Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carl100

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszkisdoboz 13. Lakásügy 2011.06.29 19:14:00
Ha beírjuk a Google keresőbe a Fapál és a lakás szavakat, 39 ezer találatot kapunk. Ennyiszer írták le Budai Gyula állítását, amely szerint csalárd módon, maffiaszerű eszközökkel jutottam szolgálati lakáshoz a Honvédelmi Minisztériumon keresztül. Egy gyilkossági ügynek…..
Carl100 2011.07.15 13:24:53
Carl100 2012.02.14 16:57:37
@SKÁL a KóPé: Kedves Kópé, gúnyolódásom oka továbbra is a következő:

Ha a blogger helyében lett volna és törvényes úton lehetősége nyílik rá, Ön megvette volna a 60 millás lakást 20 milláért, vagy sem?

Erre értettem a döntéshelyzetet.

Ha bármi törvénytelenség volt a vásárlás körül, azt a független bíróság (már ha az lesz még addigra) majd feltárja, és ha kell, büntet. Mert ha figyelmesen olvasta a korábbi és a frissebb bejegyzéseket, Ön is láthatja, hogy az ügyészség koncepcióiból nem lehet kiindulni.

Engem maga a rendszer idegesít, hogy lehetősége volt rá, nem az, hogy élt a lehetőséggel. Mert visszautalva korábbi kérdésemre, én is éltem volna vele, még jó (mint ahogy több ezer katona ez elmúlt évtizedekben)! De azt nem veszi be a gyomrom, hogy ezt az évtizedes joggyakorlatot akarják számon kérni Fapálon. Árulja el, hogy néz az ki, hogy a jelenlegi HM közig államtitkár, Fodor Lajos bejelentésével kezdődött az egész ügy, majd kibukott, hogy Fodor 2 db lakást (sajátját, + testvérével közösen az apjuk lakását) vásárolta meg, 10%-ért darabját!!! Na, erről mit gondol? Mert elvileg ez is törvényes volt. Mi a jobb, a 10% vagy a 30 körüli? Lássuk be, egyik sem. De az gusztustalan, hogy olyannal vádolják a Fapált, amit (ha ez bűncselekmény volna) ők maguk sokkal súlyosabban követtek el.
Budai Gyula karácsony előtt egy nappal sajtótájékoztatót tartott, és mint megszokhattuk, megint nagyívű bejelentéseket tett. Szegénynek karácsonyi készülődés, ajándékok csomagolása helyett dolgoznia kellett. Aznap az ő dolga volt, hogy „jó hírekkel” töltse meg a…..
Nem felejtem el azt a napot, amikor Borka István a Honvédszakszervezet egykori főtitkára megkeresett az egyetemen és felkér, hogy segítsem a szakszervezet munkáját. Borka Pista azóta sajnos elhunyt, Isten adjon neki örök nyugodalmat, jó ember volt. Hamar megállapodtam a szakszervezet…..
Első házasságomból származó Krisztina lányom 2006-ban az ELTE Állam- és Jogtudományi karán jogász szakon, László fiam pedig az ELTE Bölcsészettudományi karán olasz tanári szakon, nappali tagozaton tanultak. Krisztina velünk lakott a budapesti szolgálati lakásunkban, a…..
Egy hete adtam fel álláshirdetést az Expressz újság internetes oldalán. Egyes médiumok hírértékű anyagként kezelték a hirdetésemet, így sok ember megtudhatta, hogy munkát keresek.Amerikai NépszavaATV.hu Magyar NemzetKlubrádió (interjú Bolgár Györggyel)Többen kérdezték,…..
Két, a nagyközönség számára eddig ismeretlen jobbikos politikus gondolta úgy, hogy ideje beszállni a Monty Python-cirkuszba, ezért aztán írtak egy rövidke törvénymódosítót.Erre máris visszatérünk, de először ismerjük meg a két ötletgazdát.Dr. Gyenes Géza1949. június…..
Carl100 2011.06.22 15:27:47
Valószínűleg ma dől el, Stohl Andrásnak börtönbe kell-e vonulnia. A közvélemény ennek megítélésében igen erősen megoszlik, mondhatni legalább oly mértékben kettéhasadt, miként azt Tóbiás József vizionálta a minap a parlamentben az úgynevezett Fidesz Magyarországáról.…..
Carl100 2011.06.22 15:24:04
Az oktatási államtitkár az Index információ szerint beadta a lemondását, a hírt a miniszterelnök szóvivője nem cáfolta. Hoffmann Rózsa tervezetei ellen az utóbbi időben diákok, szülők, és tanárok is tiltakoztak, de a legnagyobb ellenfele mégis párttársa a korábbi oktatási…..
Carl100 2011.06.20 13:21:08
Néha összejönnek a dolgok, és megy minden mint a karikacsapás. Május 23-án jelent meg hazai vasútfelújítási bizniszről a posztunk. Négy nap múlva válaszolt a kérdéseinkre a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő. Június 3-án az egyik parlamenti képviselő, interpellációt írt a…..
Carl100 2011.06.20 13:17:41