Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoii

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
zoii 2011.07.06 12:36:57
 ..
zoii 2011.07.06 12:33:27
Ez nem semmi! Laknád? 2011.07.06 07:33:38
 ..
zoii 2011.07.06 12:28:27
Párizsban járunk, ahol néhány street-art, graffiti, tetováló és grafikus művész közös kezdeményezéseként jött létre az a különleges műhely, melynek falai között a sajnos ott is nagy számú fogyatékkal élő és/vagy mozgásukban korlátozott emberek számára készült ortopédiai protézisek nem mindennapi…..
zoii 2011.07.06 12:17:50
A londoni fodrászatokból kikerült haj napszemüvegekben végzik a Azusa Murakami és Alexander Groves tervezőpárosnak köszönhetően. Nem kell más csak haj és egy kis növényi gyanta, máris kész a természetbarát napszemüveg...A Nők Lapja Caféban olvastam ma reggel az alábbi linken…..
..
zoii 2011.07.06 12:00:08
A "Galaktika Arca" verseny kapcsán igazán időszerű, hogy toplistába rendezzük a legszebb SF színésznőket is. Lesznek itt szőkék, barnák, vörösek, feketék - és kékek is. Egyelőre csak filmekből merítünk, de a szöveg helyett beszéljenek a képek! A lista…..
zoii 2011.07.05 12:54:38
@szgy: mindkettővel egyet tudok érteni:)
Mondta, és a fal felé fordult. És én csak ültem az ágyban egészen hajnalig. Azon tűnődtem, hol rontottam el.   "Nem akarok gyereket, téged akarlak!" - mondta, és a fal felé fordult. És én csak ültem az ágyban egészen hajnalig. Azon tűnődtem, hol rontottam el.…..
Még az "ánti" világban történt, hogy a Nők Lapja bizonyos oldalán felkeltett hirdetésre válaszoltam.   Még az "ánti" világban történt, hogy a Nők Lapja bizonyos oldalán felkeltett hirdetésre válaszoltam - azt gondoltam, két kicsi gyerekkel faképnél…..
Manzárd Café Macskaperspektíva 2011.05.10 09:30:00
Cooper egy hétköznapi, rövid szőrű házi cica Seattle-ből, akinek ragyogó karrierje tavaly kezdődött. Ekkor vált világhíressé, valamint az egyik legtöbbet emlegetett fotóssá, miután „szülei”, Michael és Deirdre Cross egy vékony és könnyű digitális…..
Túlságosan tisztelem a könyveket ahhoz, hogy maradéktalanul örülni tudjak az úgynevezett „könyvszobrászat” láttán, de egy-egy művészien átfaragott változatnál azért megenyhül a szívem. Kylie Stillman munkái például ebbe a kategóriába tartoznak, főleg, hogy…..
zoii 2011.07.02 09:33:05
 Sokszor kaptunk már mentés képviccet, de MMMate képe egy kicsit más.           mentés másként..
Aki esetleg nem látta, jó bejegyzés volt. Philippe Halsmannak pályafutása során sok nagy dobása volt, az egyik a Dali Atomicus. Ez a fényképet Halsman Dalí a szürrealista remekműve, a "Léda Atomica" ihlette (a festmény a macskák és a víz mögött látható a fényképen).…..
A Pixable bemutatja egy Facebook fotó életét a kezdetektől a végéig, de mi is a vége?..
Azzal, hogy a két vénséget behoztuk Rüsselsheimbe, és biztonságban tudtuk őket, ki is esett belőlünk a stresszrugó. Aludtunk egyet, és egy hete most először kezdődött úgy a nap, hogy „majd valamikor elindulunk”. Ennek megfelelően tizenegy körül startoltunk a…..
„Másnap szakított velem, levélben persze, manapság a fiúk már ezt sem képesek személyesen... Nem akartam elhinni. Én annyira kiborulva még soha életemben nem voltam” - Újabb variáció következik a Két tűz között-témára. Mai hősünk hiába szeret bele az egyik…..
  A Belga Közlekedési Vállalat a De Lijn újabb ötletes és kreatív reklámmal rukkolt elő. A főszereplők ezúttal is a Duval Guillaume cég által megalkotott aranyos rajzfilmfigurák. A szlogen most sem változott, a pingvinek és a szentjánosbogarak után most a hangyákon a sor, hogy…..
Szerintem ha tényleg olyan jól érzi magát velem valaki és 5-6-7 randi után megvan az összhang, akkor nem keres tovább, nem udvarol másoknak. Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, a sok alázás mellett (vascső szerintem mindenkinek kijár olykor az életben, azt hiszem)…..
A művész, aki a kerékpározás által ihletve korábban a FUCK-bike című projektjével mutatkozott be a texasi közönségnek, tovább kísérletezett a közúti közlekedésre korlátozottan alkalmas, de szoborként is értelmezhető biciklik világában. Jimmy Kuehnle Austinban mutatta be a…..
zoii 2011.06.27 14:34:02
shtrend.hu/index.php/Kutyu/a-joev-jarmvet-a-south-park-ihlette.html hasonlóan elmés találmány ráadásul környezetbarát:)))))
A hűtlenség ábécéje Eressz el! 2011.06.27 08:18:00
Ki lehet érdemelni a szeretetet? A szerelmet? A vágyat? Érdem szerint megy ez? Ha 20 évvel ezelőtt valami igaznak tűnt, számon lehet ezt kérni most? Mikor már egészen más emberek vagyunk? A múltbéli jótéteményekre hivatkozva követelni lehet-e a szerelmet? A szexet? A…..
Gyűjtést adott közre az Advertising Week az általuk legviccesebbnek tartott 10 reklámról, ami az elmúlt néhány évtizedben futott. Van jónéhány, az átlag európai ember számára ismeretlen szpot is, de azért elég sok megjárta az interneten keresztül a legtöbb kontinenst. Persze…..