Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asztalos Gábor

0 bejegyzést írt és 309 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felújítják az Újszász utcát. Ez gondolom keveseket hoz lázba, mert a Cinkotáról Mátyásföldön át Sashalomra tartó út nem Budapest legismertebb közterülete, de akik erre laknak, azok biztos boldogok: az itt élőknek igen fontos gyűjtő ez. A munkáknak nem csak azért lehet…..
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
Asztalos Gábor 2012.09.16 23:41:33
@DICKtátor:
köszönjük, hogy felnyitottad a szemünket! bizony, harcolni kell ezen elvakult orbán-hívők ellen!
A parlament a hétfői ülésnapon tárgyalta meg az Élet-Érték Alapítvány országos népi kezdeményezését, amelynek az volt a célja, hogy az Országgyűlés tűzze napirendjére a családon belüli erőszak önálló büntetőjogi törvényi tényállássá minősítését. Az…..
Asztalos Gábor 2012.09.14 21:14:00
@Horizont:
"
"Te is tudod, hogy a jelenlegi abortuszok legfőbb oka, hogy az érintettek számára ez a legegyszerűbb és legolcsóbb "védekezési" mód. A tiltással ez megszűnne, kénytelenek lennének az érintettek komolyabb hozzáálást tanúsítani."
Istenem, istenem.......te hol élsz???? "

Sajnos ez részben igaz, vannak akiknek "egyszerűbb" az időnkénti abortusz, mint kotont húzni vagy tablettát szedni
Szegény naiv ügyfél nem érti, miért került 51 fontba a kapunál a poggyásza a Wizzairnél, pedig csak a szolgáltatási díjakat kellett volna megnézni az első menüpontnál. Más kérdés, hogy amit a poggyász menü alatt talált a kizárólag a London-Katowice járatokon bevezetett…..
Asztalos Gábor 2012.09.14 18:38:51
@Jofiu:

"
A helyükben bruttó túlsúly után kérnék pénzt.
Mindeki összes cuccal feláll egy mázsára, oszt súlykategóriánként perkál extrát. : ) "

amúgy ez igazságosabb lenne, nehogy már többet fizessek a 20 kilós feladott csomaggal, mint egy 100 kilós zsírdisznó, aki csak kézipoggyásszal utazik.
Asztalos Gábor 2012.09.14 18:40:23
tényleg, a ruhába tett holmik ugye nem minősülnek kézipoggyásznak?

indavideo.hu/video/2011_legprofibb_tolvaja

vegyen fel egy ilyen szoknyát a posztoló és akkor bármit felvihet a gépre
Kettős Mérce Sose halunk TEK 2012.09.14 10:56:55
A magyar terrorelhárítási kommandó a héten elkapta a BME-n Luke Skywalkert. Az ország fele ezen röhög, a másik fele szörnyülködik, hogy de hiszen Luke le is lőhette volna csoporttársait. Azt azonban alig valaki mondja ki, hogy itt a tragédia éppen a TEK részéről következhetett…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Ghostwriter A jövő elkezdődött? 2012.09.08 16:47:38
Olvashattunk róla: terjedni akar a métely. A Jobbik elindult nyugat felé – az észak-kelet magyarországi megyékhez hasonló pozíciókat akarnak kiépíteni maguknak az ország fejlettebb felén is. Nyitányként ma Veszprémben szerveztek felvonulást maguknak. És megbuktak vele.…..
A Homárnak sem egészen világos, hogyan válthatott jegyet naiv ügyfél smsben, amikor, mint utóbb kiderült, egy másik parkolási társaság automatájáról nézte a telefonszámot, amit ráadásul elütött, bár az is elképzelhető, hogy át volt firkálva. De minthogy az egész parkolási…..
A KRESZ korábban sem engedte meg, hogy kétirányú utcában az ellentétes irányú oldalon parkoljunk. Mégis hosszú ideig nem volt jellemző, hogy büntessenek ezért. Egészen addig, míg néhány hónappal ezelőtt sokak meglepetésére megjelentek a kerékbilincsek az így parkoló autókon…..
Asztalos Gábor 2012.09.07 10:34:13
@efhábé:
nem mindegy, mert a vezetőülés a bal oldalon vagy, így előre nézve az előtted lévő jármű takarja a melletted szemből érkező forgalmat.

@laci_52:
"
A kerékbilincs súlyosan korlátozza az autó vezetőjének mozgásszabadságát. Még senki sem gondolt arra, hogy ez esetleg alkotmányellenes? "
1. az sem alkotmányellenes, ha egy embert bilincselnek meg.
2. autó nem feltétele a mozgásszabadságnak.
Asztalos Gábor 2012.09.07 10:36:19
@herk: ha szabálytalanul állsz meg, azzal is a kresz ellen vétesz, nincs olyan hogy a "közterület elleni" vétség.

a kresz szabályozza hogyan lehet várakozni, és ezt a közteresek is szankcionálhatják
Asztalos Gábor 2012.09.07 11:05:44
@zoli_:

"
Amin fel szoktam b@szni az agyam, az az amikor máv kórház előtt a Podmaniczkyn a várakozni tilosnál bilincselnek"

én meg azon baszom fel az agyamat, amikor egy lusta fasz a kórház előtt is csak szabálytalanul tud megállni, leszarva a mentőket.

