Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éhes_ló

0 bejegyzést írt és 3455 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég olvastam egy cikket: https://index.hu/gazdasag/2020/09/15/elindult_a_lejton_a_nikola/   Mivel mostanában nagyon sok ilyen hírrel találkoztam, ebből már lehet szintetizálni, azaz egyből a blogra kívánkozik. :-) Bevezetésül: arról van szó a fenti írásban, hogy elektromos…..
Éhes_ló 2020.10.25 20:33:53
@Serény Vélemény: nahát!
Ezek a zsidlákok valami szuperemberek lehetnek.
Neked.
Szerintem meg ugyan olyanok, mint bármely más nép, csak az évezredes beltenyészet miatt több a genetikai deformitásuk - veleszületett betegségük.
De tehetség es intelligencia terén nem jobbak az európai átlagnál, az ázsiaiaknal pedig ők is gyenvusabbak.
Szóval nem kell ez a hohmecolás a zsidó felsőbbrendűségről.

Amiről írni akartál, az a pofátlanság, az uzsora, no meg a faji vallási összetartásuk - mi persze minden más nép/vallás esetében elítélendő.
Akárcsak a leszármazási alapon való megkülönböztetés.
No azt is csak a kiválasztottaknak szabad.
Államilag is persze.
Bár Orbán Viktor rosszul kormányozza az országot, de a mezőgazdasági teljesítmény hanyatlása nem az ő bűne. Visszatekintve a rendszerváltásra azt kell mondani, hogy a magyar politikai elit sáfárkodott rosszul az ölünkbe pottyant szabadsággal. Túl korán vágtunk bele a pártoskodásba, tovább kellett…..
Idézet: „megtéveszt a zsidó mimikri. Elhallgatod a zsidó integrálhatatlanság ezer évét t.és az ezeket az évszázadokat kísérő folyamatos zsidóellenességet - mely mindenkori társadalmi tapasztnalatokon alapul.” Ilyen alapon Metternich herceg és általában egy nyugati szemével a magyarok is…..
Olyan adót kell kivetni minden európai polgárra, amivel késleltetni lehet a tömeges népvándorlást, segéllyel, közvetlen know-how/tudás és technológia átadásával a Közel-Keleten, Észak-Afrikában és Fekete-Afrikában. De ehhez egy egységes Európai Köztársaságra volna szükség! A javaslatom az, hogy…..
Éhes_ló 2019.06.21 14:25:04
@György Csaba Nagy: messze vagy te a kultúrától ávósú, mint Makó lovag Jeruzsálemtől.
A számodra "értékelhető véleményeket" olvashatjuk a fitymaszozásaid és primitív személyeskedésed közepette. Ne legyél rá büszke.
Valamit azonban fontos leszögezni, mielőtt még a haverod cenzorra vált: nem szóltam hozzád. Semmit. a poszttal kapcsolatban írtam le a véleményemet.

Te röfögtél rám, mocskolódva.
Erre VÁLASZOLTAM.
Már ha értenéd mesüge.
De nem érted és mérgedben, mivel anyád cenzor volt tutira az ávónál, nem csak lotyó, a fattyaként te se vitted többre mint, hogy cenzúrázd azt, akibe belekötöttél - sokadjára.

A válasz pedig ehhez passzol.
Éhes_ló 2019.06.21 14:27:32
@György Csaba Nagy: nem mellesleg primitíven hazudozol is, hiszen vagy az a hazugság, hogy jól szórakozol rajtam, vagy az, hogy zavarom a nyomorult lényedet a neked adott válaszaimmal.
Ennyire ne legyél hazug és primitív is egyben.
Éhes_ló 2019.06.21 15:26:11
@György Csaba Nagy: nos ezt már hazudtad párszor, de maradjunk a tényeknél:
Éhes_ló 2019.06.19. 12:51:01
A virtigli kommunista mocsok arról ismerszik meg, hogy más vagyonát, javait nyúlná le, osztaná el.
Persze leginkább saját magának, meg a cimboráinak.

Ez nem neked szólt ávósfattyú,, hanem egy vélemény volt a mások javainak (f)osztogatására kiélezett posztról és írójáról.

