Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Epolett

23 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ‘60-as évek undergroundjában gyökeredző pszichedelikus művészet néhány év alatt simán beszivárgott az alkalmazott művészetek, így a reklám világába is. A korabeli anyagokat nézve a a grafikusok és animátorok láthatóan élvezettel építették munkáikat a stílusra…..
Van Múzemok Éjszakája, lehet dizájnboltokat látogatni egyes estéken, és tavaly óta fodrászhoz is lehet menni munka után, mi több, 70 fodrászhoz.A Fodrászatok Éjszakája felajánlásában 6db 50%-os kedvezménykártyát sorsolunk ki a Facebookon…..
Váci utca Kockaügyi segédlet 1. 2011.09.06 09:56:00
Az idei őszi/téli kollekciókat látva egyértelmű, hogy mintafronton keményen tartja magát a kockás, ami azért jó, mert annyiféle van belőle, hogy simán találunk magunkra valót gyakorlatilag bármilyen stílushoz. Mivel a sok kockafajtán nem könnyű kiigazodni, összeszedtük a…..
Hétindító retróvideónknak egy S-Modell reklám a ‘80-as évek elejéről, és igazából semmi köze se a South Parkhoz. Se Elton Johnhoz, se a melegekhez. Csak épp egyértelmű főszereplője egy hanyagul vállravetett fehérróka-prém, ami egy hetyke kalappal és egy ezüst…..
Tájékszerészet. Talán ezzel a kicsit béna szóval jellemzhetnénk legjobban azt a dolgot, amit az amerikai Sarah Hood művel.  A seattle-i ezüstműves egész munkásságának ihlető forrása a természet. Kezdetben ez csak a formavilágra vonatkozott, később azonban ékszereihez…..
Retrós posztunk volt már a héten, de épp most futottunk bele ebbe  hamisítatlan szocialista-szexista Hódiköt reklámba, amit kár lenne még egy hétig tartogatni. Az egyértelmű, hogy a filmcsekéből ma már csak a némafilmes zongorakíséret menne el, mert a sejtelmes…..
Retrórovatunk eddigi darabjai főleg bájosan bumfordi darabok voltak 40-50 évvel ezelőttről. Az alábbi videó kilóg a sorból, mert - leszámítva egy rövid időre felbukkanó röhejes paróka-arcszőrzet kombót - se nem béna, se nem túl régi, de igyekszünk jó példákat is találni.…..
Retrórovatunkban ezúttal a Life magazin egyik híres archív fotósorozatát szeretnénk bemutatni, mert divat- és kortörténeti dokumentumként is különlegesen érdekes. Az idő: 1959 júniusa, az esemény: nagyszabású Dior-divatbemutató Moszkvában. A fotós: Howard Sochurek. Hruscsov…..
A magyar közfül makacsul és meggyőződéssel hallotta évtizedeken keresztül a fenti - nem is könnyen értelmezhető - buzdítátásnak a nyitóordítást Little Richard Tutti Fruttijában. (Egyébként nincs szégyellnivalónk, tekintve, hogy az eredeti…..
Váci utca Interpolra hangolva 2011.08.10 08:10:00
Már semennyit sem kell aludni az Interpol első magyarországi fellépéséig, az amerikai posztpunk csoda ugyanis este 3/4 8-kor kezd ma a Szigeten. Az pedig, hogy ezzel a lelkesítő hírrel indíthatjuk a napot, az alábbi filmecskének köszönhető.  A fekete-fehérben forgatott…..
Még a múlt hónapban futottunk bele a Burberry Blue Label idén nyári kollekciójában (de használhatjuk a lookbook kifejezést is), amit egy ideig tartalékoltunk, esélyt adva a napsütésnek, de aztán a tegnapi rövid mézesmadzag után - beletörődve, hogy idén már nem lesz igazi…..
Váci utca Mi az a trikini? 2011.07.27 14:35:00
Az rendben van, hogy idén is divatos, de mégis mi? Mi, mi, hát nyilván a háromrészes fürdőruha! - vághatjuk rá magabiztosan a bikini szóból és a tri- előtagból kilogikázva, és ezzel a megfejtéssel egyáltalán nem is lövünk mellé. Az viszont már kicsit trükkösebb kérdés,…..
Váci utca Mi az a tankini? 2011.07.25 12:19:00
Ha már idén megint divatos, vagy még mindig, nem árt pontosan tudni, hogy mi is a tankini, ami ugyebár úgy hangzik, hogy az ember rögtön tankon pózoló, oljatól csillogó bikinis lányokra gondol. Pedig a tankini egy fürdőruha alapfazon. Tulajdonképpen a köztes állomás a bikini és…..
