Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kunfirmenbuchnummer

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Samsung szervizeseknek is megvannak a saját kis rituáléik, mint a sorozatgyilkosoknak, például, hogy addig ne is számítson a rossz készülék tulajdonosa rendesen működő telefonra, amíg azt ötször fel nem küldik a fővárosi szervizbe. Zsófi telefonjánál azonban elszámolták…..
kunfirmenbuchnummer 2011.10.11 10:47:36
@Secnir:
""a cserére csak egy email címről kaphatok engedélyt, oda írjak."

ööö...
...szvsz olyan tízpercenként megy egy mail, akkor egy nap után elunják."

a második után a címed bekerül a spamszűrő feltételébe =)
Aki azt gondolta, hogy a válság majd megkíméli az ipari húsfeldolgozás melléktermékeit, az kénytelen lesz átállni kutyakajára. Már a Pick virslije sincs biztonságban!A gazdasági válság ismét újabb áldozatot követelt. Az általam kedvelt Pick termékeket sem kerüli el. Több…..
Az egyetemisták, főiskolások életében többnyire egy jól sikerült OTDK egyet jelent a lehetőségekkel és a nem elhanyagolható pénzjutalommal, Kata azonban csak várja az elismerést - a megérdemelt összeget senki nem akarja utalni neki.Nem tudom, hogy kihez fordulhatnék a…..
Lászlóék nagyobb otthonba szerettek volna költözni, ám egy még nem egészen kész lakásra esett a választásuk, ráadásul elkövették azt a hibát, hogy hittek az ingatlanos "határidőre kész lesz" ígéretének. Asszonnyal béreltük egy kellemes, új építésű,…..
kunfirmenbuchnummer 2011.07.14 14:11:12
Az online mozijegyvásárlásnak könnyűnek és fájdalommentesnek kéne lennie. Csak akkor csúszhat be hiba, ha elfelejtik levenni a rendszerből a felújítás alatt lévő termeket:Gyermekem rajong Jack Sparrow kapitányért, ezért úgy gondoltam, meglepem egy mozilátogatással.  Ha már…..
Újabb gyöngyszem a Telekomról - ezúttal Réka klaviatúrájából. Miután a szolgáltató felmondta a szerződést, naiv ügyfél azt hitte, vége a sokat megért kapcsolatnak. Ám, mint már megszokhattuk, nincs vége, amíg a nagyT azt nem mondja. Ő pedig csak sok sok méltánytalanul…..
kunfirmenbuchnummer 2011.07.13 13:31:28
@Aki a zsiráfotszereti: és közben homárra kommentelsz :D
kunfirmenbuchnummer 2011.07.13 13:32:37
@Aki a zsiráfotszereti: akkor valszeg innen lopta az, akitől én loptam! dupla kockacukor!
kunfirmenbuchnummer 2011.07.13 13:59:20
@Aki a zsiráfotszereti: agysebész-e vagy?
Úgy látszik, egyre szarabb fejelet osztanak le biztonsági őrnek az élelmiszerboltokba is. Múltkor egy Sparba nem lehetett bemenni fülhallgatóval, most a Roni ABC-ből tiltották ki naiv ügyfelet, mert táska volt nála. A logikai összefüggés a napnál is világosabb: éjszaka megy…..
Telefonnal nem csak vétel esetén lehet szívni, tökéletes példa erre Tamásék története, akik egyszerre esnek bele a naiv boltos (bár csak alkalmi eladók) és a naiv ügyfél kategóriába. Sürősen pénzre volt szükségünk ezért a Ferenc körút 23-ban lévő Superphone üzletben…..
Amikor Balázs véletlenül roamingolni kezdett valahol az EU-ban, rémülten vette észre az sms-t, hogy 50MB-ért kedvezményesen 3200 forintot kellene fizetnie. Múltkor azonban már felsejlett, mennyit is kell fizetni kedvezmény nélkül, de a tényleges összeg minden képzeletet felülmúl:…..
kunfirmenbuchnummer 2011.07.12 10:37:22
@vazsmegyeigerdezsház:
ha már itt tartunk:
én a fundamentának üzenném, hogy szerezzenek be egy olyan szünetmentes tápot az ügyfélszolgálati irodájukba, ami áramszünetben is működik, elvégre ezért hívják SZÜNET MENTES-nek.
kunfirmenbuchnummer 2011.07.12 10:40:10
@kunfirmenbuchnummer:

ja és a mostanit meg dobják ki, mert hasznavehetetlen (ez igaz még néhány tanácsadóra is)

ja és ezért tart itt ez az ország.
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
kunfirmenbuchnummer 2011.07.07 15:35:37
@Roltii: viszont a helyet semelyik munkahely nem mondja meg. :) ha csak azon a 4 napon tudok szabira menni, akkor megyek a Velencei tóra. problem solved. AGAIN!
kunfirmenbuchnummer 2011.07.07 15:40:16
@Roltii: ebben igazad van.

