Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ibagorib (törölt)

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor egy zseni, ez eddig se volt vita tárgya. Ilyen gyorsan, ennyire agyhalottá silányítani egy nemzetet, ebben biztos nincsen párja. Igen furmányos dolog úgy okádni Brüsszelt, hogy a főnök - nem kis részben a haveroknak munkát adva - felhasználja a pénzét. Fű nem nőne…..
A cím ne tévesszen meg senkit, nem a viszonylag rövidre nyúlt nemzetközi kupaősz okán rúgunk még egyet az érintettekbe. Inkább arra utalunk, hogy a stadionépítési láz miatt néhány esetben új értelmet nyer a hazai pálya fogalma. A Fradi már hagyományosan a Puskásról elnevezett…..
A Heti Válasz mai számát ezzel a borítóval sikerült megjelentetni. A vonatkozó cikk a neten csak kivonatolva olvasható. Az európai értelemben vett polgári liberális lap szerint azzal veszélyeztetik a melegjogok a heterók mindennapi boldogságát, hogy néhány országban már tilos…..
ibagorib (törölt) 2013.07.18 13:30:28
@Borenbukk: pl. a természeti törvények miatt.
a fajfenntartás, ugye az egyik legerősebb. Talán ezért...
ibagorib (törölt) 2013.07.18 13:44:09
@Borenbukk: Ezt a zavaros sületlenséget amit itt összehordtál.
Ha pedig a Natgeo-t nézed, akkor az állatokról szóló természetfilmeket ne állítsd párhuzamba az emberrel.
ibagorib (törölt) 2013.07.18 13:48:31
@tommybravo:
Na még mit nem akartok belemagyarázni egy mondatba?
Jó, inkább beismerem fasiszta, homfób vagyok.
És ezzel én le is zárom ezt vitát, bár annak nem mondanám, inkább nem érdekelnek tovább a sületlenségeitek.
Eddig is elvoltam, ezután is elleszek.
Elkezdődik végere a labda honi virtuózainak nemzetközi menetelése, amit mivel is lehetne jobban nyomatékosítani, mint egy jó kis Játék Határok Nélkül-el. Az első fordulót még átaludtuk, mert hosszúra nyúlt az alapozás, és jómagam az entert is csak alibiből ütögettem, csak…..
Az átlagos európai ország átlagos futballistája július negyedikén (ha nincs olyan peche, hogy a csapatánál korán megkezdődik a felkészülés és az edzőtábor) későn kel. Miután megvillásreggelizett, átpörgeti a szaksajtót, hogy milyen utózöngéi vannak a június végén…..
ibagorib (törölt) 2013.07.12 14:35:17
@Artie:
Végülis jogos. Gomes game over.
:)
ibagorib (törölt) 2013.07.13 17:29:58
@Artie:
Elmegy egy csomó pénz más hülyeségre is az adóból, ami sokkal jobban fáj (pl. a cigók eszetlen támogatására).
Nehéz bármit is mondani, amikor a politikusok a idióta vigyorral az arcukon feszengenek a sikeres események (sport, kultúra, stb.) közelében, de ez így megy nyugaton is, csak ott tisztábbak a játékszabályok olyan szempontból, hogy elég erős a gazdaság, hogy eltartsa pl. a sportot. Nálunk meg kiviszik a pénzt az országból, tisztelet a kivételnek. Ettől persze még nem helyes az adófizetők pénzét másod-harmadosztályú külföldi légiósokra költeni.
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
ibagorib (törölt) 2012.04.04 14:07:57
@weisz manfréd huba: Akkor légy szíves próbáld meg megmagyarázni, hogy miért más, ha Izraelben faji alapon különböztetnek meg embereket? Ez nem nácizmus?
Miért támadhat meg Izrael következmények nélkül nemzetközi vizeken idegen felségjel alatt közlekedő segélyszállító hajót? Ez nem kalózkodás?
Ha minderre az a válaszod, hogy nem, akkor légy szíves jelentesd meg Kertész Ákos magyarokról megjelent cikkében a "magyar" szót cseréld ki "zsidó"-ra, majd jelentesd neg egy izraeli újságban, vagy a világ bármelyik újságjában amelyik nem "náci" beállítottságú és azután várd a hatást.
Garantálom, hogy nem fog elmaradni!
ibagorib (törölt) 2012.04.04 14:18:53
@weisz manfréd huba: Na igen beszűkült az agyam, érvelni mondjuk nehezebb, minősíteni könnyebb!
Egyébként fentebb már leírtam a véleményemet, ha elolvastad volna tudnád. Dióhéjban, csak neked: A tiszaeszlári per kapcsán nácizni, na az a valóban beszűkült gondolkodás csimborasszója. Ugyanis a kettőnek, mármint a tiszaeszlári pernek és a nácizmusnak a világon semmi köze egymáshoz, hogy a boszorkányságról már ne is beszéljünk!
Persze nácizni lehet, a zsidókkal kapcsolatban viszont még kérdéseket sem lehet feltenni. Akkor kinek a gondolkodása beszűkült?
ibagorib (törölt) 2012.04.04 14:41:58
@336: Csakhogy a zsidók ezt úgy magyarázzák, hogy a gój nem ember!
Pár évtized múlva, ha egyszer a nyugdíjasotthonban a körülöttem rohangászó gyerkőcök egyike váratlanul megpihen egy pillanatra és arra kér majd, hogy meséljek a kétezres évek első tíz-tizenegy évének magyar labdarúgásáról, alighanem három dolog fog azonnal eszembe jutni:…..
ibagorib (törölt) 2011.09.05 17:07:10
@Artie: Szerintem a svédek ellenünk mindig is így játszottak. Csak a végén mindig ők találták a győztes gólt.
Emlékezzünk csak amikor Stockholmban (eKoemannal) egy félidőn keresztül lefociztuk őket, aztán rúgtak egy gólt a semmiből, majd mégegyet ami már mindegy is volt, nekünk meg a végén csak a szépségtapasz maradt (ha jól emlékszem Rudolf mellelte be).
Három lovasemberrel nyit a Trónok harca, középen egy önelégült fejű, macskabajuszos kisfickó, ő a főnök láthatóan. A másik kettőhöz hasonlóan talpig fekete hacukában indul neki a téli erdőnek, valami bazinagy jégfalból jönnek ki, amikor a kamera kizoomol, láthatjuk, hogy van…..
ibagorib (törölt) 2011.04.19 13:10:01
@Galádriel: a végeredmény szempontjából mindegy! nem haltak ki.
ibagorib (törölt) 2011.04.19 13:12:48
@sixx: OK. :)
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
ibagorib (törölt) 2011.02.21 17:13:51
"Jogrendszereink csúcspontja az ember fensége és az emberi élet szentsége, hangyavilágunk modern bölcseletében az ember az egykor csak a királyoknak kijáró személyi fenség és sérthetetlenség tulajdonosává tolta fel magát, s hovatovább oda jutottunk, hogy egy ember nem lehet eléggé ostoba, haszontalan és értéktelen ahhoz, hogy határtalan emberi öntudatra, egyenrangúságra és szinte már ijesztően nevetséges önértéktudatra ne érezné feljogosítva önmagát. Ma már nincs szerénység, meghajlás, alázat és jelentéktelenség-tudat (s ha van, azt Freud óta betegségnek tekintik), emberi lények, akiknek szellemi világuk egy-két ezer szó használatán alig terjed túl, akikben a vegetatív léten túlterjedő 'szellemi' színvonalat csupán olcsó divatcikkek viselése és primitív szórakozások hajszolása jelenti, akik a világnak alig érnek többet azoknak a fizikai munkaóráknak effektív összértékénél, ami vegetatív szükségleteik kielégítésén felül az emberiség számára pluszként fennmarad, feljogosítva érzik magukat primitív jelentéktelenségük és a semminél alig több fontosságuk számára ugyanazt követelni, ami egykor csak a legnagyobb, legértékesebb és legfontosabb erőfeszítéseknek járt ki. Az utcalány demokratikusan egyenlőnek, emberi méltóságában azonosnak tekinti magát a tisztes és életét másokért elégető családanyával, a tolvaj és szélhámos szemtelenül emberi jogaira hivatkozik az életének mocskát likvidáló hatósági közegekkel szemben, s az izmait áruba bocsátani nem képes fölösleg nem emberséget és szívet kér és köszön meg, ha kap, hanem követel, mintha Istenen kívül bárki is jogszerűen felelős volna életéért és haláláért. Az emberi irgalom, belátás és együttérzés intézményeiből "panem et circenses" lett, amit mint kijáró jogot követelnek egyre többen, s mindezt annak a tulajdonképpen semmitmondó ténynek az alapján, hogy ők 'emberek'.”
(Padányi Viktor: A nagy tragédia)
ibagorib (törölt) 2011.02.21 18:12:20
@a_jo_pasztor: Szerintem nem tagadja a Krisztusi értéket, csak éppen azt mondja, hogy a jogok mellett kötelességek is vannak.
Egyenlő bánásmódot az érdemel, aki a kötelezettségeinek eleget tesz.
Ehelyett egyesek csak a markukat nyújtják, de az eszükbe sem jut, hogy esetleg nekik is tenni kellene valamit, ennek ellenére azt várják, hogy olyan színvonalon élhessenek, mint az aki becsületes munkával felépít magának egy egzisztenciát és annak élvezi a gyümölcseit.
Mindezt pedig csupán azért mert ők is emberek.

