Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nimma

50 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Border Collie Nike. Rajzoljunk.! 2012.02.17 13:09:06
 Sziasztok.!Tovább próbálkozom a gépen való rajzolással.: DDNem adom fel.A mai alany az Ír szetter volt.: ))Tádáá.! :              : ))..
 Sziasztok.!Megpróbálkoztam a gépen való rajzolással.: DDAz első egy Border Collie volt,habár inkább egy 5 éves kis ovis rajzához hasonlít,de próbálkozom.: ))Íme:            : DD..
Border Collie Nike. Pitizés.! 2012.02.06 20:29:00
 Figyelem - Figyelem. !Úgy érzem hogy eljött az ideje hogy kijelentsem,elsajátítottuk a pitizést.: ))                                                    …..
 Sziasztok.!Mai beszámolónk,talán hűvös hangulatú lehet.: ))Szinte az egész országban havazott ma,persze minket olyan gyönyörűen kikerült.: //Viszont a hideg és a szél az nekünk jutott bőven.De nem baj,elindultam egyet Nikeval,ebben a hideg időben is.Egy kis séta nekünk sem…..
Sziasztok.! Egy kicsit alkottam,és ezeket megosztom veletek.: )   Csináltam egy fonott,anyagból készült huza-vonás játékot.:…..
Border Collie Nike. 2012.01.20. 2012.01.20 21:33:00
Sziasztok.! Mai napunk tömören.! Újra hétvége,és egy kicsivel több mozgás nem árt.Szóval,kimentünk és egy kicsit gyakoroltuk az agilityt.A szlalom az zsenilásan megy neki,és most már a kerülj is.Haladunk,haladunk.Mostanában viszont nem a jutalomfalat amivel dicsérek,hanem inkább…..
 Sziasztok.!Megint alkottunk,és így összeszedve a képeket...egy cseppet "okosak" vagyunk.: DD ..
 Sziasztok.!Vettem egy nagyon király tollat,és már alkottam is.Van még mit gyakorolni...!: ))..
 Sziasztok.!Egy kicsit neten keresgéltem idézetek közül,és találtam egy számomra nagyon szép idézetet.Hamar össze is szerkesztettem egy képet.: ))            Hát,ilyen lett.!: )..
Border Collie Nike. Írjatok.!: )) 2012.01.13 15:45:22
 Sziasztok. Ha bármi kérdésetek,vagy kérésetek van,írjatok. a ' nimmanike@freemail.hu '-ra.: ))..
Border Collie Nike. 2012.01.12. 2012.01.13 15:20:00
 Sziasztok.!: )) Tegnap egy kis esti sétát tettünk...és hát..viszonylag jó volt.: DD.Azt leszámítva hogy percenként megkellett állni,mert húzott.De nem baj,most már tanulja,hogy ha rászólok akkor nem kell húzni mint a vadökrök.Miután hazaértünk,gyakoroltuk a ' Takard el! '…..
Border Collie Nike. 2012.01.06. 2012.01.07 12:04:00
 Pár fotó ezen napunkról.!: ))  Tappmancsok.!: ))                        Fogas Border.!:…..
Border Collie Nike. Videó. 2012.01.04 17:00:00
 Sziasztok.!Tudom,megint eléggé régen jelentkeztem,de majd az elmaradott napok leírását bepótolom.Most viszont,szeretnék megosztani nektek egy kis videót.Nem a legjobb,de próbálkozom.: )) http://www.youtube.com/watch?v=CvuxcTwk7lI&feature=youtu.be..
Border Collie Nike. Idézet.! 2011.12.30 20:10:00
 Sziasztok.!Kicsit kutattam neten,és ez az idézet nagyon megtetszett . ! "Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták és otromba, komisz…..
Border Collie Nike. .!! 2011.12.30 12:26:00
 Sziasztok.!Tegnap volt egy óriási malőrünk.Nike megszökött otthonról,és este nem került elő.Nyitva hagytuk a kaput,és reggelre,ott ült a kapuban.: ))Egyszer biztos.!Mostantól még jobban figyelünk rá.!!: ))..
 Sziasztok.!: ))Már régóta kérdezgetek mindenkit,hogy "milyen a blogom,hogy tetszik",most itt szeretném megkérdezni.Szerintetek milyen? Jó-rossz jöhet.: )Kommentben.: ))..
 Sziasztok.!Nem hiába hívom Sunyi Nikenak.A legfelsőbb szinteken műveli ezt a tehetségét.Ha valamit tett,lapítva jön és a szeme sarkából rám tekint.Aztán,elkezdi a kezemet bökdösni,és eldobja magát,hogy simogassam meg.: DD.Nagyon nehéz ám ellenállni.: DDÍme,ennek lehet…..
Border Collie Nike. 2011.12.28. 2011.12.28 21:41:00
 Sziasztok.!Egy kis délutáni elfoglaltságnál nem is lehetett volna jobb,mint amit mi csináltunk.: ))Délután 2 óra múlt.Indulok Nikehoz hogy elvigyem sétálni.Amikor odaérek az ajtóhoz,megsimogatom a buksiját a kapun keresztül,és beletúrok a zsebembe.Mivel hát kulcs nélkül nem…..
 Sziasztok.!: ))Most reggel gondoltam összedobok valamit Nikenak,és beugrott hogy láttam már olyan játékot amivel lehet " huzavonázni ".: DD.Na erről beszélek.!: DD            Na és én ezt akartam megcsinálni…..
 Sziasztok.!Ma halottam a rádióban hogy a mai naptól kezdve kaphatók a tűzijátékok.Ezért érdemes mostantól figyelni kutyánkra,nehogy egy eldurrantott tűzijáték annyira megijessze hogy megszökjön előlünk. Remélem feltudtam hívni mindenki figyelmét.! Mert zárt…..
 Sziasztok!Nagyon szerettem volna karácsonyra 2 könyvet,amit megkaptam végül.Nagyon örültem amikor láttam a csomag alól előbukkanó könyvet.A két alany,K9 Kommandó Kb.most úgy a felénél tartok.:…..
 Sziasztok.!Sok minden zajlik,így az élet is.Reggel megetettem a nyulaimat,mert ugye bár azok is vannak,és az aprócska kölyköket is szemügyre vettem.Mint a kis mackók,körülbelül olyanok.Ezek után,reggel bementünk a városba,és hazafele már egy kis csomag labdával tértem haza.(…..
 Sziasztok.!Egy kis keresgélést folytattam a neten,és felkaptam a fejem erre.vagy inkább ezekre.: ))                http://www.spreadshirt.com/border-collie-agility-C3376A6850326  Hát,szerintem nagyon…..
 Sziasztok.!Mint meglepi,Nikenak szántam ezt a csodálatos reggeli sétát.Na és kivel? Az egyik legjobb pajtijával Manccsal.Annyira élvezték,és a szabadság a pofijukról nagyon lerítt.: DDSzóval,szerintem ez egy csúcs ajándék volt számukra.Igaz, a hó az hiányzott,de ettől…..
Border Collie Nike. Hibridek.: ) 2011.12.23 21:49:00
 Sziasztok.Amikor ezt a témát megpillantottam a Kutya c. magazinban,egyből megragadott.Vannak kifejezetten szépek,szerintem,de vannak olyan párosítások is,amelyek nem annyira nyerték el a tetszésemet.Az is meglepett,amikor megláttam,hogy ezt nem mostanság kezdték ám el.Már jó…..