Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varker

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délután egy értékes budapesti street art anyagra bukkantam a neten. Egy falfestményről készült fotó került elém, amelyen egy gyalogkakukk és egy medvekutya - de lehet, hogy kutyamedve - feje látható, a rajzokon és körülöttük tucatnyi tag és kisebb stencilek. Ismerősnek tűnt,…..
Az örök kérdés: melyik oldalon jobb lakni?Az egyik kedvenc kommentelőm itt a Burzsuj blogon egyszer arról lamentált, hogy miért kellett a Louis Vuittont az Andrássyra tenni, hiszen ahhoz át kell menni Pestre, ami borzasztó macerás, különben is, igazán ideje lenne már felhúzni…..
Van néhány honfitársunk, akik úgy gondolták Tarlós polgármester úr a közgyűléssel a háta mögött kicsit elkapkodta a Moszkva tér átnevezését Széll Kálmán térre. 1951-ben a szovjetbarát városvezetés adta a Moszkva nevet, behódolva az idők szavának, ezzel is kifejezve…..
varker 2011.09.06 13:19:59
varker 2011.09.06 13:23:27
@Devil: De téged se nagyon kérdez senki az ügyben. Így jártál. Puffoghatsz itt vagy a népszavában, de ettől semmi nem változik, még egy fűszálsem hajol meg.
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..