Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba111

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kertészmérnökként nem állok napi kapcsolatban a mezőgazdaság történéseivel, ugyanakkor figyelemmel követem az agrárium híreit. A napokban két dolog is a kukoricára irányította a figyelmemet. A sajtót bejáró hírek szerint az idei kukoricatermés  mintegy 40%-a megsemmisült…..
Szellemlakótelep Zhengzouban   Kína a 21. század nagy rejtélye: az elmúlt évtizedben bemutatott szédületes gazdasági növekedése és világban betöltött egyre nagy szerepe egyre inkább átformálja a távol-keleti nagyhatalomról alkotott képünket. Kínáról nem lehet elégszer…..
Csaba111 2011.06.22 06:54:24
@gmower:
Kedves Előttem szóló , aki nagyon elszámolta: Kína és Magyarország lakosságának aránya nem 1300 hanem 130!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.3 Milliárd/ 10 millió= 130
Tehát az Ön logikáját követve nem 50 ezer, hanem 500 ezer lakást jelentene a kínai helyzet Mo-on.
Egy túlnépesedett ország, mely hamarosan nagy bajban lesz. A GDP növekedés csak egy néphülyítő stat. szám, semmi több. Ahogy a GDP arányos államadósság száma is!pannon-info.hu/ingek/10-gazdasag/172-a-kormany-meg-mindig-kinaval-egy-diktaturaval-targyal-a-magyar-ipar-ujraelesztese-helyett
50cm3-es, 4 ütemű, 1 hengeres, 2 szelepes, kényszerlégfűtéses motorról lévén szó, hatalams teljesítményt ne várjon az ember a géptől, se nagy végsebbességet. Cserébe viszont szemtelenül alacsonnyal fogyasztással (<2L / 100km ) és maximális megbízhatósággal, tartóssággal…..