Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iHamuFactu

52 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SECTOR I'm HTML programmer, NOW! 2011.09.30 16:38:00
Ha jól halad a szekér pár év és felsőfokú angol nyelvvizsgát tehetek ehhez pedig elkélne a html ismeret, hogy ha kezdeni is akarok valamit a designer terveimmel.A bővült szabadidőm miatt máris letöltöttem egy kisebb videó pakkot amiben egy bizonyos Nagy Tibor taglalja le a nézőnek…..
SECTOR BeatBox újra értelmezve 2011.09.28 12:21:00
Nem bírtam ki, hogy ne osszam meg veletek ezt a videót. Nem vagyok nagy beatboxer bár mindig imádtam, hogy szájmozgatás nélkül tudom halálra idegesíteni mondjuk a moziteremben az embereket akik megpróbáltak 110%-on a filmre koncentrálódni. Úgy pár napja mit nem adnak pont egy magyar…..
Még mindig maradok annál, hogy ez egy magán blog, de akárhogy próbálom emészteni egyszerűen továbbra is hányok az alap sablonoktól, ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy belevágjon és csinosítsa a blogját akkor azt nem is fogják olvasni.Úgy, hogy beugrottam a képszerkesztőbe…..
Mindig is imádtam az Apple-t, mert tudja mit csinál és a piacon mindig sikerül kitűnő eredményeket elérnie úgyis, hogy nem Ő gyártja a legjobb high-tech cuccokat, ami azért sejtet valamit...Sose volt viszont iPhone-om, MacBookom vagy akármilyen Apple illetőségű eszközöm, de már…..
Mindenféle bemutatkozást mellőzve elkezdek erre a minimál-dizájnos blogra posztolkodni, mielőtt valakiben kétségek merülnének fel isteni blogger-tudásommal szemben elárulom, hogy már blogolkodtam technikai témában és valószínűleg blogger-vénám is van, de ezt már a kritikusaimra…..
MONSTERnet Visszapakolás: web4 2011.07.17 19:24:00
A Blog eredetileg is web4-en futott, de sajnos a Google automatában letiltja a duplázott oldalakat, innen például már szinte nem is jelenít meg találatokat és az eredeti web4-est is egyre hátrébb sorolja. Persze a posztok megmaradnak, napi 7-8 a megszokott tech, web, kütyü és high-tech…..
Paul Allen az Ancestry.com alapítója adta ki a közleményt ami szerint a Google+ felhasználóinak 33%-a nő. Ez nagyon kevés és ami ennél a hírnél is rosszabb, hogy vannak olyan statisztikák amik a jelenleginél is kevesebb nőt jósolnak a Google+ felhasználói között. A…..
Bár a Spotify nem áll semmilyen kapcsolatban a Netflix-el ha a streaming piacon mozgolódás van akkor azt mindenki követni akarja. Mert ugye nemrég hallhattunk arról, hogy a Spotify amerikában is tiszteletét teszi hamarosan, a Netflix pedig most egy európai kiruccanás esélyeit méregeti.…..
MONSTERnet Zselét nekünk! 2011.07.17 16:03:00
Anno olyan monumentális elképzelésnek számított, hogy a jövőben, majd mindenki valami zselatin szerű adagokban kapja meg a tápanyagokat, de mi ugye szeretjük a hasunkat. Sajnos vannak tudósok akik tartják magukat ehhez az elképzeléshez kutatásokat végeznek egy új zselatin-szerű…..
A napokban a legtöbb pletyka középpontjában egy Hello Kitty színű okostelefon volt ami állítólag a Fujitsu keze alatt jelenne meg első Windows Phone 7 Mango-t futtatva. A fenti kép legalábbis ezt sugallja mert van pár ikon ami a jelenlegi a WP7-ben nem érhető el, a Nikkei szerint…..
Az Autodesk keze alatt megszületett project Photofly elég érdekes végeredményt hoz, de alapjaiban egy kőkorszaki elképzelésre épül ami szerint ha minden szögből lefotózunk valamit akkor a 3 dimenziós modell lenyűgözően fog kinézni. A Photofly alap kiindulási pontokat rögzít…..
MONSTERnet Agyvezérlés androidra 2011.07.17 10:01:00
Prototípus szinten már léteznek agyhullámokat bemérni képes szerkenytyűk amiket már használnak is például robotvezérlésre, de az okostelefon platformmal eddig ilyen tudományos szinten nem keverték. A fenti vezeték nélküli eszköz a fejre és a fülcimpára csatlakozik, érzékeli a…..