amúgy kellemetlen lehet, amikor valaki rádöbben, hogy nem gondolkodott előre, főleg emiatt is őrli gondolom az ideg.
A héten a Homár posztjai között egyszer már összecsaptak a pizzarendelők a futárokkal, de ez annyira különlegesen durva eset, hogy itt is legyen nyoma. A Mit ettem ma blog gazdája 80 perc várakozás után többfrontos pszichológiai hadviselésbe keveredett a pizzéria…..
Alx tapasztalatai szerint felesleges megrendelni az OTP Beszédes Kontroll szolgáltatását, mert a csoportos beszedő vállalatok már ki tudják trükközni, hogy azonnal megkapják a pénzt:Az OTP-nél lehetőség van csoportos beszedési megbízás esetén ún. "Beszedés Kontroll"…..
kunfirmenbuchnummer 2011.07.01 14:24:43
@KecskeDotyi: A bankoknál vannak külső ellenőrzések, sőt, folyamatos a belső banki visszamérés, hogy minden rendben működik-e, önszabályozás, önellenőrzés, stb. nem kell félni a bankoktól!
ha csak úgy beleírogatnának a kivonatokba, az már rég rossz lenne, akkor rágyúrhatnának erősen a jogi osztályra.
itt sem a bank hibázott, hanem gondolom a szolgáltató nem a protokolloknak megfelelően járt el a csoportos beszedés esetén. bár azt meg nem kéne engedni. de szerintem ez egy bonyolultabb kérdés...
kunfirmenbuchnummer 2011.07.01 14:39:40
@KecskeDotyi: nem naivság, tapasztalat.
Gondolom az összes szolgáltatónál hasonló a helyzet, de Cirrmurr a Vodafone-nál vár már 3 hónapja vagy egy hasonló kategóriájú cseretelefonra, vagy az eredeti megjavított telefonjára, vagy a pénzére: A történet rövid de agresszív. Januárban vettem egy telefont a Vodafonnál…..
kunfirmenbuchnummer 2011.07.01 13:02:36
@KecskeDotyi: :) mondták is nekem, hogy nagyüzemben cserélik, szériahiba. a következő héten el is adtam, még mielőtt újra megreccsen, aztán vettem egy minőségibb ketyerét.
kunfirmenbuchnummer 2011.07.01 13:48:46
@KecskeDotyi: hát... igazából elég menő. :D de amúgy normális emberi igény lenne a dualsim, hogy az ember egyszerre tudja magával hurcolni a melós és személyes telefonját, mégis csak kínában gyártanak többnyire ilyeneket. a párodé is kínai?
ED a korábbi postás Homár-posztok ismeretében sem gyanakodott, vajon megkapták-e a faxot (2011 and counting!) elvámolandó csomagjáról, miután nem sikerült az egyetlen operátorukat felhívni, majd ennek megnyugtató tudatában nem is kereste őket a következő hónapban. Hát nem…..
kunfirmenbuchnummer 2011.06.30 15:51:57
@kunfirmenbuchnummer: jajj, kis k-val írtam, remélem nem haragszanak meg. nahh, ezután ha jönnek és elfoglalják az országot, akkor remélem én 10 cm-rel szélesebb skatulyát fogok kapni, ahova a napi 3 órában, amikor nem dolgozok, majd visszavonulhatok aludni.
kunfirmenbuchnummer 2011.06.30 16:26:06
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
viszont néha nem havi rendszereséggel történik a dolog, ki szokott maradni 1-1 hónap. ez normális? úgy olvastam a neten, hogy ha wd40-et inhalálok, akkor gyógyítható! vki help pls! L/16
kunfirmenbuchnummer 2011.06.30 16:49:58
@Secnir: abszolút!
Naiv ügyfélnek nem sikerült emailt varázsolnia okostelefonjába, az Aréna Pláza T-Mobile butikjában sem bírta ezt neki senki megoldani, de még a hivatalos T-Pontban sem. A Homár emlékei szerint már a régi Nokia-telefonokban is lehetett IMAP-szerverrel szinkronizálni, bár tény, hogy…..
kunfirmenbuchnummer 2011.06.30 15:29:41
@SALE Kálmán: valóban kikapcsolhattad volna az updatet, de tuti én is elfelejtettem volna, a hisztis nagymamáktól pedig én is agyfaszt kapok. vannak idősebbek, akik elfogadják, hogy a technikai elszáguldott mellettük, vannak olyanok, akik pedig kiverik a balhét, mert a modern technika nem olyan csontegyszerű, mint pl a gémeskút vagy a hurkatöltő.
kunfirmenbuchnummer 2011.06.30 15:37:42
@SALE Kálmán: félig igazad van! (erre utalt az előző hszem is)
Újabb kihagyhatatlan ajánlat a Spar-tól. Ezúttal Blondpearl volt a szemfüles, aki megörökítette eme napindító szépséget. ..
kunfirmenbuchnummer 2011.06.29 11:18:46
A futárok becsületét Leadfoot védi meg:A június 27-én megjelent Nyílt levél az éttermi fogyatékosok c. vicces(nek szánt) posztról eszembe jutott valami. Talán érdekesek lehetnek a másik oldal tapasztalatai is. Annyit kell tudni hozzá, hogy jómagam 2,5 évig pizzafutárként…..
kunfirmenbuchnummer 2011.06.28 14:59:41
@Leadfoot: :DDDDDDDDDDDDDdddd
@Plumper_: "ha találnék, utána mennék a futárnak, és nagyon csúnyán elveretném nagyon csúnya arcokkal." uramisten..... most előttem van a kép, ahogy megfejelsz egy mankós öreg nénit, mert beszólt neked, amiért nem adtad át neki a helyet.
kunfirmenbuchnummer 2011.06.28 15:03:43
@Leadfoot: :DDDDDDDddddd mééég
kunfirmenbuchnummer 2011.06.28 16:11:09
@Plumper_: "naná, az a minimum. nekem is fáj néha a lábam, és bérletet VÁSÁROLTAM."

