Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aki azsiráfotszereti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis lépés az emberiségnek, egy nagy vödör szar viszont a Tokaji Kereskedőháznak és a Magyar Bíróságnak, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága szerint cégeket nem lehet erkölcsileg megtiporni egy kiadós foskolódással sem:Különbséget kell tenni egy személy és egy cég…..
Aki azsiráfotszereti 2011.07.19 15:42:37
A futárok becsületét Leadfoot védi meg:A június 27-én megjelent Nyílt levél az éttermi fogyatékosok c. vicces(nek szánt) posztról eszembe jutott valami. Talán érdekesek lehetnek a másik oldal tapasztalatai is. Annyit kell tudni hozzá, hogy jómagam 2,5 évig pizzafutárként…..
Aki azsiráfotszereti 2011.06.28 16:23:18
@Sün‼: nem is voltam itt...

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: hagyd a csudába, tuggyumikkel nem érdemes vitatkozni. Ha valaki véletlenül sárga anyagot kínál nekik a piacon, az is nácinak számít a szemükben.
Aki azsiráfotszereti 2011.06.28 19:08:21
@Sün‼: Dehogynem:) Ez a délutáni nickem, mert itthonról képtelen voltam belogolni, support nem supportol, jelszó el volt mentve önmata, gőzöm sincs mi volt, szal itthonra ez a nickem, mókahelyre meg a másik. kicsit skizo, de nem bánjuk :)
A Miele szervize válaszolt múltheti panaszosunknak, akinek szétolvadt a sütősínje. Levelükből kiderült, hogy a pirolízises tisztára égetés előtt érdemes kivenni minden tartozékot, nehogy elpusztuljanak:Tisztelt Hölgyem! Ha a reklamálásnak nem ezt a formáját választja, már…..
Aki azsiráfotszereti 2011.06.20 17:27:21
@Secnir: deb siklottunk el, bán korábban észrevételeztük..
Rol már épp megörült volna a leértékelt Bugatti-cipőknek, amikor közelebbről is megnézte őket:A mai nap a Szent Flórián úti Humanic boltba tértem be székesfehérváron. Örömmel láttam, hogy végre hozzánk is bejött, a nyugati országokban már megszokottnak számító tényleges…..