Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyhal

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a Tv2 és még a Nemzeti Sport is arról beszél, hogy Rácz Félix egyszerűen megunta az ökölvívást, és ezentúl inkább csak a feszített víztükrű medence szélén szivarozgatna, mert hát oda a lelkesedés, meg nem lehet már bírni ezt a nagy hajtást, nos eközben a…..
nagyhal 2006.10.01 21:32:37
Figyelj szabo fiam.
Sportcsarnokok vannak, vidékiek, azért mert vidéken többen vesznek jegyet.
Amikor Pesten volt a westend tetején, kevesen voltak sajnos.Fővárosban rengeteg a program.
Szolj a lacinak legközelebb hogy hívjon fel nyugodtan, tudja a számomat jól,-sűrűn beszélümnk- péter is.
A technika az interaktiv kft komplett showlight cucca, ami pl. a megasztarban, és még sok tv2 müsorban is jatszik.A félix prom csak a ringet biztosította.
A csarnokok befogadóképessége minimum 3000 fős volt.Több gála volt a főnixben debrecenben pl.15 ezres csarnok.fullházasan.
A nézettség stabilnak tekinthető volt, hozta mindig az elvárást. Amúgy a los angelesi csunya csonttörőmeccsnek volt a legmagasabb rekordnézettsége.Vicces de érthető.
Sokba kerül a dolog a tv2 nek ahhoz, hogy folytassa, szarul állnak, sporolnak mindenen, es egy ilyen rendezveny igendrága. Félix sem volt olcsó, de jó szerződést kötött.Jani helyett nem volt még felépített új arc, vipera felfuttatásába nem akartak pénzt fektetni a tv2 ben. A tv2 vezetősége mostanában kapkod, a kreativok nem agyalnak,nincs egy épkézláb brainstorming, és kreatív arcok sincsenek, csak befásúlt parancsvégrehajtók, akik csak fikáznak, lukrafutnak a műsorok , a megatánc is bukni fog, és a rémrendes család is.Nem lehet pénz nélkül showműsort csinálni.
Ennyi lenne drága barátom a lecke.
Faszágokat irogatsz, meggondolatlanul fikázgatsz, okoskodsz, utánnanézhetnél kicsit a dolgoknak.
Megírhatod.:)

comment:com Házimozi 2006.09.17 16:34:00
Vegyük előre az esti filmeket, szokás szerint: az úgynevezett könnyed szórakozást az RTL-en keressük Tim Robbinsszal és Martin Lawrence-szel: Nekem 8, éppen nyolckor. Máris vicces, haha. A drámát meg a TV2-n, ugyenekkor, Samuel L. Jackson és a tökfej Ben Affleck háborúznak egyet az…..