Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoltaan71

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Országgyűlési Hivatal elkészítette a 2013-ra szóló költségvetésüket.A 2012-ben kapott 21 milliárdos támogatáson felül a következő összegeket kéri az Országgyűlési Hivatal:- a képviselői, illetve a képviselő-alkalmazotti juttatások kifizetése: +252  millió forint -…..
Bár alapvetően nem jellemző ránk a tematizálás, ezen a héten napon rendesen meg fogunk emlékezni arról a Nagy Magyar Tragédiáról, ami 1920. június 4., 16:32 óta nyomasztja hazánkfiainak egyre csökkenő, ám még mindig kimutatható számát, ha már a Történelmi Egyházak, köztük…..
zoltaan71 2012.06.04 15:44:18
@hoesett: Igen, visszaszerezték. Igaz, hogy 6 millió ártatlan életbe került, de visszaszerezték, hurrá. Büszkék lehetnek rá. Meg arra, amit Gázában művelnek az arabokkal. Salom!
zoltaan71 2012.06.04 15:51:02
@Trompf: Csak nevetek azon, ahogy fröcsögsz, te Rettenetesen Nagy Magyar.
zoltaan71 2012.06.04 15:54:57
@Trompf: Hűha, nem is tudtam, hogy kommunista vagyok. Számodra aki nem akar háborút az mind kommunista. Na most már nem nevetek a baromságaidon, hanem sírok. Ez már annyira szánalmas.
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
A Homár valóban nem számolta át tételesen, ezért írhattuk múltkor, hogy 15x drágább az azonos márka alatt futó magyar sms, mint az osztrák. Pedig valójában csak 11,1 a szorzó az smsnél, telefonálásnál pedug csupán 5,5. Zoltán mindenesetre megkapta a Fogyasztóvédelmi…..
Ugye még mindenki emlékszik, mekkora a foskolódáscunamit váltott ki a világ legnagyobb lehúzása (aka. az sms igazi ára) bejegyzés. A hitetlenek leellenőrizhetik, hogy Ausztriában 15x olcsóbb egy sms, mint nálunk, szerződés és hűségidő nélkül! A telefonálás csak 8x, a…..
zoltaan71 2012.03.29 10:54:52
@Jani haverja: Sajnos nincs igazad. Az a szinte minden = ruházat, elektronikai cikkek, és pár szolgáltatás. A kaja viszont sokkal drágább, a lakás, és a kocsi is.
Miközben mi itt javában gyászoljuk a Malévot, az egyik norvég fapados légitársaság épp a tizedik születésnapját ünnepli. Az évforduló alkalmából a Norwegian cég megkérte az utasait, hogy szavazzanak, kinek az arcképét fessék a repülőgépeik farokrészére. Külön-külön…..
Megvan a fejünkben a kép, hogy milyen volt a fiatal Axl Rose? Hát Elton John a hetvenes években? Vagy éppen Bowie? Na és Mick Jagger? Ma már nem kell ahhoz öregedő rockernek lenni, hogy tudjuk, milyenek voltak az említett (és más) zenészek fiatalon, mégis, amikor egymás mellett…..
A napokban újra frissült a fortepan.hu. Átnéztem a friss képeket, és van egy pár, ami elgondolkodtatott. Vajon hol készülhettek az alábbi képek? Jelzem: az sem biztos, hogy Budapesten, illetve Magyarországon készültek. Tippeket kommentbe kérnék! 24012: Szeged, árvíz utáni…..
zoltaan71 2012.03.06 14:14:20
Filmdroid Motherf***ing Space Nazis 2012.01.25 21:50:22
Erre vár már mindenki régóta. 2006-ban tették közzé, hogy el fog készülni az Iron Sky, majd a készítők a neten gyűjtést is szerveztek, hogy elkészülhessen a mű. Idén végre láthatjuk, hogy milyen lett. A történet szerint a második világháború vége fele a nácik a legnagyobb…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Én is a Zepternél dogozom Decemberóta. Nekünk is ígéreteket tettek, hogy nem kell semmi után menni csak az irodában kell lennünk és az ügyfeleket fogadni. Minden az irodában fog történni. De ez sajnos nem így van. Mindent nekünk kell csinálni,…..
