Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gydaniel

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szeretsz futni és a droghasználatot is elveted, akkor ez a program Neked szól! Idén 9. alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb civil kezdeményezésű drogellenes programsorozata, melynek célja, hogy felhívják az emberek figyelmét a kábítószerek veszélyeire. Az…..
Elnézést, hogy csak több óra késéssel jelentkezünk ezzel, de az a helyzet, hogy csak most ébredtünk fel. Nem vagyunk arról meggyőződve, hogy jó kampánytaktika a választópolgárok türelmét kemény próba elé állítani, mindenesetre az MSZP most ezt az utat választotta.…..
gydaniel 2009.05.21 20:39:35
@danieel: akarod mondani mátrix. vagy nem esett le?
Appleblog A Psystar újra támad 2008.12.12 07:57:00
Nincs vége a harcnak, miután a bíróság elutasította a Psystar legutóbbi ellenkeresetét, lehetőséget ad a klóngyártónak, hogy helyesbítse a beadott vádpontokat. A milliódolláros barkochbából annyit már tudunk, hogy az Apple nincs monopol helyzetben a Mac OS X piacán, mivel az a…..
Hetente átlag 2647 videót töltöttek fel a magyarok a YouTube-ra az elmúlt 30 napban. Az Index címlap blogketrecébe heti közel 300 post került ki az elmúlt 30 napban. A Webisztán feedjére 2360-an iratkoztak fel eddig Google Readerben. (Sorozatjunkie: 1316. Commentcom: 515.) A…..
Cseh Laci, mint tudjuk aranyat ero olimpiai ezustjeiert 60 millio forint jutalmat kapott. Nehanyan soknak tartjak, nehanyan kevesnek. Aki soknak gondolja szamoljon velem, hogy ezzel egyutt sem verheti meg Phelpset a londoni olimpian.Phelps, mint tudjuk, napi 12.000 kaloriat visz be. Az 300…..
gydaniel 2008.08.19 19:48:10
LOL
Két sorsdöntő mérkőzést játszik az aktuális divízió 1-es világbajnokságon a magyar jégkorong-válogatott. Az egyiket történetesen a házigazda Japán ellen. Nemcsak a tét jelentékeny, hanem az érdeklődés is elsöprő, már-már nagyobb, mint amire számítottunk. Úgyhogy…..
Be kell valljam, életemben először kaptam Yahoo-t érintő magyar nyelvű sajtóközleményt. Az apropó ugye egy magyar cég felvásárlása, úgyhogy nem is szaporítom ezen ünnepélyes pillanatban a szót, hadd dörögjön a sajtóközlemény itt, a maga szerkesztett valójában: A Yahoo!…..
Ma voltam egy ún. blogger reggelin (loller). Az esemény, amivel a bloggereket kecsegteti, a Brand Fesztivál idei "Digital" névre keresztelt kistestvér-rendezvénye. Nem ez a lényeg. (Sőt, nem is a YouTube diszkó. Bár azzal is valóra vált egy álmom.) Hanem, hogy a weboldalukon…..
Tehát megcsinálták. Szokás gondolni, hogy világversenyt gödör nélkül végigdolgozni nem lehet. A magyaroknak a völgy a legjobbkor jött, a briteknek a legrosszabbkor. A 3-1-es diadal azt jelenti: Magyarország U18-asai 2009-ben már a divízió 1-ben szerepelnek.Most látszik igazán,…..
gydaniel 2008.03.29 18:16:49
Nemhogy kinevetnénk, hanem egyenesen kitépnénk a hálókártyát a gépéből (jobb bele sem gondolni) annak, aki ezt merészelné állítani a Firefox 2-ről. Vagyis minden idők egyik legfalánkabb memóriazabáló böngészőjéről. Csakhogy a srácok a Mozillánál belevetették magukat az…..
Bigyóblog Tetris jégkocka 2008.02.27 09:42:00
A népszerű játék a koktélokban folytatja hódító hadjáratát. Martin Zampach cseh dizájner ötlete volt a tetris alakú jégkockakészítő, retro partikhoz elengedhetetlen.Via CrunhGear..
Fura, hogy a firkálás legnyilvánvalóbb, adekvát terepe a törikönyv, mégsem küldtetek még egyetlen kidekorált tankönyvet sem. Az elmúlt hétvégéig, ekkor futott be ugyanis lelkes levelezőnk, Uj Péter Index-főszerkesztő csomagja, benne egy igazi régészeti lelettel, egy 1987-es,…..
A bemutatkozóban írt felhívásomra szerencsére sokan küldtek leírást webkettes kezdeményezésükről. Így elsőként hadd mutassam be a fizetesem.com-ot. Az oldal dióhéjban arra szolgál, hogy regisztrációkor meg kell adnod minden adatodat a fizetéseddel, munkahelyeddel, státuszoddal…..
gydaniel 2008.02.08 02:37:04
Ha meglátogatok egy blogot és kommentelek egymás után 3 bejegyzéshez 3-3-3 semmitmondó szöveget az szerintem elég durva spammelés.
Eleve, Lacinak igaza van. Az oldal egyáltalán nem egyedi, kritikán aluli a design. A videók? Ha a profizmus azzal egyenlő, hogy szuszogunk a mikrofonba akkor legyen. A blogot nézted már?
www.fizetesem.com/index.php?mod=blog

"Budapest vs. vidék - fizetések összehasonlítása

...Budapest még mindig erősebb az országos átlagnál és bármelyik vidéki városnál. Győr gyakorlatilag nem változott, Pécs, Miskolc és Debrecen kissé felzárkózott Győrhöz, Szeged viszont növelte a lemaradását. Érdekes, hogy Miskolc tartja a harmadik helyét..."

