Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redmonkey

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves barátaim, harcostársaim, hűbéreseim, lekötelezettjeim, szóval gyerekek!Köszcsi, hogy ilyen szép számban megjelentetek újra, nagy dolog ez ebben a szutyok időben.Tapicskolok is rendesen a létyóban ami a felvezetőt elgügyögő Balogh Zoliból maradt, bár nehezen tudom…..
redmonkey 2012.02.08 12:07:17
Vérlázító amiket mondott ez a humanoid. Ha megvezették, akkor szánalmas és kezelésre szorul, ha tudja mit beszél akkor egyenesen undorító. Néhány szemelvény gyorsan: "az adórendszeren nem a társadalmi igazságosságot kell számon kérni" (hanem mit?) "vannak néhányan (pár millióan) akik úgy érzik (sic!) nem jártak jól az adórendszerrel...majd 2013-ra ők is jól fognak járni" (hitegess, hazudozz); a nyugdíjasok szavazatára szükség van" (vond meg a szavazati jogukat és semmi gond nem lesz velük többé); "a rezsiköltségek nem nőhetnek nagyobb mértékben, mint amennyivel emeljük a nyugdíjakat" (hazugság), "csökkentettük az államadósságot" (hazugság), "2010-ben a devizahitelesek adósságcsapdába kerültek" (kinek köszönhetően? ki rúgta seggbe a Ft árfolyamot?); "nem sokan tudják ezt a kulisszatitkot, de most elmondom: amikor az államháztartás hiánya 2,8% alatt van, akkor automatikusan csökken az államadósság, amikor felette automatikusan nő" (ordenáré ökörség! egyébként csak nem az ellopott 3500 milliárd manyup pénzből tartottátok alacsonyan a hiányt? Anélkül 7% a hiány öcsém. 2014-ben is nézzük már meg majd) "Gondolkodás nélkül bevezettük a válságadót, a bankadót" (bizony-bizony és azt kikre hárították át az utolsó fillérig?) "160 ezer devizahiteles kiszabadult a nyomasztó adósságcsapdából" (akik zsebből kifizették, sajnálom őket, borzasztó teher lehetett neki a törlesztő, ha most 20-30-120 millákat kicsengettek, mielőtt valaki rázendít: Ft hitelből 7 ezren törlesztettek, azaz mint minden intézkedés ez is a gazdag rétegek javát szolgálta, köztük vastagon saját magukat, aki nem bírta fizetni már a havi törlesztőt sem, az most megpróbálhatott elővarázsolni pár millát a cilinderből, de kétlem hogy ment volna. Nekik most jobb a helyzetük? Persze hogy jobb, megkönnyebbülten konstatálják, hogy a nyomorgó Kósa-félék végre nem vergődnek az adósságcsapdában) Végezetül egyet kívánok neked és cinikus, (egyetlen perc munkaviszony nélkül kormányon pöffeszkedő) munka értékéről papoló dilettáns bandádnak: mihamarabb döbbenjenek rá az emberek miről is beszéltél tegnap...ja még valami: HOL VAN AZ IDŐARÁNYOSAN 200 EZER MUNKAHELY, ÉS A SZÁMONKÉRÉS?
redmonkey 2012.02.08 12:09:26
@redmonkey: *37 ezer Ft hiteles (igaz ezek sem jártak jobban úgynézki a helyzet)
Egy éve hallgatjuk a mantrát a Fidesztől a családvédelemről, és a gyermekvállalási kedv ösztönzéséről. Mert fogy a magyar, nem születik elég gyerek, és amúgy is, a család mindenek előtt. A család annyira fontos, hogy belebeszélnének a hétvégéik alakulásába, és akár…..
