Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bere

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költő a férfiakról. És persze a külföldi lapokban…..
A South Park alkotóiról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy tisztelnének bármit is. Hirtelen nem jut eszembe senki és semmi, aki nem kapta volna meg a magáét tőlük, Jézustól Hitlerig, a zsidóktól az arabokig ütnek-vágnak mindenkit, joggal persze, mert a baromság az…..
Perceken belül megindul a rendőrattak, tudósít a Tények. A vonalban Garamvölgyi László, elmondja, hány ezer rendőr, milyen felszereléssel, honnan, mikor és hogyan fogja felszámolni a randalírozást. A tudósítók legyenek szívesek eltávolodni. Ezzel Bárdos András…..
comment:com Nincs több élőkép? 2006.09.19 02:40:00
A HírTv-n nemrégiben bejelentették, hogy a csatorna két munkatársa is megsérült, azóta nincs élőkép a Szabadság térről egyetlen csatornán se. (Mert ugyebár minden adó a HírTv- képét adta) Megsérültek a tudósítók vagy csak lemerült az akku? A tömeg úgy tűnik nagyon…..
A TV2 Híradója kapta telefonvégre Rudi Zoltánt, az MTV elnökét, miközben begőzölt futballhuligánok ostromolják a köztévét, utcakővel dobálják a rendőröket és az ablakokat, aztán roppantul csodálkoznak, hogy erre nem rózsaszirom, hanem könnygáz a válasz. "Próbáljuk…..
comment:com Hír Tv a tűzvonalban 2006.09.19 01:08:00
A dolog csak kicsivel változott augusztus huszadika óta. A Hír Tv kint van a frontvonalban és félamatőr tudósításokat küldözget, de legalább kint van. Az MTV-ben Baló György a tüntetők legdurvább betörése után jó sok idővel később kiváncsian megkérdezi, hogy akkor…..
Az országos kereskedelmi csatornák lassan elvesztik az előnyük, csak a gőg marad, meg persze az évi több százmilliós koncessziós díj. A Napló, a Tv2 riportmagazinja például tegnap exkluzív Gyurcsány interjút ígért, hogy elsőként csak itt, csak most, csak Sváby András…..
Rohadt jó, milyen lenne? A jelenleg futó animációs sorozatok legeslegjobbika (igen, szerintünk jobb, mint a South Park) a legtöbb Emmy-díjjal (eddig 23) jutalmazott ütődött család története itton egy évaddal van csak lemaradva a kinti vetítés mögött (ezért simogatás jár a…..