Te röfögtél rám emígyen, egy udvarias válaszomat követően, ahol megismételtem az eredeti hozzászólásomat és nem a nyomorult személyeddel foglalkoztam:
" György Csaba Nagy 2019.06.19. 15:54:55
@Éhes_ló: Disznószájú kőagyú, mondok neked néhány kommunistát, akik gondolatodnak tévminősített epeömlésednek megfeleltek...."

Ebből is jól látható, hogy a modorod kapcsán jobb lenne aa saját gerendáidat fellelned a csipás szemedben, nem pedig az én szálkáimmal foglalkoznod.
Az is jól látható, hogy mennyire primitíven hazudsz.
Az is jól látható, hogy egy balfácán vagy, mert sokadjára követed el és nem érted meg, hogy a szar szavaid elszállnak, de az írásod itt (is) megmarad, míg a cenzor haverod hagyja.

Ezért csak azt tudom neked válaszolni, amit első alkalommal is válaszoltam, amikor elvesztetted az emberálarcodat:

Összekeversz a kurva anyáddal, vele szólj így, ha még nem rágták el a férgek.
Én nem szóltam hozzád faszfej.
Ahogy pedig te, meg az ávósfattyú haverod szóltatok, arra ez teljesen normális reakció.
Mosdó = törölköző.

No húzz a vérbe!
Nyakunkon az előválasztás, aminek a tétje, hogy a lehető legjobb ellenzéki jelölttel le lehessen győzni a Fidesz fővárosi helytartóját. Tarlóst. Miközben a jelöltek szerencsére érdemi szakmai vitát folytatnak, a háttérben megy a fúrás, elárulta-e a DK, egész pontosan…..
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
Éhes_ló 2014.04.25 15:34:16
@Lord_Valdez: Csak akkor használom, ha a partnerem is fenn van.
Éhes_ló 2014.04.25 18:34:14
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: te nem szarod le babó, abortuszmaradék, mert itt szájalnál, de nincs hozzá eszed mesüge.
Éhes_ló 2019.06.20 14:38:07
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: bealudtál babó, nem kicsit, nagyon!
Azóta elbuktatok egy újabb választást mesüge!
Szar lehetett erre ébredned.
De tudod mit? Viszont kívánom!
Magyarország miközben hangosan és látványosan a bevándorlás ellen küzd, amelyről a fideszes vezetők azt hazudják, hogy azt a 1968-as "tekintélyromboló" és "szexuális felszabadulást" hozó diákforradalmárok brüsszeli szellemi utódai és persze a zsidó, pénzsóvár "Sátán-Soros" szervezik - aközben a…..
Éhes_ló 2019.06.20 09:18:21
@István Tamasi: a komisszárok nem közvetlenül és még csak nem is listákon választott tisztségviselők.
A személyük sunyi alkuk után kerül(t) kiválasztásra, ezért nincs demokratikus legitimációjuk, még annyi se, mint az általad gyűlölt orbánnak.

milyen "karanténról" álmodozol?
Azt hiszed a delíruiumba süllyedt agyaddal, hogy pár senki által soha meg nem választott brüsszelita komisszár a nemlétező hatáskörét használva kinevez egy új csermaneket, vagy rosenfeldet buktor helyett?
Nem vagy eszednél.
Öt esztendeje heverésztem a barcelonai strandon békés nyugalomban, és unalmamban az eget néztem. Egy picike repülő kivált a felhőkből a messze távolban, és megkezdte leereszkedését. Egy nagyobbacska már közelebb repült, egy távolodó pedig a reptér felett járt. Talán ha volt közöttük egy-másfél perc.…..
Már a gimnázium utolsó éveiben is érdekelni kezdett a történelem, közelebbről a II. világháború, ami akkoriban nem is tűnt olyan nagyon távolinak. Persze a kommunizmusban mint mindent, ezt is hazugságok és elhallgatások özöne vette körül. (Mint utóbb kiderült, nem csak itthon,…..
MaGYAUR A Hableány-Titanic 2019.06.09 20:36:22
7 másodperc…ennyi idő kellett, hogy az eső szagú, de szépen kivilágított fővárosban a dunai sétahajózás borzalommal végződjön.Akárcsak a Titanic-on; az egyik pillanatban még a kényelem, a biztonság és az oldott légkör uralkodott…a másikban pedig már a hideg, ellenállhatatlanul beáramló mocskos víz…..
Éhes_ló 2019.06.10 20:41:03
@AvéCézárVavan: a hajó nem gyilkol.
Az azt kezelő gondatlan ember teszi ezt.
Ő pedig előzetesben van, amióta megtette.
Éhes_ló 2019.06.12 20:49:51
@Magyaur: @AvéCézárVavan:
Terelésnek is gyenge, érvelésnek NULLA.