Csak egy példa a hozzáállásukra (megtörtént): a buszon a jegy nélkül utazni akaró cigányasszonyt a buszsofőr leszállította, aki leszállás közben átkozódva ordította, hogy "adjatok pénzt majd akkor veszek jegyet". a szalonképtelenebb részét nem idézném, mindenki képzelje el.
Erről szól ez a Padányi idézet!
ibagorib (törölt) 2011.02.21 21:32:37
@a_jo_pasztor: nem nagyon értetted meg amit írtam.
Sokan leírták már előttem is, de úgy látszik senki nem akarja megérteni!
Segíteni csak azokon lehet akik maguk is ki akarnak törni, akik dolgozni akarnak. De itt nem erről van szó:
"Adjatok pénzt akkor majd veszek buszjegyet".
Érted? Nem munkát, kér, hanem pénzt, méghozzá felháborodva,úgy mintha ez alanyi jogon járna neki!
Kényszeríti, valaki őket arra, hogy ne dolgozzanak, a gyerekeiket, hogy ne tanuljanak? Nem.
Ők választották ezt.
Be kell fejezni az eszement segélyezést!
Csak akkor lehet előrelépés.
Könnyű nácizni, meg fasisztázni, de eddig minden liberális megoldási kísérlet csúfosan megbukott.
Adjunk nekik talán még több segélyt? mégis mennyit?
És végül térjünk vissza a Krisztusi elvekhez, ha már innen indultunk:
"ha valaki nem akar dolgozni ne is egyék."
(Thesszalonikibeliekhez írt II. levél 3, 10)
Összesen nyolcvanhat évet kapott négy elkövető egy roma család házának felgyújtásáért Csehországban. Fejenként huszonkét és húsz év letöltendő szigorított fegyházbüntetésre küldte szerdán az ostravai megyei bíróság azt a négy fiatalt, akiket a cseh közvélemény…..
ibagorib (törölt) 2010.10.22 10:22:48
@2002: Szerencsétlen agymosott barátom olvasgass egy-két rendőri jelentést. A cigók naponta támadnak magyarokra szerte az országban, csak ezt agyonhallgatják az országos lapok, vagy nem mondják, hogy cigók voltak.
ibagorib (törölt) 2010.10.22 11:04:26
@lázár jános a fidesz segglyuka: hát barátom te nem tolakodtál ott ahol az észt meg az intelligenciát osztották
Tényleg Szlovákiának szurkolnál vasárnap? - kérdezte meg La albirroja bloggertársunk. Nem teszünk mást, csak összegyűjtjük nektek azt a néhány indokot, amiért ez a kérdés normális emberben fel sem merülhet. Az egyik indoeurópai, a másik finn-ugor nyelvet beszél, de nincs még…..
Sárdobáló Ahol a bénaság bűn 2010.06.01 07:00:00
Természetesen mi is rá vagyunk szokva az egyik legnépszerűbb - és egyúttal legfontosabb - aktuális közéleti témára: a radikalizmus kérdésére. Akik büszkén viselik a "radikális", azaz "gyökeres" jelzőt, rendszerint rossz úton járnak. Az egyetlen gyökeres…..
ibagorib (törölt) 2010.06.01 11:18:27
@egy derék katona: A pontossághoz annyit, hogy az izraeliek nemzetközi vizeken léptek fegyverrel a segélyszállító hajókra.
Ez pedig kalózkodás!!!
Mindenki úgy védekezik, ahogy tud.