Ööööö. Egy profi oldal ilyen semmitmondó, gyerekes mondatokat használna? Van egy táblázat is de semmi évszám vagy dátum, hogy összelehetne hasonlítani esetleg az adatokat.

És a legdurvább. Egy ilyen magát profinak valló és nem a minimálbéreseket megcélzó oldal Google hirdetésekből tartja el magát??? Na ne.

A nullát nem lehet értékelni.
A Super Bowl nem csak a meganézettségről, és a majd' négyórás showműsorról emlékezetes, amit ilyenkor rittyentenek az amerikaiak, hanem a reklámokról is, mégpedig azért, mert a cégek, melyek kezüket-lábukat összetörve hadakoznak az évente dráguló reklámpercekért (az idén egy…..
A Firefox magyar nyelvi változatának karbantartója keresett meg azzal, hogy szerintem milyen magyar webes alkalmazások kerüljenek be a Firefox hamarosan publikus betává érő harmadik verziójába. Eddig ezek vannak benne a listában: Search: Google, Yahoo, Amazon, Answers, CC, eBay RSS…..
Nos, a korábbi coolspace-es poszt mondhatni csak figyelemelterelés volt, hogy amíg mi nyomozunk, addig a szemtelen* spammerek gyanútlanul örüljenek a magyar blogok teleszemetelése révén elért eredményeiknek. Node, elérkezett a bosszú ideje, íme az utóbbi idők most wanted magyar…..
gydaniel 2007.12.18 13:28:30
Csakis jókat szeretünk írni szeretett játékunkról, de nem mindenkit szeretünk. Nem szeretjük az alattomos játékosokat, nem szeretjük a rossz csatárokat. Megteszik ezt helyettünk mások, vannak, akik helyükről felugrálva tapsolnak, ha ezek nevét hallják. Két ilyen élharcos…..
A világ röheje, hogy aki százezerét megvesz egy Xbox 360-at, hazaviszi, hogy majd játszik vele a zinternetten, aztán kapja a pofont az arcába, hiszen Magyarországon még mindig nem elérhető a Xbox Live szolgáltatás: A minap voltam olyan szerencsétlen, hogy kaptam a páromtól karira egy…..
Az előző heti borzalom után most egy nagyon vicces epizód jött, Hörli a központban, és az mindig jó mert derül tőle az ember a Kín és Szenvedés Szigetén. Igaz, a főszál rohadtul nem megy előre egy tapodtat sem, de fog a következő hat részben, nyugi. A kis Hugóval nyitunk, kb.…..
gydaniel 2007.12.17 13:53:09
"Mi lehetne magyarosabb, mint egy paprikapálinka? Egy magyaros lehúzás esetleg?" - írja László, mi meg boldogok vagyunk, hogy az olvasók tömörebben meg tudják ragadni a lényeget, mint a legtöbb újságíró. Egyik kedvenc hipermarketünk új, mélyebb és magyarabb jelentést…..
gydaniel 2007.12.17 11:08:51
Új év, új remények, új licenszek megvásárlása, ez vár a vetélkedő-rajongókra, ha a TV2 műsorát választják 2008-ban, ahonnan valószínűleg távozik az USA-ban és Angliában is meglehetősen jól futó Ötödikes, de jön a helyére Uri Geller, egy karaoke-műsor és a…..
A zenei mogulok előre dörzsölték a tenyerüket, amikor a függetlenedő Radiohead azt találta ki, hogy új albumát közvetlenül saját weboldalán keresztül fogja értékesíteni, s ráadásul az árat a netező szabja meg. Dörzsölték a tenyerüket, mert nyilván arra számítottak, hogy…..
A Twitteren már körbefutott, de hátha nem látta mindenki: szezonális értékelő szájt indult, azoknak, akik mindenképpen szeretnék kifejezni valahol a weben, hogy mi az amit, semmiképpen nem szeretnének kapni karácsonyra. Az an.tisanta.com ranglistáját jelenleg az IE6 vezeti, de a…..
gydaniel 2007.12.16 12:51:37
"Vector, aki már többször szembeszállt az állammal szabad szoftverek érdekében, az új közbeszerzési tervezet miatt aláírásgyűjtést kezdeményezett. A vele egyetértők itt írhatják alá a tiltakozást." - HUPHogy az elvileg minket képviselő politikusok milyen remek,…..