Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radikalisviccek

356 bejegyzést írt és 496 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kuruc.info jelezte, hogy néhány igazi feketeöves kommunista (Noé Krisztina, Vajnai Attila, stb.) is tiszteletét tette a József Attila-szobornál, hogy vörös csillagokkal demonstrálják, mekkora faszfejek. Tudósítónknak sikerült rögzítenie a szobor reakcióját is! (A szereplők…..
radikalisviccek 2013.06.27 21:07:38
                                                          Ittámár Álon, a zsidó terroristaIttámár Álon tegnap, hétfőn belépett a Munkás…..
..
Facebook fiókunk ismét letiltásra került, valószínűleg a zsidók módszeres tiltóhadjáratainak lettünk ismét áldozatai.Még jelentkezünk!..
A rosszul látók, és a figyelmetlen emberek is rasszisták!..
Sikerült betekintést nyernünk az MSZP roma tagozatának mindennapjaiba.Néhány fénykép Facebookról:Balogh Artúr, az MSZP roma tagozatának elnöke itt éppen a roma hagyományok ápolására hívja fel a figyelmet, a kábeltolvajlásra. Pártfinanszírozás tévélopásbólSírkőlopás…..
Nem hisszük sajnos, de azért vicces a kép :) ..
Nem kellenek ide a Hír TV vagy a Magyar Nemzet manipulatív fotói az MSZP-s rendezvényekről. Tudják, amikor alig vannak a képen, és azok a kevesek is jóval hetven éven felüliek. Gőgös Zoltán MSZP-s országgyűlési képviselőnek a XIII. kerületi Köztársaság…..
Radikális Viccblog Kóser recept 2013.04.13 15:28:00
..
(részlet, Kossuth Rádió)      Javaslatunk a cigánybűnözők büntetésére: rabszolgaság  ..
Felfedi az őszödi beszéd kiszivárogtatóit Gyurcsány Ferenc, ha kihagyják a szerveződő baloldali összeborulásból – a Heti Válasz értesülése szerint ezzel fenyegette meg az esetleges 2014-es szövetség többi tagját a volt miniszterelnök.A lap állítására a Demokratikus…..
Egy mali tisztviselő szabadkozva azt ígérte, hogy küldenek Francois Hollande-nak egy másik tevét, miután az elsőt, amit ajándékba kapott februári látogatásán, közben leölték, és megették, írja a Reuters.Dioncounda Traoré és Francois Hollande       …..
Radikális Viccblog Zsidó csapda 2013.04.11 15:55:53
                ..
Innen..
A piroslapok.blog.hu hívta fel a figyelmet a Demokratikus Koalíció alábbi, csodálatos meghívójára, amely a Gyurcsány-párt Facebook oldalán jelent meg.Hogy a valószínűleg pdf-ben küldött anyagot a sajtós kolléga mobillal fényképezte-e le, vagy csak egy sima print screent…..
  A cigánygyerek megkérdezi a tanítónőt     - Minek kell nekünk egyáltalán dolgozatot írnunk?     - Mert ha pofára osztályoznék, nagyon rábasznál...              ..
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal. bánik  ".     / Mahatma Gandhi /Indiában szinte hagyománya van az állatkínzásnak, akárcsak Afrika országaiban általában.Köszönjük a bölcsességet!..
 Innen üzenjük Gerendás Pétenek: a soha viszont nem látásra!..