Egyébként is bosszantó az izraeli kettős mérce.
Amit nekik szabad az a másiktól terroristanácifasisztaanticionistazsidógyűlölő stb.
A Londonban készül bringás okító film szerint egy kisebb bringaparkolóban szerzett tapasztalatok szerint a lelakatolt kerékpárok 30-40 százaléka 15 másodperc alatt lenne ellopható. A brit kerékpáros szervezetek azért kezdtek biztonságnövelő kampányba, mert az utóbbi egy évben…..
Még nem dőlt el semmi. Ikszet játszott szerdán a Debrecen, valamint egyetlen üldözője a Videtonon is, hogy maradjon kettejük között az egy pontnyi távolság. Mivel egy forduló alatt maximum három, de legalább nulla egység gyűjthető, így - és ahogy álltottuk - még bármi lehet.…..
ibagorib (törölt) 2010.05.21 08:14:53
@rexter: és ugyan a sz.r fradi mit keres az nb1-ben???
ibagorib (törölt) 2010.05.21 08:17:47
@rexter: és a sz.r fradi mit keres az nb1-ben???
w Próbálj meg lazítani 2010.01.04 08:00:00
Köszöntöm a nemzettestet, legyen szíves leülni, elhelyezkedni, szusszanni, fingani egy másnaposat maga alá. Na, itt a kétezertíz, mit szól hozzá? Szokás ilyenkor fogadalmat tenni, bár attól tartok, hogy ez a hagyomány visszaszorult a bejglizabálás és a részegeskedés mögé,…..
Néhány hete összedobtunk egy rövid elemzést a bohócliger edzőkről, hogy ki maradós, és kinek kell kinézni a szótárból az útilaput milyen ú-val írják. Aczélt és a Diósgyőrt remekül eltaláltuk, azonban Gézuka és a Vasas minket úgy szíven ütött, hogy még a mellényzsebben…..
Tippjáték csak egy van, ráadásul nem csekély restanciánk is van a témában (már beszereztünk egy zsák hamut és az ágy mellé helyeztük, hogy reggelente, ébredés után rituális mozdulatokkal a fejünkre szórhassuk). Másrészről viszont úgy gondoljuk, hogy amikor bohócaink a…..
ibagorib (törölt) 2009.07.02 18:48:59
ibagorib (törölt) 2009.07.02 18:51:34
Más péntek reggel már egy rutinos labdabiztos-olvasó a klaviatúrán dobol, a kockás-papíron összekészített tippsorát satírozgatja mintegy utolsó simításokat végezve a nyerőnek vélt eredménysoron , míg Stréber Gyuri meg csuklik és megpróbálja a posztot élesbe állítani…..
ibagorib (törölt) 2009.07.02 17:07:01
Hát ez a megoldás Mezey dr.-tól egészen penge!
Alapból senki nem hívná vezetőedzőnek a szaktekintélyt, hát addig kavarta a
sz@rt, míg a szegény vidinek "nem maradt más lehetősége" mint hogy labdarúgásunk doktorát nevezze ki vezetőedzőnek. talán megéri a 6. fordulót
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..
ibagorib (törölt) 2009.04.07 15:54:42
Az összes parlamenti párt politikája álságos, őszinteségnek még nyoma sincs.
csak néhány példa:
1. különböző időpontokban minden párt felvetette a parlament létszámának csökkentését, de gondosan úgy időzítve, és olyan formában, hogy még véletlenül se tudjanak partnert találni, nehogy véletlenül megszavazzák.
2. előrehozott választások, ezt a kérdést eddig az MDF és a Fidesz vette elő, de gondosan úgy időzítve és olyan formában, hogy még véletlenül se kapjon többséget (a fidesz is bajban lenne, ha most hirtelen kormányoznia kéne, akár van programja, akár nincs -ekkor persze főleg bajban lenne)
3. elszámoltatás: ugyanez a helyzet minden párt elővette már a témát valamilyen szinten, de csak akkor és olyan formában amikor esély sem volt rá, hogy végre is hajtsák. Hát hogyne hiszen az egy elvesztett választás után keményen visszaüthet.

