
jana-ina 2013.05.10 15:41:47
@DuBarry: na hàt mèg ő is beismerte egy Vogue interjúban 41 évesen...itt szerintem nagyon látszik, hogy még fiatal korához képest is a felső szemhéján magasabban van a bőr, ettől aztán a dazzle look még erőteljesebb. Plusz a szemöldöke is feljebb került.

www.google.it/url?sa=t&rct=j&q=linda%20evangelista%20face%20lift&source=web&cd=8&ved=0CE0QFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.tmz.com%2F2009%2F01%2F27%2Flinda-evangelista-good-genes-or-good-docs%2F&ei=LfeMUdLFDsTY4QTJrYDwDQ&usg=AFQjCNFwB-HsEHasLhzSY7nscdekOm-KJw
jana-ina 2013.05.16 03:41:27
@Hammam: persze a hatalom is fontos...még akkor is ha csak a popbizniszben és nem az ENSZ -ben tolja. Azzal együtt ne felejtsük el, hogy nem kis lábon él, és ha egy-két investment mellémegy akkor gondjai is lehetnek akár....pl. egy csomó embert kell etenie (milyen gáz már lemondani a hajkefepucolóról), és ha hagyja hogy elcsendesedjenek a dolgok körülötte, akkor nagyanyóként már nehéz újra robbantani. Meg hiú is...nem nagyon tetszik neki ez az egész kiöregedés téma, meg hogy mások jönnek
Chez DuBarry Hűtlen nők 2013.03.21 14:29:08
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azt gondolom, még mindig jóval kevesebben vannak, mint a férfiak, de mint tudjuk, mindenki hazudik. Egy nő sok minden miatt lesz hűtlen. A női lapos megközelítés: nem kap elég érzelmi támogatást otthon, aztán azért. Hát van, aki…..
jana-ina 2013.03.25 19:18:20
@Scala: gyerekek ez hogy van, hogy most a szülés relytelmeinél tartunk a futócipőkon és Glamour gálán keresztül?
jana-ina 2013.03.25 19:20:40
@Mujza: szabad kérdeznem mi az a bellezés
jana-ina 2013.03.25 19:40:24
Chez DuBarry A vízkúra 2013.02.07 16:02:46
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Majdnem olyan egyszerű, hogy igyunk több vizet, de nem teljesen.  Az alapvetése az, hogy nem kell semmilyen gyógyszer, hidratálni kell a belső szerveket, és elmúlik minden baj. Még annyival turbózza az iráni doki, aki ezt kitalálta,…..
jana-ina 2013.02.26 01:54:08
@Niurka: MM egy furcsa dolog, személyesen nekem nem tetszik és sohasem volt posztere a falon. DE tárgyilagosan el kell ismerni, hogy egy rossz kép sem készült róla egyész életében, és a parazsterotikát vele kellene tanítani. mai szemmel alacsony, kissé kövérkés, ilyen-olyan mellekkel. de nagyon tutta mikor kell bután nézni, sikkesen- ügyetlenül táncolni. amellett szerencséje volt mert nőhöz képest jó filmekben játszhatott.

azt pedig kifejezetten olcsó dolognak tartom, hogy egyesek mint madonna, gwen stefani, stb. azonosulni akarnak vele és azt hiszik, hogy ha platinaszőkére festetik a hajukat akkor máris mindenki MM inkarnációjának tekinti őket. de a legszomorúbb az, hogy valahol mégis működik...(kivéve szegény nyertes zsuzsit, aki aztán nagyon mellément).
jana-ina 2013.02.26 01:56:24
@jana-ina: na szóval az elütések helyesbítése:

- paraszterotika
- tudta
jana-ina 2013.02.26 12:33:59
@DuBarry: én parallel néztem a my week with marilyn-t és a prince and the showgirl-t. milyen érdekes, hogy ez a csacska film hogy a helyére került a michelle williams filmmel. pedig én nem vagyok monroe fan...nagyon zsigeri és nem elég sznobos, ami tul. képp pozitívum kellene, hogy legyen. azzal együtt senki nem fogja tudni letolni a trónról az tuti. may the force be with her...the force is with her