redmonkey 2011.07.23 23:12:35
@vitézlajszló: na igen :) btw mindig azt mondtam: csak az tud igazan velemenyt formalni valamirol, akinek valamilyen szinten volt koze a dologhoz. Na ezert borulok ki minden egyes alkalommal amikor ormany meg szargyarto professzorok a munka becsuleterol, meg a munka vilagaba torteno visszavezetesrol predikalnak, mikozben egyreszt soha a budos eletben nem dolgoztak, masreszt pontosan ellentetes szellemu donteseket hoznak. Voltam szabad szellemi fogl, vallalkozo is 9 evig, alkalmazott, munkanelkuli, hivtak politikusnak is (oklendezve mondtam nemet), vegeztem fizikai munkat is, tehat hianyzik belolem sajna a torzult szemlelet (pl. gőgös munkaadói/megalazott sértett dolgozói egyoldalú világkép)Eleg nehez ugy politizalni, vagy egyszeru velemenyt formalni hogy a sajat kozvetlen onos erdekek ne hatarzonak meg a tudatot minimum kozvetett modon, ezert nem hibaztatok senkit, de hogy a kormanytagok donteseit is egyetlen szempont vezerelje: a sajat zsebuk, az verlazito, foleg annak az ősi alapelvnek a figyelembe vetelevel: a tehenet amit fejsz taplald, gondozd, mert ha ehendoglik te is ehedoglesz. Itt egyesek azt hiszik nyugaton ksiebb a korrupcio, hat egyaltalan nem, sőt.. csak ott felfogja a vezeto reteg: az elegeett tarsadalmat konnyebb megvezetni, es kihasznalni. Ezek az őstulkok meg a nagy dölyfösségben azt gondoljak mindent megtehetnek. Eddig ugylatszik ez igy is van.
redmonkey 2011.07.24 12:20:16
@biohouse: "Nomen est omen: Te egy vérbuta komcsi vagy. Nehéz lesz veled zöldágra vergődni.
Tehát butakomcsi barátom: én fizetek a biztosítónak, aztán nem kapok érte cserébe semmit. Azt mondom, ha már fizetek biztosítást, akkor a biztosító fizessen a dolgozónak biztosítási esemény (lebetegedés) esetén. Tehát nem mondtam, hogy a dolgozó ne kapjon semmit."
a komcsizásod szánalmas, ráadásul nagyon rossz emberre hánytad ki magadból, dehát ezt vikiéktől és híveiktől megszokhattuk. a betegszabadság első 15 munkanapjára eső részt fizeted te (összesen egy évre) a maradékot a TB, de gondolom ahogy az 5 napos "apaszabadság" OEP téritest, errol sincs semmi fogalmad és a nagyeszű könyvelőd sem vilagosit fel erről sem(remélem azért ő tud róla)
"Másik. Megszoktad a kommunista jólétet. A munkahelyeket a vállalkozók teremtik saját anyagi kockázatukra. Te még ilyet nem tettél az biztos. Fogalmad nincs arról, hogyan lehetne egy nyereséges vállalkozást működtetni, és ahhoz hogyan lehet pénzt szerezni. Mert elárulom, én a nulláról kezdtem. (És kölcsöneim összege most is 40 millió felett van.)"
ez egy egyszerű tudatlanságból fakadó hazugság, javaslom keresd fel a ksh oldalt és tájékozódj, az hogy a pubban a hozzád hasonló 8 átalánosos "munkahelyteremtők" ezzel a hülyeséggek etetik egymást egy dolog, és egy másik dolog a valóság: a legnagyobb foglalkoztató az állami bürokrácia, utana a multik, majd a sor végén a vállalkozók és ev-k. 0-ról kezdeni mindenki tud, kölcsönt felvenni szintén. melyikre kellene annyira büszkének lenni? esetleg melyik volt akkora sziszifuszi munka?
"Neked 2 választásod van: újra kommunista diktatúrát csinálsz vállalkozók nélkül (bukás), vagy beállsz a sorba és elkezdel melózni annyiért, amennyit a munkád ér. Hasonlíthatod magad a munka nélkül élőkhöz, vagy a kínai munkásokhoz."
ELKEZDEL? te tudatlan műveletlen ökör... már kezded (bocs, hogy a te nyelveden szóljak kezdel)az annyitérsz szöveget te is?
"Mellesleg: nekem se 8 órás munkaidőm, se hétvégém, se szabadságom jelenleg nincsen. Persze bízom magamban, hogy be fog érni a munkéám és akkor megérdemelten lesz jobb sorom, mint neked." ha jól sejtem építési vállalkozó vagy, felvetted a hitelt, megkötötted a szerződéseket, most a melósok felépítik a társasházakat, majd várod, hogy megvegyék és visszafizesd a kölcsönt/learathasd a hasznod. Ha bebukna az egesz, akkor felszámolod a kft-t és mosod kezeid. 0 kockázat, max haszon. Majd elkezdelek sajnálni ha lesz egy kis időm, azonban egyet sose felejts el: a munkás, akit foglalkoztatsz ugyan fosik tőled, mert te fizeted, de nem robot és ha nagyon geci vagy vele ugy pofánbasz hogy a fal adja a másikat.