Mai pszichedelikus retró divatvideónk a '70-es évekből származik, és a ICI Fibre gyár által kifejlesztett crimplene nevű, alakját kivételesen jól tartó, vasalást nem igénylő - és a kommentekben feltörő gyermekkori emlékek szerint gyakorlatilag elviselhetetlen műszálas anyagot…..
A Neoton klasszikustól megkíméljük a kedves olvasókat, de mivel kint a hőség, a plázákban meg a leárazási hullám tombol, úgy gondoltuk, ezen a héten a strandszerelésekre koncentrálunk. Állandó stylistunktól, Petró Katától azt már megtudtuk, hogy a tökéletes testű trendista…..
Epolett 2011.07.17 17:23:13
@borostyanafalon: nem CK, Beach Bell. neten is rendelheto tobb helyrol is 60$ koruli aron, ezen a linken megtalalod: http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Underwire!+Punaluu+D%2FDD+Pleated+Swimsuit+by+Beach+Belle
Epolett 2011.07.17 17:44:04
@babi néni: a kanadai Shan Dorothé nevű 2011-es modellje, a ceg honlapja: shan.ca/
Első férfialanyunk Nagy Sanyi, aki szerintünk egy kedves, visszafogott, de öntudatos mamakedvence érettségizőre hajaz ebben a szerelésben.  - Egyszerre tűnik hevenyészettnek és kellemesen frissnek az összhatás. Neked hogy tetszik?  - Valóban friss és fiatalos. A…..
Epolett 2011.07.12 20:37:39
@Flood: amennyire kivehető enyhén karcsúsított fazon
Kis bohóság péntek délutánra ez a fantasztikus lelet 1965-ből. Macskaszemű mashed potatot meg ponyt járó modellek, hetyke sapkák, tobzodó op-art, neccestélyi, az elmúlt években fénykorát élő nyitott orrú vászoncsizma bátortalan őse, bónuszként pedig néhány elképesztő…..
Bemutatták a Los Angeles Galaxy új, harmadik mezét. Az esemény aprócska kifutóján természetesen feltűnt maga a nagy David Beckham is. Ennek köszönhetően egész sor újságíró jelent meg - viszont a tudósítások főleg rózsaszín babaszobákról szóltak.   De mi maradjunk a…..
A Csillag születik 3. szériájából származik következő Petró Katával kielemzett öltözékünk is, de hát mit lehet tenni, Ördög Nóra jól néz ki, ráadásul a szériában egészen hordható szereléseket adtak rá. De már most ígérjük, hogy az egyenlőség…..
Az amerikai tinik elsőszámú példaképévé lépett elő Lourdes, Madonna 15 éves lánya, akinek már saját –vagy legalábbis híres mamájával közös - kollekciója is van. A Material Girl néhány napja mutatta be őszi-téli darabjait, melyeknek tervezésében is részt vett a Lola…..
Gyorstalpaló rovatunkban minden alkalommal választunk egy valahol, valakin látott öltözéket, aztán ennek apropóján beszélgetünk kicsit Petró Kata stylisttal. Nem ócsárolunk, nem lehordunk, inkább csak mindnyájunk épülésére megpróbáljuk körbejárni, hogy egy bizonyos ruha,…..
Epolett 2011.06.27 21:15:31
@Oláh Karin: Kedves Karin! a blog témája a divat és az öltözködés, kérlek, más ügyekben ne itt akadj ki, és főleg ne ebben a stílusban, kösz.
Nemrég kapta meg Lady Gaga az év divatikonja titulust a Council of Fashion Designers of America éves díjkiosztóján. Ezzel az amerikai divatszakma hivatalosan is elismerte, hogy az énekesnő polgárpukkasztó megjelenése egyedi és stílusteremtő. Gaga részben hálából, részben belső…..
Lement a gála, megvannak a nyertesek, mindenkinek gratulálunk! A modellekről tettünk be fotót, a többiek munkáit csekkoljátok inkább a honlapjaikon! Az év modellje:PALVIN BARBARA / Icon Model Az év férfimodellje: SZABÓ CSABA / Art Models Az év divatsminkese: KOVALIK NATASA…..
Kihirdették a Fashion Awards Hungary idei jelöltjeit. “A divatszakma Oscarjá”-t idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg. A jelöltlista a korábbi évekhez hasonlóan titkos szavazással alakult ki. Az összesen több mint 100 szavazásra jogosult tervező, modell, stylist,…..