Regisztráció Blogot indítok
Adatok
awolnation

28 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gravity Duck a blog egyik leghíresebb szemétparaszt játéka volt, de a második része, a Gravity Duck 2 már nem olyan nehéz, inkább csak egy bonyolultabb ügyességi játék. A lényege ugyanaz, az aranytojás felvétele, a tüskék, fűrész karikák és lövedékek elkerülésével, és a…..
Még 2010-ben volt a blogon a Super Mario Bros. Crossover, anno nagy sikert aratott, (épp most csúszott ki a tízes toplistáról). Most itt az új része, a Super Mario Bros. Crossover 2.0. A karakterválaszték még mindig ugyanaz, de a grafika típusai változtathatók, például játszhatunk a…..
A Dragon Quest története hétköznapi, a lovag barátját elrabolja egy sárkány, és nekünk kell kiszabadítanunk. A játék leginkább logikai, de van, amikor ügyességre is szükség lehet. A pályaelemek hiánytalanul vannak: tűz, kötelek, dobozok és karok. Az ellenfelek nem erősek, de…..
A Troll Face Sniper pont olyan rövid, mint a Abducted, pont azok csinálták mint a Clickdeath  Gym-et, és pont az benne a főszereplő mint a Trollface Quest-ben. A játék nagyon egyszerűnek tűnik, ugyanis csak le kell lőni a trollokat, de szemétparaszt is, ugyanis a trollok gyakran…..
Az Abducted egy olyan ügyességi játék, amiben viszonylag kicsi a pálya, és a játékmenet is rövid. A feladatunk, hogy felszedjünk különleges képességeket, majd azokat hasznosítsuk különböző módon. Az ide-oda ugrálás egyhangú ugyan, és túlzottan sok új sincs benne, de azért…..
A Larva Dream is egy Fastgame játék, pont mint a Easy Joe. Ismét rövid, de most tárgyakat kell megkeresni, majd összeilleszteni, ugyanis a lárva egy helikoptert akar építeni. Megint sikerült új ötleteket kitalálni, annyi volt a gondom, hogy szerintem rengeteg pixelvadászat volt benne...
Elég bonyolult játék a Mega City, de Tamás szépen összegezte nekünk a játék lényegét:"A kék mezők pluszt adnak egy adott építési telek értékéhez, a pirosak mínuszt. Pontokat csak az apartmanok érnek. A cél, hogy a bal szélső oszlopba összegyűjts annyi pontot, amit…..
A következő játékok mind poénjátékok lesznek, megpróbáltam kiválogatni azokat, amelyeknek értelmük is van, és azt garantálhatom, hogy annyi értelmük lesz, mint a SOPA-nak :-)A SOPA/PIPA nem is játék, inkább egy mese, ami arról szól, hogy mi történnék, ha a SOPA életbe…..
Emlékeztek a Franticra és a folytatására? Korankelo ajánlotta a Frantic Frigates-t, ami olyan fejlesztgetős játék, amiben a fejlődés előtt hajókat, ládákat, és cápákat kell szétlőni. A harc nem túl nagy szám, inkább csak menekülnünk kell, mint lövöldöznünk, de amikor…..
A játékot Fruzsi küldte, nekem nagyon tetszett, köszönjük!Általában azt szoktuk meg az ügyességi játékoknál, hogy a pálya balról jobbra halad. A Vertical Drop Heroes-ban azonban zuhanunk, és eközben kell játszanunk. Több karaktert irányíthatunk, lehetünk tolvajjal, mágussal,…..
A Zombies in your backyard nagyon rövid, viszont arra a 5 perce remekül lefoglalja az embert. Az első pálya után egyből vásárolhatunk fegyvereket és feltölthetjük életünket és fegyvertárunkat. Összesen háromféle ellenfél van, ezek közül is csak a nővér jelent kihívást. Nekem…..
Szerkesztői előszó: mióta nézem a levelesládánkat, időről-időre írok egy válogatást a tartalmából a többieknek, hogy ők is mazsolázhassanak. A következő játékot minden kommentár nélkül bocsátottam a többiek rendelkezésére, gondolván, hogy a Boulder Dash olyan…..
