Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gern

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..
gern 2014.12.30 14:03:58
@dpetiba:
OK!

De mint tudjuk a Matador, a Barum és a Dayton gumik is nagy márkák gyáraiban készült budget gumik. Közel sem csúcsminőségüek- bár téli guminak barumot használok.

Tehát ok hogy swf, de jelentősen gyengébb minőség, tapasztalataim szerint.
Most a Bosoko-t dícsérik, és árban is jó. Kíváncsi leszek...
Ó, de várjuk már ezt a hétvégét! Hosszú évek tradícióját nem adjuk fel, hiszen az első (kvázi) közönségtalálkozónkat 2007-ben, azaz hét (!) éve hoztuk össze. És - nagy szerencsére - azóta is sikerült tartani azt a békés, nyugodt és laza családias hangulatot, melyet az…..
Belsőség Fékez az UAZ 2014.02.12 18:06:44
Hatvanról, állóra fékez a 3909-es. Mondjuk sokszor vezettem az ilyen mentőt a seregben, de azon kívül, hogy egyszer - egy hasmarsos újoncot szállítva - lebontottuk vele a Nagyrőcei kereszteződésben egy jobbkezet meg nem adó Octavia egyharmadát, nem emlékeztem rá, hogy ennyire…..
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ez már a tizedik eset.Nyilván ilyenkor ünnepelni kéne, hangzatos címszavakban kommunikálni az eseményt szerte a világba, szponzorokkal, síppal-dobbal, nádi hegedűvel, ahogy illik, ha egy ilyen kerek ünnepet ülünk. De nem. És szerencsére, hogy nem. Mert eddig - az eltelt évek alatt…..
Aktuális Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlinket a letöltéshez itt talál...
gern 2013.06.28 18:57:47
Tisztelt egybegyűltek!
Kedves Dani!

Már rég nem vagyok járőr, de kirívó szabálysértőt mi is megállítjuk.
Természetesen napszaknak megfelelően köszönök, de a törvényben leírt klisé idejemúlt, nem életszerű, sokszor vicces.
Pl: A törvény nevében/ szavak előrebocsájtásával/ amivel még viccelni is szoktunk egymnás között.
Velem is előfordul, hogy első kérdésem az iratok megléte után, hogy tudja-e mirét állítottam meg.
Hiszen ha tudja, és látszik rajta felfogja, súlyos szabálysérétst követett el, és látom átérzi a súlyát, lehet elégnek tartok egy figyelmeztetést! Ill. fel tudom mérni, hogy teljesen vakon van, vagy csak benézett valamit.

Évente kb 2-3 embert jelentek fel abból a 10-15-ből akit megállítunk. Ismétlen nekem nem ez a munkám.
A Készenléti rendőrség állománya a legfiatalabb, legtapasztalatlanabb, beleértve a parancsnoki állományt is. A hétköznapi tevékenységi kör is elég korlátozott. Ez rendszer hiba!!!
Azért így 23 év tapasztalatával nem értem mi a büdös franc tartott 15 percig. Fiatalság bolondság, ha belementek a vitába. Kb 6. percben elváltam volna az embertől, közölve, hogy feljelentem. Persze nem mentem volna egy ilyen szabálysértés miatt ily módon utána, csak rajtuk van a felülről jövő, intézkedési kényszer.
A földlakó feltehetően az a stílusú ember, aki a feljelentettek körét gyarapítja.

Én is hangelfvételt készítek a mindennapokon az intézkedéseim során, mert megfogadtam, hogy többet nem magyarázkodom a hazugságokkal szemben. Nem írok, nem mondok egy szót sem, ott a felvétel, és hajrá....
Úgy tűnik, hogy ott tudok lenni a találkozón. Egyrészt akkor fölajánlanán 23 év tapasztalatát, feloldandó esetleges ellentmondásokat./ Közlekedési rendőrként kezdtem és működtem/ Másrészt, mivel én Borsod megyéből megyek, és motorral szertnék menni, lehetne szerintetek Bp-i gyülekezéssel, esetleg útközben csatlakozókkal legurulni?
gern 2013.07.03 15:15:07
@sas70:
Szóval az a nagy magyar helyzet,hogy van egy elvárás,napi szinten kell bírságolnod,feljelentened stb.

Na most egy kihalt,gyenge forgalmú úton,mikor az a területed,hogyan?
De ez fönt senkit nem érdekel,a pénz meg kell.

Engem olyan helyen állítottak meg a múltkor a kollégák, ahol óránként ha 5 db autó elmegy,sokat mondok.Gyalogos kerékpáros semmi. De ott kell lenniük. És km az nincs, vagy erősen korlátozott.
A legjobb,amikor a kezedbe nyomják a PDA-t és ha ótvaros cigánygyerek esik az égből, akkor is találj tilosban várakozót stb.
Vidéki városban nem egyszerű.....
Az Égéstér mai adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez pedig itt akad...
TComment Feljelentettük a neppert 2012.12.13 15:28:20
Az Égéstér 46. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Az Égéstér 38. adásának kommentposztja. Itt letöltheti...