Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Novák Gyula

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bejegyzéseitekben videót és más beágyazható elemeket is tudtok tenni, ehhez a videóbeszúrás ikont kell használnotok. A felugró ablakba egyszerűen csak be kell másolnotok a videó linkjét (nem minden szolgáltató támogatja!) vagy embed kódját. Mindkét esetben ugyanúgy…..
Mark Gungor poénos előadása a női és férfi agy különbözöségéről www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM (a műfaj sajátosságaiból adódó egyszerűsítésekkel)..
Novák Gyula 2012.02.15 16:53:55
@Mészáros Laci:
Kedves Laci!
Nos, menjünk tovább! Valóban nem könnyű Pálferit elérni, ezért próbáltam így. Kíváncsi voltam, mi a reakciója, ha valaki segítségért kiált. Nem tudtam meg. Azt viszont igen, hogyan reagál arra, ha valaki személyesen, türelmes sorban állás után időpontot kíván kérni tőle januárban: egész 2012-ben nincs már szabad ideje. Aztán - látva a megütközést - javít: ebben a tanévben.
Egyre megy. Mondhatnánk, hogy no comment. Ámde: ezt egyikünk sem engedhetné meg magának, nemhogy egy pap!
Maradjunk abban: botrány. Előadásokon villogni, s ha személyes problémában kellene segíteni, arra nincs idő?! Melyik a fontosabb?
Szomorúan írom, de kiábrándultságomban már nem hallgathatok.
Üdvözöl: Novák Gyula
A hit életünk reménysége. Isten nem véletlenül adott értelmet az embernek: elsődleges használata Őt fel- és megismerni. A hit + értelem = életünk iránytűje. 1.1  Credo. Hitem tartalma.      1.2  1993-ban így láttam a misét. Azóta még radikálisabb vagyok. 1.3 "Ti ne hívassátok magatokat rabbinak,…..
Novák Gyula blogja 2. Közélet 2011.06.30 16:00:00
2.1   Demográfiai gondunkat dolgozta föl Pokol Béla, ehhez vélekedtem. 2.2   A magyarságtudomány egyik vadhajtásáról, s e vadhajtás kritikájának sorsáról. 2.3   Gondolatok a hazaszeretetről. 2.4   Bepillantottam a (szlovák-magyar) politikába is (2010). Érdekel? 2.5  …..
4.1   A környezetvédelem már megkerülhetetlen. Itt olvashatunk ötletekről, de cselekedjünk is! 4.2   Közelmúltunk legnagyobb környezeti katasztrófája is elgondolkodtatott. Vörösiszap. 4.3   Gondolatok a második Te szedd! akcióról...
Novák Gyula blogja 5. Művészet 2011.06.30 12:00:00
5.1   Irodalom        5.1.1   Az apostol című versfolyamot újraolvastam, átgondoltam a szerző tragikusan szomorú sorsát                    s ami ebből következett. Ha érdekel, ide kattints.        5.1.2   Gondolatok a könyvtárban. Néhány sora gyanússá vált: félrenézett a szerző vagy végletesen    …..
Hogyan is érintkezünk? Építőkövek. Vagy csak kavicsok? A Bárczi Géza Kiejtési Alapítvány Nyelvhelyességi kisokosáról...