ekkor másik kép jelent meg előttem: nevetve aranyos kiscicákat dobálsz a jeges Dunába a Lánchídról

remélem érted már a lényeget. :)
A gyerekekkel csak a baj van. Mindenbe belemásznak, mindent letörnek, és közben még mindenféle artikulálatlan hangot is kiadnak. A modellkiállítók rémei. De a szüleik is, akik ezt hagyják, vagy esetleg épp ők próbálják a gyerekre kenni a pusztítást. A Vasúttörténeti Park…..
kunfirmenbuchnummer 2011.06.24 10:44:45
@EÖ: "már arra sem emlékszem, hogy J.S.Bach hátvéd volt vagy kapus a cselsziben"

i lol'd :D
kunfirmenbuchnummer 2011.06.24 11:18:44
@MosoMasa: tölcsért csinálok a kezemből...
Gábor ismerőse egy személyre szabott akció keretén belül hosszabb futamidőre variálta hitelét, viszont ezért aláírattak vele egy életbiztosítást is:Az egyik ismerősöm, bement az OTP-be Tatabányára, hogy nem tudja fizetni a hitelét, könnyítést szeretne. Erre azt mondta az…..
kunfirmenbuchnummer 2011.06.23 13:52:48
@EÖ: ott a pont!
kunfirmenbuchnummer 2011.06.24 09:57:35
@Róka-Rudi: és most?
A Telenornak néha megoldhatatlan feladatot jelent kicserélni egy javíthatatlan telefont. Nincs ez máshogy a gyárilag hibás készülékekkel sem: Kellett egy telefon a családban, ezért mivel lejártak a hűségszerződések a Telenornál, gondoltuk veszünk egy akciós készüléket. Ki is…..
kunfirmenbuchnummer 2011.06.23 12:50:11
@kunfirmenbuchnummer: vagy másik telót kell választani, és annak az árába beszámítják, fene se emlékszik már rá.
kunfirmenbuchnummer 2011.06.23 12:58:51
@KecskeDotyi: de akkor sincs olyan macera, mint a fent említett cégnél. amúgy pofám leszakad, hogy mit nem művelnek szegény poszt tolóval. aki meg erősködik, hogy nem lett volna szabad eljönnie a boltból telefon nélkül, az vegye fel a poszt tolóval a kapcsolatot és menjen el vele segítségképp.
kunfirmenbuchnummer 2011.06.23 13:20:14
@KecskeDotyi: néha jöhetnél velem is!
Valószínűleg csak unatkozott a biztonsági őr és nem egy 90-es évekbeli időutazó térítette el Ádámot a győri Sparból, amiért fejhallgató volt nála:Eléggé furcsa dolgot tapasztaltam a győri Interspar üzletben. A minap szerettem volna bemenni a barátnőmmel üdítőt vásárolni,…..
kunfirmenbuchnummer 2011.06.22 14:54:54
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: még az sem. természetesen ha már materializálódott, akkor semmi akadálya
kunfirmenbuchnummer 2011.06.22 15:46:55
@Sün‼: felügyelet nélkül? mellesleg a pórázas jobb, mert nem tud elkóborolni!
Sajátos mikropayment rendszert vezet be a Sziget. Idén már három fesztiváljukon (Volt, Balatons Sound és Sziget) lesz kizárólagos fizetőeszköz a házi gyártású fesztiválkártya. Ez elsősorban arra jó, hogy ne tudjanak lopni tőlük az alkalmazottak. Illetve a kocsmák/giroszosok se…..
Kevés közhelyesebb baleset van, mint a hűtőben penészedő lekvár, nem túl nehéz előállítani szinte bármilyen márkával. Parkernek azonban sikerült 35 üveg Univer-lekvárt bepenészesítenie, ami területi rekord, ráadásul mindet 3-4 nappal kinyitásuk után. Az Univer már…..
kunfirmenbuchnummer 2011.06.22 12:19:20
@igazságos: Közben alsógatya csere sem árt!
kunfirmenbuchnummer 2011.06.22 12:23:20
@kunfirmenbuchnummer: persze csak ha sterilizált (egyes helyeken pirolizált)
Bborsi leleplezi a nagy magyar igazságot: mindenki szarik bele mindenbe, és még egy nyomorult összeesküvés sincs. Alig egy év alatt sikerült elérnie, hogy ne a tévesen kiszámított összeget kapja a gyerek után, sőt visszamenőlegesen is kártalanítják. Egyszer talán, mert a…..