Gyilkos hajóról handabandáztál.
Erre válaszoltam.
A hajó nem gyilkol.
A gondatlan kezelője esetleg.

A hajós vállalkozások nem gázszerelői és tiborci vagy egyéb fideszes érdeklődsi körbe esnek, sem a tulajdonosaik, sem alkalmazottaik révén.
Jelen esetben a Hableány kapcsán sem tudtatok ilyen előkaparni, hazudni sem. Eddig.
Most sikerült.
Szánalmas kísérlet volt.

Ez egy baleset, ami sajnos megesik, nem csak a közutakon, hanem nemzetközi víziutakon is.
Szerencsére ritkán ilyen tragikus, mindkét helyen.
A qrmány és a hatóságok pedig teszik a dolgukat, ahogy tehetik.
Leginkább jól, idót, fáradtságot nem kímélve.
Éhes_ló 2019.06.18 21:35:11
@AvéCézárVavan: összekeversz anyáddal, aki a sarkon árulja magát.
A magyar tudományosság helyzete egyre tragikusabb, az alábbi cikk egy magyar "kényszer-migránssá" vált kutatóról, Maus Mátéról szól, aki szerint "nem kizárólag az anyagi okok vezettek oda, hogy ennyivel jobb tudományt tudnak (az Egyesült Államokban) csinálni, hanem teljesen más a szellemiség is.…..
WéZsé A horgony lánya 2019.06.17 09:41:06
Raub Emőke mindössze 26 éves. Január óta kapitánya a Hullám nevű kirándulóhajónak a Dunán. Két ember köszönheti neki és legénységének az életét. ..
A sör és a fenntarthatóság kapcsolatáról korábban is volt már szó a blogon, most pedig újra aktuálissá vált a téma, ugyanis nemrég megrendezték a Brewers of Europe fórumot, amelyen a világ legismertebb szakemberei beszélgettek az európai sörgyártás jövőjéről, a benne rejlő lehetőségekről és…..
Az európai szellem két fő összetevője egyszerre és együtt: a kereszténység és – a reneszánszt is magában foglaló - „hosszú” Felvilágosodás. Az a magyar politikus, aki legszívesebben a szemétre vetné a Felvilágosodást az vagy nincs tisztában az európai értékrenddel, vagy a „középkori népi…..
Nem azért kell tisztelni Ferenc pápát, mert ő a legmagasabb formális egyházi tisztséget tölti be, hanem, hanem mert informális mérce szerint (vallástól függetlenül) is ő az egyik legetikusabb és legtisztább…..
Rendkívül fontos mérföldkőhöz érkeztünk 2019 tavaszán a műanyagok felhasználásának terén: hivatalosan is elfogadta ugyanis az egyszer használatos műanyagok betiltását az Európai Unió általános ügyekkel foglalkozó tanácsa, mely értelmében 2021-től tiltott az eldobható műanyag termékek használata az…..
MaGYAUR Orbán és Pol Pot 2019.05.31 10:16:12
 Milyen alapon lehet Pol Potot és Orbán Viktort egy lapon említeni? Mert mindkettőjük célja a gyűlölt liberális, globalizált kapitalizmus előtti korszak feltámasztása és mert az eltérő ideológiai alap ellenére mindketten a keleties jellegű despotizmus uralmi technikáját, a „Zárt hadiállam” eszményét…..
Svédországba költözésünk óta több tucat itt élő, vagy valaha itt élt magyar véleményét olvastam a svéd egészségügyről, és 90%-ban csupa negatív véleménnyel találkoztam. Volt aki feketén-fehéren leírta, hogy aki túl akar élni, az jobb, ha inkább Magyarországra jár orvoshoz. Általában nem nagyon tudok…..
Éhes_ló 2019.05.28 06:38:42
@Zuzer78: miért fideszes az, aki szerint egy mentőállomáson a személyzet mentőbeszállása, kihajtása több időt vesz igénybe, mint amit a poszter ideírt?
Miért fideszes az, aki szerint kizárt dolog, hogy egy (bármilyen) traumán egy combtörötthöz két napig nem szólnak és étlen/szomjan tartják?

