Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vakri

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gördülő talpú cipők piaca hatalmas, ezért szeretném egy kicsit áttekinthetőbbé tenni a vásárlás előtt állók számára a helyzetet azáltal, hogy ár és egyéb szempontok szerint kategorizálom azokat a márkákat, amelyeket ezen a blogon bejegyzés formájában már…..
vakri 2011.06.21 12:12:23
Üdv Mindenkinek!
Bokasüllyedésem és csúnya lúdtalpam van, ezért egész életemben lúdtalpbetétet és betétes szandálokat viseltem, utoljára dr Batz cserélhető betéteset. Másfél éve vettem koreából egy utánzat gördülőtalpas cipőt, igaz lúdtalpbetéttel hordtam, de nagyon szeretem. Idén elhatároztam, hogy veszek egy gördülős szandált is. Mivel a Batz szandált imádom, a választásom egy Rollstep Aspenre esett. Múlt pénteken június 17-én vettem meg egy MBT szaküzletben. Már első felvételkor embertelenül feltörte a lábam ahol a két pánt találkozik és ott folyamatosan csipkedi össze a bőrömet. Egy kép erről:
kephost.hu/kep/2011/06/szandi.jpg Ezt ideiglenes megoldásként egy vízhólyagtapasszal megoldottam. A másik problémám a bütykömmel van. Mivel soha nem hordtam se szűk, se magassarkú cipőt idáig problémát nem okozott, csak csúnya volt. Ebben a szandálban viszont rettenetes fáj a jobb bütyköm. Folyamatosan érzem, hogy, hogy szorítja, de nagyon, néha sírni tudnék. Mivel ez gyógyszandálnak van hirdetve éppen ezek ellen lett kifejlesztve, nem? Ezekkel a problémákkal van rá esélyem, hogy valaha is betörik a szandál (vagy az én lábam) vagy próbáljam visszavinni? Előre is köszönöm ha valakinek van ötlete és megosztja velem.
Üdvözlettel:
Varga Krisztina