Ennyi talán elég is annak érzékeltetésére, hogy politika címén nálunk csak színjáték folyik, politikusaink pártállástól függetlenül hülyének nézik az embereket, akiknek a véleménye csak négy évente egyszer fontos, igaz akkor megígérnek mindent, ha a fidesz 13. havi nyugdíjat ígér, akkor nehogymá' a szocik ne ígérjenek 14. havit is és fordítva.

És hogy ez miért van így, itt a magyarázat akit érdekel:

www.kibulizottorszag.net/

Röviden:
A mai parlamenti pártok csak annak köszönhetik létüket, hogy anno a '80-as évek végén ezeket a pártkezdeményeket, vagy sokkal helyesebb inkább azt mondani, hogy ambereket az MSZMP kellően megbízhatónak nyilvánított, és így kölcsönösen legitimálták egymást. A jelenlegi parlamenti pártok közös ismérve, hogy nem alulról építkező, az istenadta nép által felépített pártok, hanem az MSZMP kkiválasztott emberek ill. csoportok alapíthattak pártot, és minden alulról jövő népi kezdeményezést csírájában elfojtottak! És bizony hiába mondják fideszes oldalon, hogy a földbe kellett volna döngölni a kommunistákat az ő létük is annak a rezsimnek köszönhető és annak a háttér-megállapodásnak, hogy nem lógatnak senkit a lámpavasra.
Ezek a háttérmutyik pedig azóta is mennek töretlenül, kifelé játsszák az ádáz ellenséget, de nagyon vigyáznak rá, hogy komoly kárt ne tegyenek egymásban. Valóban igaza volt annak aki azt mondta nem megyek el szavazni, mert nincs kire.
Valóban nincs kire! legalábbis egyenlőre.
w Póttandíj 2009.04.03 05:35:00
Ha egy magyar embernek 800 ezer forint hiteltartozása van, akkor tízmillió magyar ember mekkora gödröt ás? Ennyi háztartási hitel jut mostanában és körülbelül egy magyarra, és ennek négyötöde devizában. Az eloszlása nyilván változó, van, aki ötvenmilliós házat vett…..