@Lucernaböde:
" hogy mi van, ha mondjuk a sofőr gyermeke rosszul lesz vagy hasonló és gyorsan kórházba akarná vinni az autójával, de nem tudja mert a MOCSKOS GECILÁDÁK megakadályozták egy kerékbilinccsel?"
talán a mocskos geciláda sofőr hívjon mentőt! Vagy esetleg parkoljon szabálytalanul.
Szánalmas szar férgek keresnek folyamatosan kifogásokat a szabálytalanságokra, keresnek kibúvót a büntetés alól.
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
Asztalos Gábor 2012.08.30 20:27:58
@Mylady:

" és pont akkora területre van-e kipakolva, mint amit engedélyeztek, vagy önhatalmúlag kiszélesítette kicsit. "

ez nem kizárt, a rádayban is folyamatosan túlterjeszkednek.
Bevallom most, hogy kérdez a szemed: Nem merek hinni, és indulni veled, Ó igen - igen, igen! Ó igen - igen, igen! Gatyába olvadt a Balaton szelet, Szaga alapján nem is az, lehet, Ó igen - igen, igen! Ó igen - igen, igen! Én nem tudok állni mert remeg a lábam, Ez vagyok én meg a koala…..
Vastagbőr A gyakornok 2012.08.29 11:03:00
A Miniszterelnökség nyilvánosságra hozta a hozzájuk tartozó összes dolgozó nevét, munkakörét és illetményét.Szegény Semjén Zsolt, két év alatt nem sikerült feljebb lépnie, legalább fogalmazónak.Hozzánk is jöhetne gyakornoknak, éppen most indul a program, legalább életében…..
Asztalos Gábor 2012.08.29 13:34:56
@Seduxen (már NEM dr.):

de zavard meg szegényeket a tényekkel.
Asztalos Gábor 2012.08.29 14:36:25
@dr Kangörény: a kurva anyád nem tanított meg a normális kommunikációra?
Ott hagytuk félbe Türkménbasi történetét, hogy nem tudta megjeleníteni véleményét a Hotelkalauz.hu oldalán, miután elmenekült az ott a "hónap szállodájának" hirdetett poroszlói Club Thermál Hotelből. Azóta kapott már egy feljelentési fenyegetést is, amiért le merte írni a…..
Asztalos Gábor 2012.08.24 17:57:08
www.poroszlokastely.hu/

erről a szálláshelyről van szó?

és üdülési jog is vásárolható eme kiváló szálláshelyen:

www.poroszlokastely.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=42:udulesijog&catid=1:club-thermal-kastely&Itemid=65
Asztalos Gábor 2012.08.24 18:12:00
@Kifordított kacagány:
ugyanaz a cég a poroszlói kastély hotel és a hotelkalauz.hu üzemeltetője, vagyis nincs szükség az adatok kiadására.

de tökmindegy, hiszen hitelrontás nevű bűncselekmény nem létezik.
Asztalos Gábor 2012.08.24 18:20:08
@Zwei:

feljebb már lelepleztük ezt, a club thermál kastély kft üzemelteti az oldalakat.
a hotelkalauz.hu és a netszallas.hu oldalakat is, és a poroszlói kastély club thermál hotelt is.