Sárdobáló Az eke szarva 2012.01.18 07:00:00
Ez egy Fülke- poszt Orbán Viktor bejelentette az új vidékfejlesztési stratégiát, szokás szerint újra egy ismeretlen dualizmus-kori politikus, most éppen Darányi Ignác neve alatt. És persze újra szokás szerint nem konkrét szakpolitikát kapunk, hanem nemzeti hőzöngést. Nekem nincs…..
zoltaan71 2012.01.18 11:27:49
@kitiltott bögre: ahogy mondod. Lopás, csalás, hazugságok, disznóságok mindenütt. A szegény paraszt meg megdögölhet, mert a drága takarmnyból nem lesz a szlovák tejnél olcsóbb. Gyalázat mindenütt. Gyilkosság, a mezőgazdaság padlóra küldése folyik. Földeket majd eladják külföldieknek, akik olcsó magyar rabszolgákat fognak hajtani a határban és termelik a kaját majd külföldre. A magyar meg éhen dögölhet.
Férfi blog Nem is értem 2011.11.27 16:11:00
Matolcsy legfrissebb szavaiból az derül ki, hogy jogász kormányunk az állam jövő évi költségvetési stabilizálásától reméli a gazdasági felemelkedést. Ennek érdekében folytatja a gazdaság szereplők agyonverését, úgy a vállalkozásokét, mint a fogyasztókét. Tényleg…..
Van az a pont amikor már  a hazugság cáfolatának a cáfolatát magyarázza a kormány. A diadalmenet tovább folytatódik, a kormány annyira jó, hogy már elértük, segítséget kérhetünk az IMF-től. Tisztázzuk: Ebben a helyzetben, amibe kerültünk, az ország jövőjét tekintve…..
zoltaan71 2011.11.18 11:42:02
@vauvauvau: ha még csak több százezer lenne nekik, barátom:))) Milliós fizetésük van vbarátom, plusz a cégeikből, és nagy ívben szarnak ők mindenre, főleg ránk.
"egy hétre csomagoltam s volt összesen három bugyim, amiből kettő nem randiképes"/egy vidéki kislány emlékiratai/azok a falusi kislányok mind nekiálltak a küzdelemnek és arányérzék híjján persze nem tudták, hogy a kurvulás és a rendes bevett kurvaság határai hol…..
   Utca- és életképek az 1941-42-es New York-ból egy indianai fotós, Charles Weever Cushman jóvoltából. A 70 évvel ezelőtti színes felvételek akkoriban még ritkaságszámba menő, méregdrága Kodachrome filmre készültek.…..
Varánusz Úton a béka segge alá 2011.08.17 05:33:00
Időnként hajlamos az ember azt gondolni, hogy ahol most vagyunk attól már nincs lejjebb. Aztán jön egy olyan nap, mint a tegnapi, és politikai elitünk jóvoltából villámgyorsan kiderül, hogy de, nekünk a bányászbéka segge alja tulajdonképpen emelet. Ám csüggedni nem kell,…..
Diákszigetnek végképp nem, de már lassan magyarok szigetének se lehet nevezni a Sziget Fesztivált, a jegyárakat elnézve. Egy napijegy 12 ezer Ft. Persze lehet mondani, hogy a kapott szolgáltatásért cserébe ez nem drága, de a jelenlegi gazdasági helyzetben a célcsoport nem hiszem, hogy…..
zoltaan71 2011.07.25 10:59:10
@Sicc: és szét is lövik a segged.
Soha nem éreztem jól magam olyan masszőrhölgy asztalán, aki szexuális szolgáltatást is nyújt.Félreértések elkerülése végett: nekem az a szexuális szolgáltatás, amikor a hölgy szétteszi a lábát, az "úr" pedig vesszejével a dolgok mélyére hatol. Szerintem ez nem…..