Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Catflow

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a villában élt Fedák Sári Molnár Ferenccel - most két lakás is eladó benne (im) Szoba közepébe süllyesztett köralakú cserépkályhából kinövő dór oszlopok (tipp: Kornél, Debbenet) Zöld-fehér lakás plasztikus kínai betűkkel Szép műteremlakás a pesti…..
A Lakatos úti lakótelep korábban is a szerethető lakótelepek közé tartozott a négyemeletes, csúsztatott zsalus házaival, szellős beépítettségével, sok játszóterével és pingvinszobraival. A fenti képen látható alkotás még jobban megerősíti ezt a képet: ez alighanem Budapest…..
Catflow 2011.09.19 11:22:15
“A lakásból csodálatos kilátás nyílik az udvaron található panorámára” “az Andrássy úton, az exkluzív Avenue Gardens lakóparkban”- egy felújított ház miért lakópark, főleg az Andrássyn? “Ősfenyős, a Mátrát idéző hangulatú,…..
  Fotó: Kép-tér blog   A történet mindig ott kezdődik, hogy megnyit az áruház, pedig érdekes az is, minek a helyére húzták fel: Budapest egyik első mozgókép színháza, az 1912-ben megnyílt Apolló Mozi állt a helyén. Akkor még nem létezett a mai Blaha Lujza tér, ott…..
Catflow 2011.09.11 16:33:38
@háztáji: Köszi, ez így teljesen rendben van.Sajnos eddig szignó nélkül tettem fel a képeket, mígnem felfedeztem, hogy ingatlanosok pl pofátlanul lopkodják és a saját nevükkel ellátva felnyomják hirdetésnek, és az "nem esett jól":) köszi a dicséretet, amúgy már én is gondoltam, hogy csinálok egy anyagot a corvinról, de ezzel túl magas lett a mérce:) szia: C.
Zília nevű olvasónk küldött nekünk nemrég egy levelet, amiben ezt írta: Eszembe jutott egy ház, ami csodálatosan néz ki, a Keleti Károly 29-es szám, belül facsigalépcső van, híres építész tervezte. Sajnos már nem lakunk ott, nem tudlak beengedni a lépcsőházba, de ott van a…..
A sorozat számunkra is hihetetlen sikereket ért el, és most már egy különszámot is megért: ma nem egy budapesti lépcsőházat látogatunk meg, hanem egy két győri példányt Magyarósi Péter jóvoltából. A névegyezés nem a véletlen műve, Csaba édesapjáról van szó. Nem is…..
Igen, tudom, az Ybl-palota már szerepelt a sorozatban, akkor azonban visszapattantam az igazán szép részről: a bérlők számára fenntartott területről. Azt hiszem, a fotók önmagukért beszélnek, köszönjük őket Horváth Lacinak. Még egyszer, ismétlésként: a Pesti Hazai Első…..
Mangáékat szeretjük: itt ettük a város egyik legjobb hamburgerét, és abban bíztunk, hogy a reggelis vonalon is valami eredetivel fognak majd felrázni minket. Jó a rántotta, jó a pirítós (van egyébként bundás kenyerük is), de a Manga Cowboyba azért megy az ember, hogy valamilyen…..
Eljött a nyári Múzeumok Éjszakájának napja, amikor a budapesti éjszakai életet újradefiniálják az itt élők, a képtárak reflektorai a szokásosnál is élesebben világítanak a kinti sötéttel szemben, a teremőröknek pedig elnézzük, hogy egy óvatlan pillanatban lefordulnak a…..
A sorozat nem áll meg, kitartóan keressük Budapest legszebb lépcsőházait, ezúttal egy olvasói ajánlásra érkeztünk a Belgrád rakpart és az Erzsébet híd találkozásához. Külsőre egyáltalán nem gondolnánk, hogy a lépcsőházakra vadászók milyen csemegéket találhatnak…..