A Pastel Games Sneak Thief-sorozata egy felhívással kezdődik, melyben az ügynököknek magas jutalmat ígérnek, ha elhozzák Bellamy professzor öt elrejtett találmányát. Műfaját tekintve az első kettő hagyományos escape room, azaz a különféle tárgyakat összeeszkábálva kell…..
Egy kis ráadás: Cherry küldött nekünk egy játékot, amit tippünk szerint magyarok készítettek, talán épp ő az egyik alkotó. Sajnos/szerencsére facebookos, de ettől még érdemes kipróbálni. Cherry oly tökéletesen összefoglalta a lényeget, hogy át is adom neki a szót: "A…..
Ötletes kis játék a Zipzip Secret Dimension. A játék eleinte könnyű, később nehezedik. A világoszöld, 3D-s elemeket lehet mozgatni minden irányba, ezzel segítve a főszereplő kis tojásfejet a célig. Ezenkívül még itt-ott beleszúrtak a játékba különlegesebb feladványokat is,…..
A Level Editor 2 arról kapta a nevét, hogy pályát kell készíteni benne, de az igazság az, hogy egy sima logikai játék, amiben különböző robbantó és mozgató elemeket kell elhelyezni a pályákon, illetve kulcsokat is fel kell szednünk ahhoz, hogy kapukat nyissunk ki. Az ellenfelek…..
Elég furcsa játék a Sketch Quest. Azon kívül, hogy az egész fekete-fehér rajzokból áll, még az ellenfelek is különösek. (Hogy kerül egy pályára a focista és a pingvin?) A játékban nagyon pozitív, hogy nem csak ugrálnunk, hanem rajzolgatnunk is kell. Sőt vannak…..
Már volt a Blockage a blogon, most jöjjön a második része! A grafikája talán egy kicsivel élénkebb, bár még mindig minimalista, ami nem nagy gond egy logikai játéknál. Nem volt sajnos semmi újítás, csak még több pálya, de szerintem 2-3 nap alatt végigjátszható. Nem marad el az…..
A Pixel Quest olyan ügyességi játék, amely kiemelkedik társai közül, na nem egyedisége miatt, inkább mert a pályái nagyon élvezetesek.  Van itt minden, ami kell: dupla ugrás, kúszás, gyorsítás. Először csak a tüskéktől és a lávától kell félni, de később jön a…..
A 3 Slices az egyik legismertebb típusú játékok egyike. Le kell rombolni 3 húzással a piros téglákat, a fehéreket meg segítségül lehet/kell hívni ehez. A játék fokozatosan nehezedik, viszont maga a játék elég egyhangú. Ami úgy igazából újítás volt, azok a fehér téglák…..
Rég volt már egyklikkes játék, úgyhogy itt az Asleep Walking. Ismerős a sztori, adott egy alvajáró, és pályaelemek, melyek nehezítik a dolgunkat. Itt a karaktert nem lehet mozgatni, csak megállítani, és elindítani. Sajnos rövid a játék, és elég egyhangú, többet is kilehetett…..
Gondolkodtál már azon, hogy hogyan is csinálják a bűvészek a veszélyes és lélegzetelállító trükkjeiket? Ha igen, akkor a The Magician-t neked teremtették! A játék nagyon egyszerű, megnézzük, hogy csinálja a trükköt az előadó, majd le kell utánoznunk őt. Mindeközben…..
A Blueprin3D olyan mint a Starlight Xmas, csak itt tervrajzokat kell az egér segítségével összerakni. Amerre húzzuk az egeret, arra mozognak a tárgyak különböző részei. Van benne relax és hard mód is. Arra nem sikerült rájönnöm, hogy a hard mód mitől nehezebb a relaxnál. Én…..
A Diamond Hallow 2 az ügyességi és az rpg játékok keveréke. A karakter ugrál felfelé a pálya tetejéig, de - igencsak gyenge - ellenfelek állják útját. Néha-néha találhatunk új fegyvert is, ami valamivel jobb, mint az előző. A játék összesen 7 pályás, viszont ezek a pályák…..
Elnézést az ismétlő posztért, valószínűleg rosszul kerestem a kmk-n, hogy volt-e már ez a játék.A Free Icecream egy izgalmas Point n click játék, ami remélhetőleg még nem volt a blogon :P . A történet egyértelmű, a kislányok elmennek ingyen fagyit enni, de egy gonosz hentes…..