Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lenaneni

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a cikksorozatom 3. része is az IPM-ben; és – sajnos szokásosan – csak annyi késéssel tudtam megírni, hogy immár nyilvánosan is elérhető: Ferenci Tamás: Az orvoslás tévedései, 3. rész: Megfigyelés és kísérlet. INTERPRESS MAGAZIN 38: (7) pp. 48-55. (2018). Link. A cikksorozat korábbi…..
Sok olyan kapcsolatról láthattunk már jó filmeket, amikor a barátok gabajodnak össze. Néha a túl sok alkohol miatt, néha mert nem csak lelkileg van szükségük egymásra. Az okok hosszasan sorolhatóak, de fentartható egy ilyen kapcsolat? Ha a barátok szinglik, nagy gond nincs, de mi van…..
A társadalom jelentős része azt a nézetet fogadja el, hogy csak egy embert lehet igazán szerelemmel szeretni. Ezzel alapvetően nem is lenne semmi gond, ha mindannyian monogám típusúak lennénk és senkinek nem lenne szeretője.Akkor mi történik, ha megismerünk valakit, akinek nem tudunk…..
Írta: M. Szlávik Tünde   Új játékunk van a hatodikosokkal. Bizonyára létezik a nagykönyvben hivatalos megnevezése, de mi csak simogatósnak hívjuk. Házi használatra tökéletesen megteszi. Akit megsimogatok, bekapcsolódik az olvasásba. Újabb érintésre elhallgat. Nekem való móka: szeretek kis…..
Írta:  Kulcsár Attila – Kérek két kiló emberlapockát, és  ebből a hasa aljából egy kiló darált húst fasírtnak –  szólította meg az eladót a húsboltban egy jólöltözött úr. – Emberhúst mondott, uram?  –  próbálta meg…..
Tárcán kínálom Ego te absolvo 2012.03.17 20:43:33
Írta: Molnár Péter Jégverem ez a hely. Az ajtó rosszul zár, bár nincs sok jelentősége, egymás után nyitják a betérők, szinte egymásnak adják a kilincset. Minden nyitással betör az utcáról a jeges szél. Ide hívtál, itt várlak. Ha megjössz, átmegyünk valami rendes,…..
 Írta: Vaskó Ilona Még reggel fél hét sem volt mikor az ágyam mellett csöngött a vonalas telefon. Anyukám szólt bele zaklatottan, sírós, magas hangon: „Azonnal indulj gyermekem, apád visszaesett az ágyban és nem mozdul, már hívtam a mentőket…”…..