Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isav

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
isav 2011.10.27 12:07:07
@vhjkgfknnlk: Nem akarom érteni.

Édes Istenem... Mennyivel egyszerűbb "buckalakózni", mint elmenni, eljárni közéjük és szép szóval, türelemmel megtanítani őket az almafák gondozására,nevelgetésére.

Az Égieknek is jobban tetsző cselekedet volna ez, mert Odafönn minden "buckalakózással" el kell majd számolni.
Örülünk, Vincent? Bóvli 2011.10.26 21:46:00
   A bóvli nem úgy kezdődik, hogy az 55 Water Street, Manhattan, New York-ban az alsó rubrikában huszonhét ponttal kevesebb van, mint a felső rubrikában... Nem úgy kezdődik, hogy valaki, aki ugyan tudja mi a különbség Budapest és Bukarest között, de nem nagyon…..
isav 2011.10.27 10:29:33
@farcsika67: hárman!
Örülünk, Vincent? Orbán után 2011.10.14 22:35:00
 Caveat:  Az Olvasó az alábbi rövid írás minden egyes mondata elé képzelje oda a "szerintem", "esetleg", "én úgy érzem, hogy" kifejezések valamelyikét, esetleg az összeset. Ez nem politikatudományi tézis, nem játszom Török Gábort, nekem az…..
isav 2011.10.15 09:24:30
@simonmondja.: valamit rosszul csinálhatok, de nem nyílik nálam a link. Kérnék kis segítséget!
Az első felvonás döcögősen kezdődött, aztán megismertük a konfliktust, a mellékszereplők szépen kibontották a cselekményt, majd a felvonás végén fehér lovon bevonult a főjó, nevén nevezte a főgonoszt, előrántotta kardját, és égnek emelte. Függöny. A közönség végre…..
Régi és hálás témája ez a művészeteknek. Adott a szituáció: a művész ahhoz, hogy a művészetét kibontakoztassa, megköt valamiféle elvtelen alkut, leginkább a hatalommal. A szerződés létrejöttekor még nem lehet tudni, hogy az a hatalom idővel ördögi lesz, de sejteni már…..
Ottlik Géza életrajza 1912-1990 Régi nemesi család sarja. „Apai-anyai ágon egyaránt sok irodalmi kiválósággal voltunk rokonságban” – mondja az író a Hornyik Miklóssal folytatott Hosszú beszélgetésben. Az ükapa, felső-ozoróczi és kohanóczi Ottlyk György…..
A kardiometabolikus szindróma a modern társadalom egyik legnagyobb egészségügyi problémájává nőtte ki magát: magasvérnyomás, cukorbetegség, érelmeszesedés, elhízás.A kardiometabolikus szindróma önmagában és minden részbetegsége külön-külön az életmód-betegségek…..
 "Azért csinálom ezt a két példányt, mert előttem van az Egyesült Államok alkotmányának diákok számára készült zsebfüzet-változata, ezt Lánczi úr, a kitűnő filozófus hozta haza, és gyönyörű kiadvány, Washington képével díszítve, és ezt minden amerikai…..
"Magyarország elismeri és védi a sajtó szabadságát és sokszínûségét, biztosítja a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit." (tádzsik népdal) ..
Napok óta Laurie Anderson megy az egyik rádión, új tapasztalat, hogy ébredni is jó rá. Annak, aki nem hallgat Fialát reggel, itt egy 1984-es videó. ..
Örülünk, Vincent? Zártszelvény 2011.06.20 11:12:00
 Ez azért, még akkor is, ha komoly zavarokat tud okozni egyes párttagoknak a fejében, összességében megkarcolni se tudják a pártnak azt a zárt szelvényét, ami a párt belső diszkrécióját [jelenti]. Ezek az úgynevezett bloggerek életükben nem voltak még egy taggyűlésen,…..