redmonkey 2011.07.24 18:34:55
@biohouse: se nem vagyok kommunista (bár ez a szó feltételezem nálatok a hülye szinonimája), se nem vagyok állami bürokrata, te viszont sötét vagy mint az éj :) mivel vitázni csak minimális értelmi szint felett lehet ezúton búcsúzom tőled
Varánusz Tanúskodik, Pelikán? 2011.07.07 06:03:00
"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik, és aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló." Vagy kém. Mert " a kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg!…..
redmonkey 2011.07.09 13:25:19
@"Doki": kedves Dok, csak remélni merem hogy ezt az életbölcsességet vezéred szintjén is értelmezni tudod, vagy ő egy másik létsíkon mozog, ahol a gravitáció törvényei (is)átértékelődnek, igaz?
Divat egy ideje találgatni, hogy az Orbán kormány hitelességi deficitje mikor érkezik el a valóban kritikus ponthoz. Oda, ahol az eddigitől is többen fordulnak el a Fidesztől, amikor már a közömbösek és a félszívvel, de még hívők is azt mondják: elég, nem erről volt…..
redmonkey 2011.07.09 13:13:53
@gondolkodom, tehát vagyok: ez most félrement, vagy az agymosottság olyan szintjét érték el az orbánhívők, mint a hitgyülisek (bár gondolom jelen megállapodás szerint a két halmaz jelenleg fedi egymást) és minden bolsilibsi cikkhez, bloghoz benyomnak egy ehhez hasonló debilséget. egyébként vicces, ha már végképp nincs mibe belekötni, vagy ellenérvet felhozn, akkor jön a stílusozás. szánalom. őszintén szólva az egész ország az, és ezt nem kárörvendően hanem szomorúan mondom...
Varánusz A trónfosztott 2011.07.02 06:03:00
Tegnap szimbolikusan is véget ért a korszak, ami európai államok esetében 14 évente, - vagyis Orbán politikai karrierje esetében most, és soha többé - jön el. Átadtuk a stafétát a lengyeleknek, úgy tettünk, mintha örülnénk, még egy hordó szamorodnit is vittünk, mer'az olyan…..
Csodálatosan sikerült ez a kínai vizit. Kína az új barátunk, jön a kínai tőke, a holdudvar is megkapja a maga jutalomfalatkáit, elsőként Demján és a Trigánt, de már a Közgép és Nyerges Zsolt is ott sündörög a húsosfazéknál. Nekünk azonban nem kötötték az orrunkra, hogy…..
Varánusz Más pöcsével 2011.06.21 06:07:00
"Asztalra pohár, tányérba étel,Zabáld ki magadból azt, amit érzel.Utolsó sansz volt, ezt mindenki tudja,Sose volt még ennyire durva.Mintha csak egy szekrénybe zártak volna,Ahol apró kis üvegekFinom kis mérgekkel a begyükbenCsak arra várnak, hogy téged tönkre tegyenek."A…..
redmonkey 2011.06.22 16:17:53
@1 db Magyarország: a kikeresett statisztikáddal a saját ökörséged bizonyítottad, amire korábban is rámutattam. Örülök hogy beláttad.

A szociális helyzetet keverjük már bele a szociális piacgazdaság adózási szabályozásába, mivel a progresszív adózás gyakorlata széleskörben elfogadott, sőt alapkövetelmény Ny-Eu-ban, ez nem is vitatéma. Deduktív logikád mentén leszűrhetjük a következtetést: szabjunk gátat a kontraszelekciónak: akinek semmije sincs az annyit is ér. Nem vitázom veled tovább, hisz nincs értelme, magyarázod a magyarázhatatlant, véded a koszos +100-300 ezer nettódat, amit ennek az igazsagos szja-rendszernek köszönhetsz, közben persze eszedbe sem jut: az általad alsóbbrendűnek tartott plebs, panelproli, etc. ahogy nevezitek éhendöglik szó szerint. Nem gond, lényeg hogy téged megbecsüljenek és jachtosa legyen az Adrián, mert te (és szijjártó is) megérdemled.
redmonkey 2011.06.22 16:21:37
@lajafix: van kereslet a munkámra és szépen megfizetik (bár a személyeskedés elég kicsinyes próbálkozás), jobban jártam veled együtt én is ezzel az igazságtalan adórendszerrel, amivel "mindenki jól jár". A számok embere vagyok, nem összeesküvés elmélet kérdése a közgazdaságtan és a pénzügy. De fröcskölődj csak, másképp nem megy, érvek nincsenek, elfogadom a helyzeted és szánlak. Morál(is) nulla vagy.