A poszter fenti képtelenségei (is) a szerzői életműve részei, amelyek az ő személyes valóságérzékelését mutatják be ilyen felettébb irrealisztikus módon. Ezt kritika tárgyává tenni nem a pártállástól függ, hanem valóságérzékelési eltérés.

De ha a fentieket nem értnéd: a hazudozás beteges dolog.
Amorális.
Ezt szóvá tenni, észrevételezni pedig alapjog.
Éhes_ló 2019.05.28 21:47:34
@morph on deer: két alternatívát vázoltam fel.
A mentő kétperces érkezése a fantázia világa még a svédeknél is:
www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0386111214601059

"....Nationally, although not too accurate estimates, indicate that a ground ambulance can reach about 90 per cent of the population within 30 minutes. For some rural areas, the average driving distance per mission (to the injured – to the hospital – and back) is around 150–200 km. In densely built up areas of course these numbers are reduced; in the biggest cities to 5–10 minutes response time and 10 km. ...."

Még valami: menj a tetves kurva anyádba fideszesezni te barom!

@qualiton: köszönöm a megerősítésedet!
Éhes_ló 2019.05.28 22:29:41
@morph on deer: a "kedvenceim" nem a wcpapírellátásért felelnek, ahogy kórházági se felelt érte soha.

A többi marhaságodat pedig páran - köztük én is - cáfoltam.
Még valami:
A kurva anyádat fideszesezd te barom!
A vasárnapi EP-választások hoztak pár meglepetést és ezeknek a meglepetéseknek jó pár vesztese és győztese is volt. Nézzük meg kik nyerték/vesztették a legnagyobbat a magyar választásokon.   1. Győztes: Fidesz-KDNP Hiába érezte úgy több ellenzéki párt is, hogy megállította a kormánypártokat, a…..
Éhes_ló 2019.05.28 21:23:04
@s: attól tartok összekeversz az ávós apáddal trágár fattyú.
Éhes_ló 2019.05.28 21:26:23
@chrisred: milyen tények cáfolnák berni és a likaszoknis pókember kontraproduktivitását?
Mesélj!
Komolyan érdekel, milyen sikereket értek el, mert nekem úgy tűnik mindent séztcsesztek, amerre csak jártak és az lmp nem csak mandátumokat vesztett a parlamentben nekik köszönhetően, hanem kukázták is kemény 2 év munkával.

De szólj, ha felvirágzott az lmp, mert érdekelne az az alternatív dimenziód is.
Éhes_ló 2019.05.28 21:27:56
@MACISAJT: kiváló diagnózis! Köszi!
Nehéz egészséges viszonyt kialakítani a politikához a politikai propaganda által alkalmazott ellenségkereső kommunikáció közepette – amely nemcsak Magyarországra, hanem a világ számos tájára jellemző. A populista politikai pártok bevett fogása szerte a világon, hogy felkínálnak egy csoportot, egy…..
Benderik elmélkedik Theresa 2019.05.25 16:53:00
  Legelébb is egyik (másiknál kicsit nagyobb) fele megszavazta, lépjenek ki. Másnap reggel az eredményre józanodva kiderült, hogy ebben az egyik felében volt sok olyan is, aki nem is kilépni akart, csak falloszt mutatni. Ők saját bőrön súlyos leckében tanulták meg, amit mi…..
Régóta az első választás ez, aminek a végén mosolygunk. A várakozásokhoz képest sokkal jobb lett az eredmény, több szempontból is.  1. Két képviselőt küldhet a Momentum, rögtön a harmadik legerősebb erő lettek. 2. Mocskos mód megbüntették a választók a kétharmadhoz tevékenyen hozzájáruló,…..
Éhes_ló 2019.05.28 07:53:56
@Csüngő csöcsű csaló csuti: 52% a támogatottsága.
Az több, mint a fele a szavazóknak.
Felénk legalább is.
A dumátok avas és hazug.
Unalmas is, mert 2006 ősze óta minden választás után ezt mantrázzátok, majd a rákövetkező országos választáson ismét pofára estek, mert a fidesz támogatottsága nő, a ti támogatottsagotok csökken.

Most is ez a ciklus fut le.
Ősszel el lesz kenve ismét a pofátok.
Jó buli lesz az is, mint a mostani volt.