ez a cég az utóbbi években folyamatosan milliós vesztességgel működött. Vajon honnan futja nekik nyaralásokra és megélhetésre? Vajon a NAV-nál hány kommeltelő jelenti majd fel őket?
vajon a posztoló kapott számlát?
Türkménbasi nem elég sikeresen foglalt szobát a poroszlói Club Thermál Hotelben, így a ferde mennyezetű tetőtérbe szállásolták el őket, ahol felállni nem lehetett az amúgy is kicsi alapterületű szobában. A lepusztult kert és a szottyos vacsora megtekintése után a végső…..
Biztos mindenkinek megvan, de azért egy gyors összefoglaló: Orbán Viktor 2006-ban megalapította a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. Ez működteti a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, melynek elnöke Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A PFLA fő támogatói a…..
Asztalos Gábor 2012.08.23 12:55:46
@Belpo: az tényleg röhejes performansz volt. Ha ilyen az ellenzék, még sokáig nincs miért aggódnia a fidesznek.
Kettős Mérce A magyar Pussy Riot 2012.08.18 08:36:00
Tegnap 2 év börtönre ítélte az orosz igazságszolgáltatás a Pussy Riot nevű punk zenekart, mivel azok rendszerellenes szövegeket énekeltek egy templomban. Nekünk se kell messzire mennünk, hogy hasonló ügyet találjunk, csupán 30 évet vissza az időben, amikor is a kádár kor egyik…..
Elgondolkodtál már azon, miért nem mondják neked, hogy hordj sisakot autózás közben, vagy a fürdőszobában? Pedig az autózás és a fürdés is veszélyes üzem, a hírekben szinte egyebet se hallunk. Szemünkre vetik néha, hogy miért nem propagálunk a blogon mindenféle hadi…..
Naiv ügyfélnek kétszer kellett fizetnie a DM-ben, mert ő ugyan kapott smst az összeg levonásáról, a pénztáros csak hibaüzenetig jutott. A vezetőség szerint szar a bankja, és ha nem hiszi, hogy tényleg nem vonták le az összeget, menjen el és nézze meg náluk. És nem…..
Örök "hálás" téma a vasárnap esti csúcs az M7-es autópályán. Most nem feltétlen az autósok viselkedése késztette Pétert levélírásra, hanem hogy a rendőrök ilyenkor is kameráznak. Én is láttam már reggeli dugóban traffipaxos autót. Mérjenek, legfeljebb nem lesz bevétel.…..
Devecserben a Petőfi Sándor téren kezdődött a jobbik tüntetése, amihez csatlakozott az Új Magyar Gárda, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a Hatvannégy Vármegye, a Véderő, a Gárda Motorosok, a Betyársereg és még két szervezet. Az űgy előzménye, hogy a Jobbikosokat egy…..
Asztalos Gábor 2012.08.06 14:22:54
@Fatal Error! System Halted!:
nálam szerencsére nem, és a házban sem. Hasonlóan a posztolóhoz.
Asztalos Gábor 2012.08.06 14:24:38
@Kiszámoló:

az a szomorú, hogy az ilyen szomszédok miatt veszti el az ingatlan az értékének a felét a piacon (ha már kiszámoló blogot üzemeltetsz, kiszámolhatnád a cigány szomszédság és az ingatlan ára közötti összefüggést)
Asztalos Gábor 2012.08.06 14:26:47
@Lastres:
" Akik a polgármester határozott kérése ELLENÉRE mentek oda arcoskodni? Ki a fasz hívta őket? Miért avatkoznak bele egy falu életébe? "

Állítólag mozgásszabadság van, és nem a polgi mondja meg ki hova mehet. És te se.
Talán a rendőrség végezze a dolgát és akkor nem lesz szükség ilyen felvonulásra sem.
Egy hamburger 11 ezer forint. Egy kis doboz cseresznye 2100. Egy egy hálószobás lakás a városközpontban havi 2,6 millió (!!) forint. Íme, pár tétel a világ legdrágább városából. Ki nem találnátok, hol van! Tíz éve ért véget a polgárháború Angolában, azóta alaposan…..
Asztalos Gábor 2012.08.06 10:48:57
@Dövan:
"Simán el tudom képzelni, hogy egy abszolút liberális és előítéletmentes ember elmegy Angolába és egy éven belül ki akarná írtani az összes négert. "

nem egy év, egy hét.

afrikára az jellemző, hogy senki sem akar dolgozni, senki sem akar gondolkodni, csak gyorsan meggazdagodni.
ebből adódnak az ilyen irrális árak, amik magasabbak mint Genfben, ahol meg a fizetés 20-50x annyi.
Ronda, de szellemes. Hello Urbanista! Ezt az "installációt" a napokban találtuk a 11. kerületben, a Bercsényi utcában. Nikecell és gipsz kombinációja a hölgy, egy lakásfelújítás keretében került utcára. Gondolom azóta az ott lakók visszahajították a konténerbe, mert egy…..
Asztalos Gábor 2012.08.05 14:30:04
@cso zsi: ó szegény autósok, nem fárasztó a rinyálás?
500.000 Forint. Azaz félmillió.Nekem sok.A bíróságnak, a közjegyzőnek, a végrehajtónak nem az. Félmilliónyi kintlevőségem van.Tartozik egy magánszemély, egy kisvállalkozás és egy biztosító.A három tartozás olyan egyértelmű, minthogy a Dunában víz folyik és…..
Gyakori a bulvárújságoknál, hogy úgy próbálják eladni magukat mintha érdekelné őket az ember véleménye. Az igényesebb termékek tényleg kimennek az utcára, lefotóznak pár embert, majd írnak belőle valamit. Az igánytelenebbek, mint a Metropol, fogják és ugyanazokat a képeket…..
Asztalos Gábor 2012.08.02 22:47:34
@MoxNox:
"Sok sok évvel ezelőtt, nem biztos, hogy köze van a tulajdonosi háttérhez, egyszerűen csak újságírási technika. "

Te is csak orbánista vagy! Köztudott hogy a bulvárlapok a színvonal csúcsát képviselik, kivéve ha éppen Simicska a tulajdonosuk!
Asztalos Gábor 2012.08.02 23:30:59
@kanálwarrior:

biztos csak hazudsz, hiszen megmondta az indexes szarok által futtatott fos blogger, hogy simicska manipulál.