A napokban a legtöbb pletyka középpontjában egy Hello Kitty színű okostelefon volt ami állítólag a Fujitsu keze alatt jelenne meg első Windows Phone 7 Mango-t futtatva. A fenti kép legalábbis ezt sugallja mert van pár ikon ami a jelenlegi a WP7-ben nem érhető el, a Nikkei szerint…..
A HP már megkezdte ugyan a siker-esélyes iPad verő táblagépe árúsítását, de az első boltok amiknek a polcaira felkerül nem londonban lesznek. A HP elsüő webOS táblagépe ugyanis már megérkezett a kereskedőkhöz, de csak az Egyesült Királyságban, ott is a 16 GB-os WiFi képes…..
Az Apple nemrég adta ki az iOS 4.3.4-es verzióját az ezt futtató eszközökre, ideértve az iPhone 4-et, iPhone 3GS-t, iPad-et, iPad 2-őt, harmadik és negyedik generációs iPod touch készülékeket. A mostaniakhoz hasonló frissítést adott ki az Apple a Verizon Wireless CDMA iPhone 4-es…..
          Mindenki azt mondta, hogy a Facebook volt az aki az utolsó szöget verte a Twitter koporsójába, majd a Google+-ról mondták ugyanezt a hetekben a pénteken kikerült adatok alapján viszont az internetes szolgáltatás igenis…..
MONSTERnet Két kijelzős laptop? 2011.07.16 16:13:00
Két képernyős laptop? Egy átlag laptop használó ilyen szóra nem tud mit mondani, már csak azért is mert a piacon kapható egyetlen ilyen a Lenovo ThinkPad W700ds. 2009-ben röppent fel az első hír a GScreen-ről, 2010-ben a nagyérdemű kapott pár újabb infót és most úgy tűnik…..
A HP most frissítette a Pre3 honlapját ahol kicserélték az egymagos okostelefon specifikációit. Eszerint a Qwerty-s telefon hamarosan 1,2 GHz-es kétmagos Qualcomm Snapdragon processzorral jelenne meg az eredeti 1,4 GHz-es Scorpion CPU helyett. A telefon eredetileg júniusban már megjelent…..
A legtöbb elemző arra számított, hogy a Sony Ericsson erősen fog teljesíteni ebben a negyedévben, de egy meglehetősen kellemetlen meglepetés érte őket ami miatt mintegy 50 millió eurós (70,5 millió dolláros) veszteséges szenvedtek el, de a nyereségük csak 12 millió euró (17…..
 A CD-k után DvD, a DvD-k után meg a Blu-ray jött az Avatar után meg jöttek a 3D-s Blu-ray-ek, ezt mindenki tudja, de vajon, hogy teljesítettek a piacon ezek a lemezek? Az IHS Screen Digest jelentései alapján 2010 végére csak pár jelentősebb cím jelent meg 3D-s blu-ray-re, így a…..
A Google+ szolgáltatása hatalmasat tarolt a nyitás után és a Facebook is bizonyította már, hogy a közösségi szolgáltatásokkal hatalmas összegeket lehet leakasztani. Úgy néz ki, hogy most a mobil platformok után a Microsoft a közösségi szolgáltatások tortájából is kiharapna…..
         A Gartner és az IDC piackutató cégek szerint a globális PC-eladások 2011 második negyedévében sokkal jobb képet festenek az előzőhöz képest. A Lenovo volt a legnagyobb nyertese ennek a negyedévnek miután leszállított 10.23…..
               A Fudzilla szerint a Motorola nemrég kezdte el tesztelni a Xoom táblagépének utodját. Az új Motorola Xoom nem csak sokkal vékonyabb lenne, mint az elődje, de a 10 hüvelykes kijelző 4:3 képarányú…..
Már minimum fél tucat elmélet született arról, hogy mikor jelenik majd meg az iPhone ötödik generációja és még több született miután az előzetes hírek alapján az új iPhone valószínűleg külsőre is megújul. Most a CNET hozzájutott egy állítólagos munka-listához amit az…..
                A RIM egyre mélyebbre ássa a saját sírját? A legutóbbi jelentések alapján a vállalat nem szerepel olyan jól az okostelefon piacon, mint ahogyan a részesedési adatok mutatják és most egy…..